085 2018466
Luipaard in boom 2
Shamwari Game Reserve
Knysna
Safari
Blyde River Canyon
Plettenberg Bay
Ad - Buffel
Panorama route
Leeuw
Bourke Luck Potholes
Drakensbergen
Three Rondavels
Ad - Olifanten familie
Swaziland
Hermanus - Whale watching
Kaapstad - Waterfront
Kruger National Park
Luipaard in boom 2
Shamwari Game Reserve
Knysna
Safari
Blyde River Canyon
Plettenberg Bay
Ad - Buffel
Panorama route
Leeuw
Bourke Luck Potholes
Drakensbergen
Three Rondavels
Ad - Olifanten familie
Swaziland
Hermanus - Whale watching
Kaapstad - Waterfront
Kruger National Park

Reizen met Best of Travel door Zuid Afrika

Best of Travel is dé specialist in maatwerk rondreizen door Zuid Afrika! Ga met ons op zoek naar de Big 5 tijdens een safari door de prachtige nationale parken van Zuid Afrika, breng een bezoek aan de overweldigende steden en geniet aan de kust van zon, zee en strand. De prachtige routes die Best of Travel voor u heeft samengesteld laten u kennis maken met een diversiteit aan landschappen en de avontuurlijke gamedrives. Samen met u creëren we uw perfecte reis! .. Lees meer

Zuid Afrika
Zuid-Afrika; de wereld in een land. Deze wonderbaarlijke bestemming biedt u een overvloed aan betoverende landschappen die Zuid-Afrika tot een onvergetelijke vakantiebestemming maken. Niet alleen de landschappen maken Zuid-Afrika zo speciaal, de kleurrijke multiculturele samenleving heeft ervoor gezorgd dat het land door de jaren heen bekend is geworden als de ‘Rainbow Nation’. Deze fantastische combinatie van natuur en cultuur maken een bezoek aan dit prachtige land tot een fascinerende beleving.  De bekendste stad van Zuid-Afrika is Kaapstad, maar ook steden als Johannesburg, Pretoria en Durban mag u zeker niet vergeten.

Kaapstad

Kaapstad, een van de mooiste steden ter wereld. Dit komt uiteraard door de uitzonderlijk mooie ligging en het altijd aangename klimaat. Wat u zeker niet mag missen in Kaapstad is de Tafelberg, van waaruit u een prachtig uitzicht heeft over de stad en zijn haven en Robbeneiland, waar de gevangenis zich bevindt waar Nelson Mandela 27 jaar lang gevangen heeft gezeten. Maar ook V&A Waterfront, de commerciële haven van Kaapstad met talloze winkeltjes en restaurantjes en het kleurrijke Bo-Kaap. Ook Cape Peninsula is zeker de moeite waard om te bezoeken. Hier bevindt zich het Kaap de Goede Hoop Nature Reserve met als hoogtepunt Kaap de Goede Hoop en Cape Point.

Johannesburg
Een stad met vele gezichten! Deze metropool heeft de meest prachtige wijken maar staat ook bekend om de vele sloppenwijken, waarvan Soweto de bekendste. De bedoeling van de townships was de zwarten zo ver mogelijk weg te houden van de blanken. In Soweto staan onder andere de voormalige huizen van Mandela en aartsbisschop Tutu. Maar in Johannesburg vindt u ook het Apartheidsmuseum. De apartheid heeft zó lang een stempel gedrukt op Zuid-Afrika. Indrukwekkend en geen ‘leuk’ museum, maar met een positief slot!


Zuid Afrika 2


Krugerpark
Sta oog in oog met de ‘Big 5’ in het wereldberoemde Kruger National Park. Het Kruger National Park is niet alleen het grootste National Park van Zuid-Afrika, maar ook een van de mooiste wildparken. Dat komt doordat er een grote variatie is aan dieren zo leven er onder andere giraffen, krokodillen, zebra’s, nijlpaarden, olifanten, leeuwen, neushoorns, luipaarden en  buffels.


Drakenbergen
Wat zeker niet mag ontbreken tijdens uw reis zijn de Drakensbergen, dit is echt een aanrader. Hier kunt u prachtige wandelingen maken naar onder andere grotten met rotsschilderingen. Of een sprong maken in het diepe? De Bloukransbrug is de plek van de hoogste bungeejump ter wereld: 216 meter.

Malaria
In de warme zomermaanden (onze winter) komt in en rondom het Krugerpark, Swaziland en St. Lucia malaria voor. In Mozambique komt het hele jaar malaria voor. Voor een officieel advies over het gebruik van profylaxe (malariapillen) raden we u aan contact op te nemen met uw huisarts, de Travel Clinic of bijvoorbeeld de GGD.


