Midden-Oosten

Ga samen met Best of Travel naar het mysterieuze Midden-Oosten! Best of Travel is gespecialiseerd in (maatwerk)reizen door het prachtige Jordanië! In ons aanbod vind je individuele reizen die met grote zorg en aandacht zijn samengesteld. Staat je droomreis er niet tussen? Dan maken wij deze graag voor je op maat! Lees verder en laat je inspireren door het bruisende Jordanië! Nieuwsgierig naar de reiservaringen van onze klanten? Bekijk alle Best of Travel reviews op onze reviewpagina. 


Midden-Oosten Banner


Alsof je in een sprookjesboek van 1001 nacht zit, zo voelt deze prachtige individuele rondreis door Jordanië. Je wordt ondergedompeld in geschiedenis, cultuur en natuur. Jordanië heeft het allemaal! De reis begint in de hoofdstad Amman, waar je onder andere de historische citadel en de stad Jerash kunt bezoeken. Daarna reis je door en kun je een duik nemen in de bekende Dode Zee. Je verblijft daarna in het prachtige Dana National Park, waar je door natuur omringt wordt. Het hoogtepunt van deze reis is uiteraard het bezoek aan de verborgen stad Petra, een van de zeven wereldwonderen. Je kijkt je ogen uit naar de uit rotsen gehouwen overblijfselen van tempels en theaters. Nog een unieke ervaring in deze reis is de overnachting in een bedoeïenentent midden in de woestijn Wadi Rum. Aan het eind van deze reis kun je nog even heerlijk bijkomen in de badplaats Akaba.  


Ben je van plan om het Midden-Oosten te bezoeken? Wij maken graag een voorstel voor je op maat! Je geeft aan wat je wensen zijn en wij verwerken deze in een persoonlijk op maat gemaakt (rond)reis. Niets is ons te gek! Je kunt je reis wensen aan ons doorgeven via onze offerte-op-maat pagina. Of neem telefonisch contact op via 085 2018466 en wij gaan direct voor je aan de slag.