085 2018466
Hluhluwe - safari

.

Uw Zuid-Afrika avontuur...

Op maat samengesteld door onze specialist

Knysna
Safari
Blyde River Canyon
Plettenberg Bay
Ad - Buffel
Panorama route
Leeuw
Bourke Luck Potholes
Drakensbergen
Three Rondavels
Ad - Olifanten familie
Swaziland
Hermanus - Whale watching
Luipaard in boom 2
Kaapstad - Waterfront
Kruger National Park
Shamwari Game Reserve
Hluhluwe - safari
Knysna
Safari
Blyde River Canyon
Plettenberg Bay
Ad - Buffel
Panorama route
Leeuw
Bourke Luck Potholes
Drakensbergen
Three Rondavels
Ad - Olifanten familie
Swaziland
Hermanus - Whale watching
Luipaard in boom 2
Kaapstad - Waterfront
Kruger National Park
Shamwari Game Reserve

Reizen met Best of Travel door Zuid Afrika

Ga op zoek naar de Big 5 tijdens een safari door de prachtige nationale parken, breng een bezoek aan de overweldigende steden en geniet aan de kust van van zon, zee en strand. Zuid-Afrika heeft het allemaal! De prachtige routes die wij hebben samengesteld laten u kennis maken met een diversiteit aan landschappen en na een lange rit of avontuurlijke gamedrive kunt u uiteraard kennis maken met de veelzijdige Zuid-Afrikaanse keuken en de wereldberoemde wijnen.

Zuid-Afrika; de wereld in een land. Deze wonderbaarlijke bestemming biedt u een overvloed aan betoverende landschappen die Zuid-Afrika tot een onvergetelijke vakantiebestemming maken. Niet alleen de landschappen maken Zuid-Afrika zo speciaal, de kleurrijke multiculturele samenleving heeft ervoor gezorgd dat het land door de jaren heen bekend is geworden als de ‘Rainbow Nation’. Deze fantastische combinatie van natuur en cultuur maken een bezoek aan dit prachtige land tot een fascinerende beleving.

Zuid-Afrika heeft 9 provincies die ieder iets bijzonders en unieks te bieden hebben. De provincies in Zuid-Afrika zijn Westkaap, Free State, Noord-West Provincie, Oostkaap, KwaZulu-Natal, Noordkaap, Mpumalanga, Gauteng en Limpopo. Zuid-Afrika is een groot land en kent veel verschillende plaatsen die een bezoek waard zijn. De bekendste stad van Zuid-Afrika is Kaapstad, maar ook steden als Johannesburg, Pretoria en Durban mag u zeker niet vergeten.

Kaapstad, een van de mooiste steden ter wereld. Dit komt uiteraard door de uitzonderlijk mooie ligging en het altijd aangename klimaat. Wat u zeker niet mag missen in Kaapstad is de Tafelberg, van waaruit u een prachtig uitzicht heeft over de stad en zijn haven en Robbeneiland, waar de gevangenis zich bevindt waar Nelson Mandela 27 jaar lang gevangen heeft gezeten. Maar ook V&A Waterfront, de commerciële haven van Kaapstad met talloze winkeltjes en restaurantjes en het kleurrijke Bo-Kaap. Ook Cape Peninsula is zeker de moeite waard om te bezoeken. Hier bevindt zich het Kaap de Goede Hoop Nature Reserve met als hoogtepunt Kaap de Goede Hoop en Cape Point. Andere interessante bezienswaardigheden zijn de pinguïnkoloniën bij Simon’s Town en de lieflijke gekleurde strandhuisjes bij Muizenberg.

Johannesburg, een stad met vele gezichten. Deze metropool heeft de meest prachtige wijken maar staat ook bekend om de vele sloppenwijken, waarvan Soweto de bekendste. De bedoeling van de townships was de zwarten zo ver mogelijk weg te houden van de blanken. In Soweto staan onder andere de voormalige huizen van Mandela en aartsbisschop Tutu. Maar in Johannesburg vindt u ook het Apartheidsmuseum. De apartheid heeft zó lang een stempel gedrukt op Zuid-Afrika. Indrukwekkend en geen ‘leuk’ museum, maar met een positief slot!

