Luipaard in boom 2
Blyde River Canyon
Kruger National Park
Three Rondavels
Swaziland
Bourke Luck Potholes
Panorama route
Olifanten familie
Knysna
Kaapstad - Waterfront
Luipaard in boom 2
Blyde River Canyon
Kruger National Park
Three Rondavels
Swaziland
Bourke Luck Potholes
Panorama route
Olifanten familie
Knysna
Kaapstad - Waterfront

Reizen met Best of Travel door Zuid-Afrika

Best of Travel is gespecialiseerd in groepsreizen en individuele reizen naar Zuid-Afrika! De prachtige routes die Best of Travel voor je heeft samengesteld brengen jou naar adembenemende natuur- en wildparken waar je avontuurlijke gamedrives gaat maken. In Zuid-Afrika vind je ook het bruisende Kaapstad waar je bijvoorbeeld een heerlijke wijnproeverij kunt bijwonen! Samen met jou creëren we jouw perfecte rondreis door Zuid-Afrika!.. Lees meer

Hulp nodig?

Onze Zuid-Afrika specialisten helpen graag!

Of bel ons op: 085‐2018466

Zuid-Afrika; hét specialisme van Best Of Travel! Wij bieden tal reizen aan naar deze prachtige bestemming! Het aanbod varieert van individuele rondreizen, tot rondreizen met een privéchauffeur en privégids tot onze jaarlijkse kleinschalige groepsreizen. Ben je benieuwd naar de beoordelingen van onze klanten die het avontuurlijke Zuid-Afrika hebben bezocht middels een individuele rondreis of groepsreis? Lees de reviews hier en laat je inspireren!


Ben je nog niet helemaal overtuigd of Zuid-Afrika de droombestemming voor jou is? Hieronder benoemen we een aantal highlights van dit prachtige land en nemen we je mee in de diversiteit van deze 'Rainbow Nation'.


Zuid Afrika


Zuid-Afrika biedt je een overvloed aan betoverende landschappen en nationale parken! Niet alleen de landschappen maken Zuid-Afrika zo speciaal. De kleurrijke multiculturele samenleving heeft ervoor gezorgd dat het land door de jaren heen bekend is geworden als de ‘Rainbow Nation’. De fantastische combinatie van natuur en cultuur maken een bezoek aan dit prachtige land tot een fascinerende beleving. De bekendste stad van Zuid-Afrika is Kaapstad. Andere bekende steden zijn Johannesburg, Pretoria en Durban. 


Kaapstad
Kaapstad, één van de mooiste steden ter wereld. Dit komt door de uitzonderlijk mooie ligging, de vele bezienswaardigheden en het altijd aangename klimaat. Een must see in Kaapstad is de Tafelberg. De Tafelberg biedt een adembenemend uitzicht over de stad, de haven en Robbeneiland waar Nelson Mandela 27 jaar gevangen is genomen. Andere bezienswaardigheden in Kaapstad zijn V&A Waterfront, de commerciële haven met talloze winkeltjes en restaurantjes en het kleurrijke Bo-Kaap. Ook Cape Peninsula is zeker de moeite waard om te bezoeken. Hier bevindt zich Kaap de Goede Hoop Nature Reserve met als hoogtepunt Kaap de Goede Hoop en Cape Point.

Johannesburg
Een stad met vele gezichten en waar de apartheid duidelijk haar stempel heeft gedrukt. Deze metropool heeft de meest prachtige wijken maar staat ook bekend om de vele sloppenwijken, waarvan Soweto de bekendste is. In Soweto staan onder andere de voormalige huizen van Nelson Mandela en aartsbisschop Tutu. In Johannesburg bevindt zich ook het indrukwekkende Apartheidsmuseum. Het Apartheid Museum is misschien wel het meest interessante en aangrijpende museum van heel Zuid-Afrika. Hier krijg je een multimediale tour door de verschrikkelijke geschiedenis van de apartheid. Geen ''leuk'' of ''luchtig'' museum maar zeer indrukwekkend.


Zuid Afrika Kruger


Krugerpark
Sta oog in oog met de ‘Big 5’ in het wereldberoemde Kruger National Park. Het Kruger National Park is niet alleen het grootste National Park van Zuid-Afrika, maar ook een van de mooiste wildparken waar je met jouw eigen voertuig doorheen mag rijden. Het Krugerpark kent een grote variatie aan dieren waaronder giraffen, krokodillen, zebra’s, nijlpaarden, olifanten, leeuwen, neushoorns, luipaarden en buffels.


