swaziland3
swaziland7
swaziland2
swaziland6
swaziland7
swaziland4
swaziland
Swaziland
swaziland3
swaziland7
swaziland2
swaziland6
swaziland7
swaziland4
swaziland
Swaziland

Reizen met Best of Travel door Koninkrijk eSwatini (voormalig Swaziland)

eSwatini is een koninkrijk, ingesloten door Zuid-Afrika & Mozambique, iets ten zuiden van het Kruger National Park. Het is een land vol met tradities die in ere zijn gehouden. Denk hierbij aan traditionele dansen, liederen en speciaal houtsnijwerk. Ga met Best of Travel op reis met één van onze individuele rondreizen of groepsrondreizen. Op basis van jouw wensen stellen wij jouw droomreis samen!

.. Lees meer

Hulp nodig?

Onze Koninkrijk eSwatini (voormalig Swaziland) specialisten helpen graag!

Of bel ons op: 085‐2018466

Swaziland; een authentiek  en prachtig land dat vaak wordt gecombineerd met een rondreis door Zuid-Afrika. Tussen Swaziland en Zuid-Afrika bevinden zich meerdere grensovergangen. Voor de verschillende grensovergangen en de bijbehorende openingstijden verwijzen wij je graag naar de volgende website: http://www.sntc.org.sz/tourism/borders.asp

swaziland - landenpagina


Wanneer je arriveert bij een van de grensovergangen dien je eerst in Zuid-Afrika een uitreisstempel te halen. Wanneer je vervolgens de grens oversteekt  en Swaziland binnenrijdt dien je je te melden bij het loket in Swaziland. Je zal merken dat het loket aan de kant van Swaziland minder modern is dan in Zuid-Afrika en daardoor alles een stuk langzamer gaat.  


Wanneer je een individuele rondreis maakt door Zuid-Afrika en Swaziland zorgt Best of Travel ervoor dat er een ‘Letter of Authorization’ wordt opgevraagd bij de verhuurmaatschappij. Zonder dit document is het onmogelijk om de grens over te steken.

Eenmaal in Swaziland is het natuurlijk tijd om te genieten van de prachtige natuur en de vriendelijke en gastvrije lokale bevolking (de Swati).  Zo raden wij je onder andere aan om de Ezulwini vallei te bezoeken. Deze prachtige streek ligt ingesloten tussen de bergen Luphohlo en Mdzimba en is een grote trekpleister van Swaziland. Je kunt in deze prachtige omgeving  genieten van heerlijke maaltijden in één van de restaurants, ontspannen in een heetwaterbron, winkelen in een modern winkelcentra of souvenirs kopen bij sfeervolle kraampjes. Wanneer je natuur wil combineren met het spotten van wild kun je ook een safari tocht maken in Mlilwane of Hlane.
Ben je benieuwd naar de hoogste waterval van Swaziland, dan mag een bezoek aan het traditionele dorp Mantenga niet ontbreken.

swaziland1 - landenpagina


In veel traditionele Swazidorpen bevinden zich nog altijd de traditionele homestead. Een homestead is een verzameling van traditionele Swazi hutten die bewoond worden door een familie. In een traditionele Swazi familie heeft één man meerdere vrouwen en kinderen en heeft iedere vrouw een eigen hut. De hut is gemaakt van riet en heeft de vorm van een bijenkorf. Deze zogeheten beehives zijn omgeven door een rieten schutting om de vrouwen enige privacy te bieden. In het midden van de homestead ligt de veekraal. Het vee wordt zo beschermd tegen roofdieren, maar vormt tegelijkertijd de uiting van welvaart binnen de homestead en heeft een belangrijke rituele functie. Belangrijke gesprekken worden nabij of rondom de kraal gevoerd. Het voedsel van de Swazi bestaat vooral uit pap gemaakt van maïsmeel, gemaakt met zure room of melk en geserveerd met ofwel groenten en/of vlees. Pompoen, aardappel, maïs, noten en spinazie worden veelvuldig in gerechten gebruikt.

Nieuwsgierig geworden naar de mooiste plekken van Swaziland? Bekijk dan ons reisaanbod, want in diverse van onze Zuid-Afrika reizen kom je Swaziland tegen!