Naast Johannesburg is Pretoria een belangrijke stad in Gauteng. Het is de hoofdbestuurlijke hoofdstad van Zuid-Afrika en wordt ook wel ‘hoofdstad van de apartheid’ genoemd. Elke lente staan de ongeveerd 70.000 jacaranda’s in volle bloei en is de stad gehuld in een lilakleur. De stad heeft haar rijkdom onder andere te danken aan de nabij gelegen diamantmijn.

Maak kennis met de adembenemende natuur in de Nationale Parken. Sta oog in oog met de ‘Big 5’ in het wereldberoemde Kruger National Park. Het Kruger National Park is niet alleen het grootste National Park van Zuid-Afrika, maar ook een van de mooiste wildparken. Of breng een bezoek aan een van de andere prachtige nationale parken zoals Addo National Park, Hluhluwe National Park, Tsitsikamma National Park en vele andere.

Wat zeker niet mag ontbreken tijdens uw reis zijn de Drakensbergen, dit is echt een aanrader. Hier kunt u prachtige wandelingen maken naar onder andere grotten met rotsschilderingen. Of een sprong maken in het diepe? De Bloukransbrug is de plek van de hoogste bungeejump ter wereld: 216 meter.

Of u nu op zoek wilt gaan naar de ‘Big 5’, wilt genieten van zon, strand, mooie landschappen en de Zuid-Afrikaanse keuken of kennis wilt maken met de vriendelijke en gastvrije lokale bevolking en de historie; Zuid-Afrika heeft het allemaal!

Zuid Afrika - Special Deals!

24 - dagen "Beleef Afrika"
Individueel
Thumbnail van de reis
Plaatsen die deel uitmaken van deze rondreis: Addo, Cullinan, Hermanus, Hluhluwe, Hluvukani, Kaapstad, Kempton Park (Johannesburg), Kenton-on-Sea, Kiepersol, Komatipoort, Mhlambanyatsi, Ohrigstad, Oudtshoorn, Piggs Peak, Plettenberg Bay, Pretoria, St Lucia, Stellenbosch
Tijdens deze rondreis ontdekt u de vele highlights die Zuid-Afrika te bieden heeft. Een mooie combinatie van een prachtige natuur, bijzondere cultuur en bruisende steden.
€ 2.576
Wij regelen het Voor ieder budget Uw wensen centraal
19 - dagen "Op avontuur in Zuid Afrika"
Groep
Thumbnail van de reis
Plaatsen die deel uitmaken van deze rondreis: Addo, Bergville, Hluhluwe, Kempton Park (Johannesburg), Kiepersol, Louis Trichardt, Mhlambanyatsi, Nelspruit, Phalaborwa, St Lucia, Umhlanga
Deze groepsrondreis neemt u mee op de beroemde panoramaroute! We ontdekken de bijzondere wildreservaten en staan oog in oog met de Big 5.
€ 2.630
Zekerheid Reis Experts Exclusieve BOT reis
18 - dagen "Okavango Delta, Chobe en Kruger NP"
Groep
Thumbnail van de reis
Plaatsen die deel uitmaken van deze rondreis: Johannesburg, Kasane, Maun, Numbi, Victoria Watervallen
Deze avontuurlijke rondreis brengt u naar een aantal bijzonder mooie natuurparken in Botswana en Zuid-Afrika. U reist in een internationaal reisgezelschap!
€ 2.183
Wij regelen het Zekerheid Reis Experts

Voor die speciale vakantie:

Wij regelen het

Geen zin, of tijd om uw reis samen te stellen? Laat het door ons regelen!

Voor ieder budget

Wij bieden kwaliteits-reizen aan voor elk budget. Het beste voor iedere prijs!

Uw wensen centraal

Uw wensen staan voorop. We maken een reisvoorstel op maat speciaal voor u!

Hulp op locatie

We werken met lokale reisorganisaties zodat je overal op hulp kunt rekenen.

Zekerheid

Wij zijn aangesloten bij de ANVR en SGR. dus we hanteren eerlijke reisvoorwaarden.

Reis Experts

We geven u tips op basis van ervaringen : Zo komt u op de mooiste plaatsen.