Drakensbergen
Één van de highlights tijdens jouw reis zijn de Drakensbergen. Deze bergketen meet 3475 meter op haar hoogtepunt en omvat een gebied van ruim 1125 kilometer. Een enorm gebied waar je prachtige wandelingen kunt maken langs en door steile rotsen, watervallen, grotten en bossen. Uniek aan deze regio is dat er in de basaltgrotten nog goed bewaarde rotstekeningen van de San bevolking (Bosjesmannen) te zien zijn.


Gardenroute
De Garden Route is volgens velen een van de mooiste stukjes van Zuid-Afrika en daarom een absolute must-do tijdens jouw rondreis door dit land. Een route van een kleine 700 kilometer boordevol prachtig natuurschoon, mooie golfbanen, tal van activiteiten, heerlijke restaurants, natuurparken en natuurlijk het bekende Addo Elephant Park waar je een (malariavrije) safari kunt doen! De belangrijkste (bad)plaatsen aan de tuinroute zijn Mosselbaai, George Town, Knysna en Plettenberg Bay. De bekende natuurparken zijn Wilderness National Park, Addo National Park en Tsitsikamma National Park. Op zoek naar iets meer adrenaline? Dan biedt de Bloukransbrug met haar hoogste bungeejump ter wereld (216 meter) zeker uitkomst! 


Winelands
Het grootste en belangrijkste wijngebied van Zuid-Afrika ligt ten noordoosten van Kaapstad rond de plaatsen Stellenbosch, Franschhoek en Paarl. Het gebied met dramatische bergketens en vruchtbare hellingen wordt ook wel 'Boland' genoemd, wat 'hoogland' betekent. Het landschap wordt gekenmerkt door wijn- en boomgaarden vol fruit en prachtige landhuizen in Kaaps-Hollandse stijl.


Wetlands
Het Greater St. Lucia Wetland Park werd in 2007 omgedoopt tot het iSimangaliso Wetland Park. Het is een verbazingwekkend natuurfenomeen met vijf ecosystemen binnen een relatief klein gebied van 260.000 hectare. Hier bevinden zich koraalriffen, strand- en kustbossen, zout- en zoetwatermoerassen, open riviermondingen, weelderige kustvlaktes en drogere bosgebieden.


Waarom een reis via Best of Travel? 
Wanneer je bij Best of Travel een reis reserveert wordt alles van A tot Z voor jou geregeld. 
Je hoeft je geen zorgen te maken over tickets, accommodaties, entreebewijzen, vervoer en eventuele excursies.
- Best of Travel is dé Zuid-Afrika specialist
- Best of Travel zorgt dat al jouw wensen centraal staan.
- Best of Travel bezorgt jou een unieke ervaring 
- Best of Travel neemt alle zorg uit handen 
- Best of Travel is aangesloten bij ANVR, SGR & Calamiteitenfonds


Plan samen met onze specialist jouw eigen reis!
Al jouw wensen verzameld in een fantastische rondreis, wat jouw keuzes ook zijn wij maken jouw droomreis compleet! Hieronder vind je een aantal rondreizen waarbij je een bezoek brengt aan Zuid-Afrika. Wij kunnen jouw reis echter ook compleet op maat voor je samenstellen. 

Vraag een reisvoorstel aan of neem direct contact op met onze specialisten via het telefoonnummer 085-2018466.


Wil je liever een persoonlijk gesprek met één van onze specialisten?
Kom gerust eens langs in een van de aangesloten reisbureaus om samen met een specialist jouw droomreis waar te maken. Travelcenter de Wit is gevestigd in Veghel, Gemert, Heesch, Rosmalen en Uden. 

Zuid-Afrika - Special Deals!

