085 2018466
Luipaard in boom 2
Blyde River Canyon
Kruger National Park
Three Rondavels
Swaziland
Bourke Luck Potholes
Leeuw
Panorama route
Ad - Olifanten familie
Knysna
Kaapstad - Waterfront
Luipaard in boom 2
Blyde River Canyon
Kruger National Park
Three Rondavels
Swaziland
Bourke Luck Potholes
Leeuw
Panorama route
Ad - Olifanten familie
Knysna
Kaapstad - Waterfront

Reizen met Best of Travel door Zuid-Afrika

Best of Travel is gespecialiseerd in groepsreizen en individuele reizen naar Zuid-Afrika! De prachtige routes die Best of Travel voor u heeft samengesteld brengen u naar adembenemende natuur- en wildparken waar u avontuurlijke gamedrives gaat maken. In Zuid-Afrika vindt u ook het bruisende Kaapstad waar u bijvoorbeeld een heerlijke wijnproeverij kunt bijwonen! Samen met u creëren we uw perfecte rondreis door Zuid-Afrika!.. Lees meer

Zuid-Afrika; het specialisme van Best Of Travel! Wij bieden maar liefst 14 reizen aan naar deze prachtige bestemming! Het aanbod varieert van individuele rondreizen, tot rondreizen met een privéchauffeur en privégids tot onze jaarlijkse kleinschalige groepsreizen. Bent u benieuwd naar de beoordelingen van onze klanten die het avontuurlijke Zuid-Afrika hebben bezocht middels een individuele rondreis of groepsreis? Lees de reviews hier en laat u inspireren!


Bent u nog niet helemaal overtuigd of Zuid-Afrika de droombestemming voor u is? Hieronder benoemen we een aantal highlights van dit prachtige land en nemen we u mee de diversiteit van deze 'Rainbow Nation'.


Zuid Afrika


Zuid-Afrika biedt u een overvloed aan betoverende landschappen en nationale parken! Niet alleen de landschappen maken Zuid-Afrika zo speciaal. De kleurrijke multiculturele samenleving heeft ervoor gezorgd dat het land door de jaren heen bekend is geworden als de ‘Rainbow Nation’. De fantastische combinatie van natuur en cultuur maken een bezoek aan dit prachtige land tot een fascinerende beleving. De bekendste stad van Zuid-Afrika is Kaapstad. Andere bekende steden zijn Johannesburg, Pretoria en Durban. 


Kaapstad
Kaapstad, één van de mooiste steden ter wereld. Dit komt door de uitzonderlijk mooie ligging, de vele bezienswaardigheden en het altijd aangename klimaat. Een must see in Kaapstad is de Tafelberg. De Tafelberg biedt een adembenemend uitzicht over de stad, de haven en Robbeneiland waar Nelson Mandela 27 jaar gevangen is genomen. Andere bezienswaardigheden in Kaapstap zijn V&A Waterfront, de commerciële haven van Kaapstad met talloze winkeltjes en restaurantjes en het kleurrijke Bo-Kaap. Ook Cape Peninsula is zeker de moeite waard om te bezoeken. Hier bevindt zich Kaap de Goede Hoop Nature Reserve met als hoogtepunt Kaap de Goede Hoop en Cape Point.

Johannesburg
Een stad met vele gezichten en waar de apartheid duidelijk haar stempel heeft gedrukt. Deze metropool heeft de meest prachtige wijken maar staat ook bekend om de vele sloppenwijken, waarvan Soweto de bekendste. In Soweto staan onder andere de voormalige huizen van Nelson Mandela en aartsbisschop Tutu.  In Johannesburg bevindt zich ook het indrukwekkende Apartheidsmuseum. Het Apartheid Museum is misschien wel het meest interessante en aangrijpende museum van heel Zuid-Afrika. Hier krijg je een multimediale tour door de verschrikkelijke geschiedenis van de apartheid. Geen ''leuk'' of ''luchtig'' museum maar zeer indrukwekkend.


Zuid Afrika Kruger


Krugerpark
Sta oog in oog met de ‘Big 5’ in het wereldberoemde Kruger National Park. Het Kruger National Park is niet alleen het grootste National Park van Zuid-Afrika, maar ook een van de mooiste wildparken waar u met uw eigen voertuig doorheen mag rijden. Het Krugerpark kent een grote variatie aan dieren waaronder giraffen, krokodillen, zebra’s, nijlpaarden, olifanten, leeuwen, neushoorns, luipaarden en  buffels.


Drakensbergen
Één van de highlights tijdens uw reis zijn de Drakensbergen. Deze bergketen meet 3475 meter op haar hoogtepunt en omvat een gebied van ruim 1125 kilometer. Een enorm gebied waar u prachtige wandelingen kunt maken langs en door steile rotsen, watervallen, grotten en bossen. Uniek aan deze regio is dat er in de basaltgrotten nog goed bewaarde rotstekeningen van de San bevolking (Bosjesmannen) te zien zijn.


