Midden-Oosten

Ga samen met Best of Travel naar het mysterieuze Midden-Oosten! Best of Travel is gespecialiseerd in (maatwerk)reizen door het prachtige Jordanië! In ons aanbod vindt u individuele reizen die met grote zorg en aandacht zijn samengesteld. Staat uw droomreis er niet tussen? Dan maken wij deze graag voor u op maat! Lees verder en laat u inspireren door het bruisende Jordanië! Nieuwsgierig naar de reiservaringen van onze klanten? Bekijk alle Best of Travel reviews op onze reviewpagina. 


Petra - schatkamerAmman - citadel2Wadi Rum - kameel


Alsof u in een sprookjesboek van 1001 nacht zit, zo voelt deze prachtige individuele rondreis door Jordanië. U wordt ondergedompeld in geschiedenis, cultuur en natuur. Jordanië heeft het allemaal! Uw reis begint in de hoofdstad Amman, waar u onder andere de historische citadel en de stad Jerash kunt bezoeken. Daarna reist u door en kunt u een duik nemen in de bekende Dode Zee. U verblijft daarna in het prachtige Dana National Park, waar u door natuur omringt wordt. Het hoogtepunt van deze reis is uiteraard het bezoek aan de verborgen stad Petra, een van de zeven wereldwonderen. U kijkt uw ogen uit naar de uit rotsen gehouwen overblijfselen van tempels en theaters. Nog een unieke ervaring in deze reis is de overnachting in een bedoeïenentent midden in de woestijn Wadi Rum. Aan het eind van deze reis kunt u nog even heerlijk bijkomen in de badplaats Akaba.  


Bent u van plan om het Midden-Oosten te bezoeken? Wij maken graag een voorstel voor u op maat! U geeft aan wat uw wensen zijn en wij verwerken deze in een persoonlijk op maat gemaakt (rond)reis. Niets is ons te gek! U kunt u reis wensen aan ons doorgeven via onze reizen-op-maat pagina. Of neem telefonisch contact op via 085 2018466 en wij gaan direct voor u aan de slag.