085 2018466
Costa Rica
Kikker
Monteverde jungle
Playa Carillo
San jose
Haven Tortuguero
Costa Rica
Kikker
Monteverde jungle
Playa Carillo
San jose
Haven Tortuguero

Reizen met Best of Travel door Costa Rica

Uw reis naar Costa Rica stellen wij graag op maat voor u samen. De invulling van de reis wordt dan geheel aangepast aan uw reisbehoeften. Onze Costa Rica specialist geeft u waardevolle tips en kan uit eigen ervaring vertellen over de verschillende mogelijkheden die dit prachtige land te bieden heeft. Het is ook mogelijk om uw Costa Rica reis te combineren met andere landen. 

.. Lees meer

COSTA RICA

Costa Rica is een land van rust in Latijns-Amerika, hier kunt u op ontspannen wijze genieten van een prachtige reis. Het betreft een tropisch land dat beschikt over de meest indrukwekkende witte palmstranden, maar ook de regenwouden zijn werkelijk een plaatje en mogen niet ontbreken tijdens uw rondreis. Sterker nog, ongeveer een kwart van Costa Rica bestaat uit nationale parken die rijkelijk gevuld zijn met exotische planten en dieren! Het overgrote deel van de lokale bevolking is woonachtig in de vruchtbare provincie Valle Central. Hier is tevens de imposante hoofdstad San José te vinden. Ten noorden van Valle Central bevinden zich de authentieke en charmante dorpjes met een relaxte sfeer die in de lucht hangt. De Caribische kust van Costa Rica is wat gevarieerder als het gaat om bevolking en culturen.

Arenal - Vulkaan

Hoewel Costa Rica één van de kleinste landen is op het continent Amerika, valt er enorm veel te beleven! Een groot deel van Costa Rica bestaat uit weelderige natuur en het is dan ook vrijwel onmogelijk om dit achterwegen te laten tijdens een reis. De regenwouden zijn magisch en ook de slapende en actieve vulkanen zijn een plaatje om te zien. Voor de afwisseling kunt u vervolgens een duik nemen in één van de warmwaterbronnen.

Het land is op meerdere manieren te ontdekken. Zo kunt u mooie wandeltochten maken te voet of juist in gezelschap van een paard door de onbegane paden trekken. Ook zijn er canopy walks mogelijk, u loopt dan op grote hoogte over de boomtoppen door middel van bruggen. Verder kunt u gaan diepzeeduiken, wild water raften, mountainbiken, surfen of de wateren verkennen per kayak.

luiaard

ENKELE HIGHLIGHTS VAN HET LAND

Tortuguero National Park
In het Tortuguero National Park vindt u groene zeeschildpadden, krokodillen en panters. U kunt hier niet alleen unieke wandelingen maken door het woud, ook de donkere stranden kunt u ontdekken tijdens een bezoek aan dit nationale park.

leguaan1


 


 


 


San José
Vergeet ook zeker niet om San José op te nemen in uw reis. Hoewel de stad chaotisch oogt, is het wel een unieke ervaring en een goede manier om in contact te komen met de cultuur en tradities in Costa Rica.

vulkaan

Monteverde National Park
Maar ook de mistige jungle van Monteverde National Park mag niet ontbreken tijdens uw rondreis. Richting het zuiden liggen de populaire kustparken Manuel Antonio National Park en Corcovado National Park.


 


 


 


Monteverde jungle


 


 


 


Puerto Viejo de Talamanca
Strijk ook neer op de verlaten stranden Puerto Viejo de Talamanca. Hier kunt u gaan surfen of simpelweg genieten van het heerlijk weer door te luieren in de aangename zon. Het is ook heel leuk om een fietstocht te maken langs de kust van dit gebied.

LEUK OM TE WETEN
 
- De bevolking is een stuk kleiner dan de gemiddelde Nederlander. Daarom zijn tafels en stoelen ook een stuk lager dan dat wij gewend zijn.
- Costa Rica betekend: Rijke Kust.
- De zon komt elke dag op dezelfde tijd op en gaat op dezelfde tijd weer onder.
- Costa Ricanen hebben de gewoonte om extra veel zout in hun eten te gooien.
- Het land telt 4.253.900 miljoen inwonersBekijk hieronder onze samengestelde reizen of vraag een offerte aan zodat we samen met u de perfecte reis kunnen creëren! 

Costa Rica - Special Deals!

17 - dagen "Parels van Costa Rica"
Individueel
Thumbnail van de reis
Plaatsen die deel uitmaken van deze rondreis: Arenal, Manuel Antonio, Monteverde, Puerto Viejo, Rincon de la Vieja, San José, Tortuguero
Gedurende deze rondreis maakt u kennis met de bijzondere hoogtepunten van Costa Rica. Een combinatie van veel natuur, cultuur en steden. Tijdens de reis maakt u kennis met de parels van dit land.
€ 1.603
Uw wensen centraal Zijn er nog vragen? Unieke ervaring

Voor die speciale vakantie:

Wij regelen het

Geen zin, of tijd om uw reis samen te stellen? Laat het door ons regelen!

Uw wensen centraal

Uw wensen staan voorop. We maken een reisvoorstel op maat speciaal voor u!

Unieke ervaring

Unieke ervaring