Zuid-Amerika

Ga samen met Best of Travel naar het tropische Zuid-Amerika! Best of Travel is gespecialiseerd in (maatwerk)reizen door het prachtige Brazilië! In ons aanbod vind je individuele reizen die met grote zorg en aandacht zijn samengesteld. Staat je droomreis er niet tussen? Dan maken wij deze graag voor je op maat! Lees verder en laat je inspireren door het bruisende Brazilië! Nieuwsgierig naar de reiservaringen van onze klanten? Bekijk alle Best of Travel reviews op onze reviewpagina. 


slider


Brazilië; een indrukwekkend land met een mooie mix van natuur en cultuur! Dit prachtige land heeft het allemaal! Poederachtige witte zandstranden, groene regenwouden, muziek, de Copacabana en bruisende metropolen. Niet overtuigd? Wat dacht je van de koloniale steden, de indrukwekkende canyons, gigantische watervallen en met koraal omringde tropische eilanden? Waar je ook naar op zoek bent en wat je ook wilt zien, een reis door Brazilië is een onvergetelijke ervaring. Brazilië biedt avontuur voor elke reiziger. Jong of oud, avontuurlijk of relazen, groot of klein budget. Dieren spotten in Pantanal, kajakken door ondergelopen bossen in het Amazonegebied, surfen op wereldlocaties of snorkelen in kristalheldere rivieren of de zee. Het kan allemaal.


Ben je van plan om Zuid-Amerika te bezoeken? Wij maken graag een voorstel voor je op maat! Je geeft aan wat je wensen zijn en wij verwerken deze in een persoonlijk op maat gemaakt (rond)reis. Niets is ons te gek! Je kunt je reis wensen aan ons doorgeven via onze offerte-op-maat pagina. Of neem telefonisch contact op via 085 2018466 en wij gaan direct voor je aan de slag.