Waarom een reis via Best of Travel?
- Best of Travel zorgt dat al jouw wensen centraal staan
- Best of Travel bezorgt je een unieke ervaring
- Best of Travel neemt alle zorg uit handen
- Best of Travel is aangesloten bij ANVR, SGR & Calamiteitenfonds

Bekijk hieronder ons reis aanbod of vraag een reisvoorstel aan zodat we samen met jou de perfecte reis kunnen creëren! 


Wil je liever een persoonlijk gesprek met een van onze Afrika specialisten?
Kom gerust eens langs in een van de aangesloten reisbureaus om samen met een specialist jouw droomreis waar te maken. Travelcenter de Wit is gevestigd in Veghel, Gemert, Heesch, Rosmalen en Uden. 


 

Koninkrijk eSwatini (voormalig Swaziland) - Special Deals!

16 - dagen "Voortreffelijk rondje Noord"
Individueel
Thumbnail van de reis
Plaatsen die deel uitmaken van deze rondreis:
Ballito, Bergville, Cullinan, Drakensbergen (Bergville), Durban, Ezulwini, Hazyview, Hluhluwe, Hluvukani (Kruger N.P.), Kiepersol, Kruger N.P., Lobamba (Hhohho), Nelspruit, Numbi (Kruger N.P.), Piggs Peak, Pretoria, Sabi Sands, St Lucia, Winterton (Drakensbergen)
Tijdens deze 16-daagse rondreis reis je door adembenemende wildreservaten (waaronder het Kruger National Park) en kom je oog in oog met de ‘Big 5’.
€ 1.250
* Prijs o.b.v Basis
Comfort € 1.865
Luxe € 2.980
Premium € 4.360
Je wensen centraal Hulp op locatie Avontuurlijke reis
24 - dagen "Beleef Afrika"
Individueel
Thumbnail van de reis
Plaatsen die deel uitmaken van deze rondreis:
Addo, Colchester (Addo), Cullinan, Ezulwini, Gansbaai, Hazyview, Hermanus, Hluhluwe, Hluvukani (Kruger N.P.), Johannesburg, Kaapstad, Kempton Park (Johannesburg), Kiepersol, Kruger N.P., Lobamba (Hhohho), Nelspruit, Numbi (Kruger N.P.), Oudtshoorn, Piggs Peak, Plettenberg Bay, Pretoria, Sabi Sands, St Lucia, Stellenbosch
Tijdens deze 24-daagse rondreis ontdek je de vele highlights die Zuid-Afrika te bieden heeft. Een mooie combinatie van een prachtige natuur, bijzondere cultuur en bruisende steden.
€ 2.035
* Prijs o.b.v Basis
Comfort € 2.665
Luxe € 3.760
Premium € 7.425
Wij regelen het Voor ieder budget Je wensen centraal
23 - dagen "Best of Zuid-Afrika - 2023"
Groep
Thumbnail van de reis
Plaatsen die deel uitmaken van deze rondreis:
Addo, Cathkin Park, Graaff-Reinet, Hermanus, Johannesburg, Kaapstad, Malealea, Mlilwane (Hhohho), Numbi (Kruger N.P.), Oudtshoorn, Plettenberg Bay, St Lucia, Tsitsikamma
Ontdek in 23 dagen alle hoogtepunten van Zuid-Afrika! Je kunt kiezen uit verblijf in tenten (basis) of accommodaties (comfort).
€ 2.230
* Prijs o.b.v Basis
Comfort € 2.860
Unieke ervaring Inclusief maaltijden Avontuurlijke reis

Voor die speciale vakantie:

Wij regelen het

Geen zin, of tijd om je reis samen te stellen? Laat het door ons regelen!

Voor ieder budget

Wij bieden kwaliteits-reizen aan voor elk budget. Het beste voor iedere prijs!

Je wensen centraal

Jouw reiswensen staan voorop. We maken een reisvoorstel op maat speciaal voor jou!

Zekerheid

Wij zijn aangesloten bij de ANVR en SGR. We hanteren eerlijke reisvoorwaarden.

Reis Experts

We geven je tips op basis van eigen ervaringen. Zo kom je op de mooiste plaatsen.

Unieke ervaring

Bijzondere reizen speciaal voor jou als klant samengesteld. Een echte Once in a Lifetime ervaring.