Gardenroute
Op zoek naar iets meer adrenaline? Dan biedt de Bloukransbrug met haar hoogste bungeejump ter wereld (216 meter) zeker uitkomst! 


Waarom een reis via Best of Travel?
- Best of Travel dé Zuid-Afrika expert
- Best of Travel zorgt dat al uw wensen centraal staan
- Best of Travel bezorgt u een unieke ervaring
- Best of Travel neemt alle zorg uit handen
- Best of Travel is aangesloten bij ANVR, SGR & Calamiteitenfonds

Bekijk hieronder ons reis aanbod of vraag een reisvoorstel aan zodat we samen met u de perfecte reis kunnen creëren! 


Wilt u liever een persoonlijk gesprek met een van onze Zuid Afrika specialisten?
Kom gerust eens langs in een van de aangesloten reisburo's om samen met een specialist uw Zuid Afrika reis waar te maken. 
- Travelcenter de Wit
- Reisburo de Wit Gemert
- Reisburo de Wit Heesch
- Reisburo de Wit Rosmalen
- Krooder Reizen

Zuid-Afrika - Special Deals!

16 - dagen "Voortreffelijk rondje Noord"
Individueel
Thumbnail van de reis
Plaatsen die deel uitmaken van deze rondreis: Bergville, Cullinan, Hluhluwe, Komatipoort (Kruger National Park), Mhlambanyatsi, Ohrigstad, St Lucia, Umhlanga
Tijdens deze 16-daagse rondreis reist u door adembenemende wildreservaten (waaronder het Kruger National Park) en komt u oog in oog met de ‘Big 5’.
€ 1.749
Voor ieder budget Uw wensen centraal Hulp op locatie
17 - dagen "Het Zinderende Zuiden"
Individueel
Thumbnail van de reis
Plaatsen die deel uitmaken van deze rondreis: Addo, Graaff-Reinet, Hermanus, Kaapstad, Oudtshoorn, Plettenberg Bay, Stellenbosch
Tijdens deze 17-daagse rondreis brengt u een bezoek aan alle hoogtepunten van het veelzijdige zuiden van Zuid-Afrika. U bezoekt onder andere Kaapstad, Hermanus, de wijnroute en u gaat op safari!
€ 1.824
Wij regelen het Voor ieder budget Uw wensen centraal
24 - dagen "Beleef Afrika"
Individueel
Thumbnail van de reis
Plaatsen die deel uitmaken van deze rondreis: Addo, Cullinan, Hermanus, Hluhluwe, Hluvukani (Kruger National Park), Kaapstad, Kempton Park (Johannesburg), Kenton-on-Sea, Kiepersol, Komatipoort (Kruger National Park), Mhlambanyatsi, Ohrigstad, Oudtshoorn, Piggs Peak, Plettenberg Bay, Pretoria, St Lucia, Stellenbosch
Tijdens deze 24-daagse rondreis ontdekt u de vele highlights die Zuid-Afrika te bieden heeft. Een mooie combinatie van een prachtige natuur, bijzondere cultuur en bruisende steden.
€ 2.749
Wij regelen het Voor ieder budget Uw wensen centraal
19 - dagen "Op avontuur in Zuid-Afrika"
Groep
Thumbnail van de reis
Plaatsen die deel uitmaken van deze rondreis: Bergville, Cullinan, Durban, Hluhluwe, Hoedspruit, Kempton Park (Johannesburg), Kiepersol, Marakele N.P, Marloth Park, Mhlambanyatsi, St Lucia, Tzaneen
Deze 19-daagse groepsrondreis neemt u mee op de beroemde panoramaroute! We ontdekken de bijzondere wildreservaten en staan oog in oog met de Big 5.
€ 2.785
Reis Experts Exclusieve BOT reis Inclusief maaltijden

Voor die speciale vakantie:

Wij regelen het

Geen zin, of tijd om uw reis samen te stellen? Laat het door ons regelen!

Voor ieder budget

Wij bieden kwaliteits-reizen aan voor elk budget. Het beste voor iedere prijs!

Uw wensen centraal

Uw wensen staan voorop. We maken een reisvoorstel op maat speciaal voor u!

Hulp op locatie

We werken met lokale reisorganisaties zodat je overal op hulp kunt rekenen.

Zekerheid

Wij zijn aangesloten bij de ANVR en SGR. dus we hanteren eerlijke reisvoorwaarden.

Reis Experts

We geven u tips op basis van ervaringen : Zo komt u op de mooiste plaatsen.