Of u nu op zoek wilt gaan naar de ‘Big 5’, wilt genieten van zon, strand, mooie landschappen en de Zuid-Afrikaanse keuken of kennis wilt maken met de vriendelijke en gastvrije lokale bevolking en de historie; Zuid-Afrika heeft het allemaal!


Waarom een reis via Best of Travel?
- Best of Travel dé Zuid-Afrika expert
- Best of Travel zorgt dat al uw wensen centraal staan
- Best of Travel bezorgt u een unieke ervaring
- Best of Travel neemt alle zorg uit hangen
- Best of Travel is aangesloten bij ANVR, SGR & Calamiteitenfonds

Bekijk hieronder ons reis aanbod of vraag een offerte aan zodat we samen met u de perfecte reis kunnen creëren! 


Wilt u liever een persoonlijk gesprek met een van onze Zuid Afrika specialisten?
Kom gerust eens langs in een van de aangesloten reisburo's om samen met een specialist uw Zuid Afrika reis waar te maken. 
- Travelcenter de Wit
- Reisburo de Wit Gemert
- Reisburo de Wit Heesch
- Reisburo de Wit Rosmalen
- Krooder Reizen

Zuid Afrika - Special Deals!

24 - dagen "Beleef Afrika"
Individueel
Thumbnail van de reis
Plaatsen die deel uitmaken van deze rondreis: Addo, Cullinan, Hermanus, Hluhluwe, Hluvukani, Kaapstad, Kempton Park (Johannesburg), Kenton-on-Sea, Kiepersol, Komatipoort, Mhlambanyatsi, Ohrigstad, Oudtshoorn, Piggs Peak, Plettenberg Bay, Pretoria, St Lucia, Stellenbosch
Tijdens deze 24-daagse rondreis ontdekt u de vele highlights die Zuid-Afrika te bieden heeft. Een mooie combinatie van een prachtige natuur, bijzondere cultuur en bruisende steden.
€ 2.548
Wij regelen het Voor ieder budget Uw wensen centraal
19 - dagen "Op avontuur in Zuid Afrika"
Groep
Thumbnail van de reis
Plaatsen die deel uitmaken van deze rondreis: Addo, Bergville, Cullinan, Durban, Hluhluwe, Kempton Park (Johannesburg), Kiepersol, Kruger National Park, Mhlambanyatsi, Phalaborwa, St Lucia, Tzaneen
Deze 19-daagse groepsrondreis neemt u mee op de beroemde panoramaroute! We ontdekken de bijzondere wildreservaten en staan oog in oog met de Big 5.
€ 2.760
Zekerheid Reis Experts Exclusieve BOT reis
18 - dagen "Okavango Delta, Chobe en Kruger NP"
Groep
Thumbnail van de reis
Plaatsen die deel uitmaken van deze rondreis: Johannesburg, Kasane, Maun, Numbi, Victoria Watervallen
Deze avontuurlijke 18-daagse rondreis brengt u naar een aantal bijzonder mooie natuurparken in Botswana en Zuid-Afrika. U reist in een internationaal reisgezelschap!
€ 2.941
Wij regelen het Zekerheid Reis Experts
16 - dagen "Voortreffelijk rondje Noord"
Individueel
Thumbnail van de reis
Plaatsen die deel uitmaken van deze rondreis: Bergville, Cullinan, Hluhluwe, Komatipoort, Mhlambanyatsi, Ohrigstad, St Lucia, Umhlanga
Tijdens deze 16-daagse rondreis reist u door adembenemende wildreservaten (waaronder het Kruger National Park) en komt u oog in oog met de ‘Big 5’.
€ 1.793
Voor ieder budget Uw wensen centraal

Voor die speciale vakantie:

Wij regelen het

Geen zin, of tijd om uw reis samen te stellen? Laat het door ons regelen!

Voor ieder budget

Wij bieden kwaliteits-reizen aan voor elk budget. Het beste voor iedere prijs!

Uw wensen centraal

Uw wensen staan voorop. We maken een reisvoorstel op maat speciaal voor u!

Hulp op locatie

We werken met lokale reisorganisaties zodat je overal op hulp kunt rekenen.

Zekerheid

Wij zijn aangesloten bij de ANVR en SGR. dus we hanteren eerlijke reisvoorwaarden.

Reis Experts

We geven u tips op basis van ervaringen : Zo komt u op de mooiste plaatsen.