22 - dagen "4x4 - Off Road in Zuid-Afrika"
Individueel
Thumbnail van de reis
Plaatsen die deel uitmaken van deze rondreis:
Ballito, Bergville, Cullinan, Drakensbergen (Bergville), Hluhluwe, Hoedspruit, Kiepersol, Kruger N.P., Mapungubwe, Marakele N.P, Mkhaya G.R., Mlilwane (Hhohho), Numbi (Kruger N.P.), St Lucia, Thabazimbi, Umhlanga
Deze 22-daagse avontuurlijke reis brengt je langs een aantal mooie plekken in het noordoosten van Zuid-Afrika. De nadruk ligt met name op de prachtige nationale parken in deze omgeving en je zult het gehele Kruger National Park van noord naar zuid bereizen
€ 1.895
* Prijs o.b.v Basis
Comfort € 2.495
Exclusieve reis Avontuurlijke reis Wildlife
13 - dagen "Wildparken avontuur (malariavrij)"
Individueel
Thumbnail van de reis
Plaatsen die deel uitmaken van deze rondreis:
Cullinan, Entabeni G.R., Hartbeespoort, Madikwe G.R., Marakele N.P, Pretoria, Sun City, Thabazimbi
Deze 13-daagse reis brengt je langs een aantal wildparken in het noorden van Zuid-Afrika. De volledige reis is in malariavrij gebied en herbergt de voltallige Big 5.
€ 1.750
* Prijs o.b.v Basis
Comfort € 1.825
Luxe € 2.700
Premium € 3.650
Wij regelen het Avontuurlijke reis Wildlife
16 - dagen "Voortreffelijk rondje Noord"
Individueel
Thumbnail van de reis
Plaatsen die deel uitmaken van deze rondreis:
Ballito, Bergville, Cullinan, Drakensbergen (Bergville), Durban, Ezulwini, Hazyview, Hluhluwe, Hluvukani (Kruger N.P.), Kiepersol, Kruger N.P., Lobamba (Hhohho), Nelspruit, Numbi (Kruger N.P.), Piggs Peak, Pretoria, Sabi Sands, St Lucia, Winterton (Drakensbergen)
Tijdens deze 16-daagse rondreis reis je door adembenemende wildreservaten (waaronder het Kruger National Park) en kom je oog in oog met de ‘Big 5’.
€ 1.250
* Prijs o.b.v Basis
Comfort € 1.865
Luxe € 2.980
Premium € 4.360
Je wensen centraal Hulp op locatie Avontuurlijke reis
24 - dagen "Beleef Afrika"
Individueel
Thumbnail van de reis
Plaatsen die deel uitmaken van deze rondreis:
Addo, Colchester (Addo), Cullinan, Ezulwini, Gansbaai, Hazyview, Hermanus, Hluhluwe, Hluvukani (Kruger N.P.), Johannesburg, Kaapstad, Kempton Park (Johannesburg), Kiepersol, Kruger N.P., Lobamba (Hhohho), Nelspruit, Numbi (Kruger N.P.), Oudtshoorn, Piggs Peak, Plettenberg Bay, Pretoria, Sabi Sands, St Lucia, Stellenbosch
Tijdens deze 24-daagse rondreis ontdek je de vele highlights die Zuid-Afrika te bieden heeft. Een mooie combinatie van een prachtige natuur, bijzondere cultuur en bruisende steden.
€ 2.035
* Prijs o.b.v Basis
Comfort € 2.665
Luxe € 3.760
Premium € 7.425
Wij regelen het Voor ieder budget Je wensen centraal
26 - dagen "Zuid-Afrika Over Land"
Individueel
Thumbnail van de reis
Plaatsen die deel uitmaken van deze rondreis:
Bergville, Bloemfontein, Colchester (Addo), Cullinan, Graaff-Reinet, Hazyview, Hermanus, Kaapstad, Marloth Park, Mkhaya G.R., Oudtshoorn, Plettenberg Bay, St Lucia, Stellenbosch, Tsitsikamma
Deze rondreis laat je kennismaken met de hoogtepunten van Zuid-Afrika. De reis begint in Johannesburg en via het Krugerpark, Swaziland en St. Lucia zak je af naar het zuiden, naar het eindpunt Kaapstad.
€ 2.440
* Prijs o.b.v Comfort
Je wensen centraal Hulp op locatie Avontuurlijke reis

Voor die speciale vakantie:

Wij regelen het

Geen zin, of tijd om je reis samen te stellen? Laat het door ons regelen!

Voor ieder budget

Wij bieden kwaliteits-reizen aan voor elk budget. Het beste voor iedere prijs!

Je wensen centraal

Jouw reiswensen staan voorop. We maken een reisvoorstel op maat speciaal voor jou!

Hulp op locatie

We werken met lokale reisorganisaties zodat je overal op hulp kunt rekenen.

Zekerheid

Wij zijn aangesloten bij de ANVR en SGR. We hanteren eerlijke reisvoorwaarden.

Reis Experts

We geven je tips op basis van eigen ervaringen. Zo kom je op de mooiste plaatsen.