swaziland3
swaziland7
swaziland2
swaziland6
swaziland7
swaziland4
swaziland
Swaziland
swaziland3
swaziland7
swaziland2
swaziland6
swaziland7
swaziland4
swaziland
Swaziland

Reizen met Best of Travel door Koninkrijk eSwatini (voormalig Swaziland)

eSwatini is een koninkrijk, ingesloten door Zuid-Afrika & Mozambique, iets ten zuiden van het Kruger National Park. Het is een land vol met tradities die in ere zijn gehouden. Denk hierbij aan traditionele dansen, liederen en speciaal houtsnijwerk. Ga met Best of Travel op reis met één van onze individuele rondreizen of groepsrondreizen. Op basis van uw wensen stellen wij uw droomreis samen!

.. Lees meer

Swaziland; een authentiek  en prachtig land dat vaak wordt gecombineerd met een rondreis door Zuid-Afrika. Tussen Swaziland en Zuid-Afrika bevinden zich meerdere grensovergangen. Voor de verschillende grensovergangen en de bijbehorende openingstijden verwijzen wij u graag naar de volgende website: http://www.sntc.org.sz/tourism/borders.asp

swaziland - landenpagina


Wanneer u arriveert bij een van de grensovergangen dient u eerst in Zuid-Afrika een uitreisstempel te halen. Wanneer u vervolgens de grens oversteekt  en Swaziland binnenrijdt dient u zich te melden bij het loket in Swaziland. U zal merken dat het loket aan de kant van Swaziland minder modern is als in Zuid-Afrika en daardoor alles een stuk langzamer gaat.  


Wanneer u een individuele rondreis maakt door Zuid-Afrika en Swaziland zorgt Best of Travel ervoor dat er een  ‘Letter of Authorization’ wordt opgevraagd bij de verhuurmaatschappij. Zonder dit document is het onmogelijk om de grens over te steken.

Eenmaal in Swaziland is het natuurlijk tijd om te genieten van de prachtige natuur en de vriendelijke en gastvrije lokale bevolking (de Swati).  Zo raden wij u onder andere aan om de Ezulwini vallei te bezoeken. Deze prachtige streek ligt ingesloten tussen de bergen Luphohlo en Mdzimba en is een grote trekpleister van Swaziland. U kunt in deze prachtige omgeving  genieten van heerlijke maaltijden in één van de restaurants, ontspannen in een heetwaterbron, winkelen in een modern winkelcentra of souvenirs kopen bij sfeervolle kraampjes. Wanneer u natuur wilt combineren met het spotten van wild kunt u ook een safari tocht maken in Mlilwane of Hlane.
Bent u benieuwd naar de hoogste waterval van Swaziland, dan mag een bezoek aan het traditionele dorp Mantenga niet ontbreken.

swaziland1 - landenpagina


In veel traditionele Swazidorpen bevinden zich nog altijd de traditionele homestead. Een homestead is een verzameling van traditionele Swazi hutten die bewoond worden door een familie. In een traditionele Swazi familie heeft één man meerdere vrouwen en kinderen en heeft iedere vrouw een eigen hut. De hut is gemaakt van riet en heeft de vorm van een bijenkorf. Deze zogeheten beehives zijn omgeven door een rieten schutting om de vrouwen enige privacy te bieden. In het midden van de homestead ligt de veekraal. Het vee wordt zo beschermd tegen roofdieren, maar vormt tegelijkertijd de uiting van welvaart binnen de homestead en heeft een belangrijke rituele functie. Belangrijke gesprekken worden nabij of rondom de kraal gevoerd. Het voedsel van de Swazi bestaat vooral uit pap gemaakt van maïsmeel, gemaakt met zure room of melk en geserveerd met ofwel groenten en/of vlees. Pompoen, aardappel, maïs, noten en spinazie worden veelvuldig in gerechten gebruikt.

Nieuwsgierig geworden naar de mooiste plekken van Swaziland? Bekijk hieronder een greep van onze special deals naar Swaziland!


Waarom een reis via Best of Travel?
- Best of Travel zorgt dat al uw wensen centraal staan
- Best of Travel bezorgt u een unieke ervaring
- Best of Travel neemt alle zorg uit handen
- Best of Travel is aangesloten bij ANVR, SGR & Calamiteitenfonds

Bekijk hieronder ons reis aanbod of vraag een reisvoorstel aan zodat we samen met u de perfecte reis kunnen creëren! 


Wilt u liever een persoonlijk gesprek met een van onze Swaziland specialisten?
Kom gerust eens langs in een van de aangesloten reisbureaus om samen met een specialist uw droomreis waar te maken. 
Travelcenter de Wit 
Reisburo de Wit Gemert
Reisburo de Wit Heesch
Reisburo de Wit Rosmalen
Krooder Reizen


 

Koninkrijk eSwatini (voormalig Swaziland) - Special Deals!

16 - dagen "Voortreffelijk rondje Noord"
Individueel
Thumbnail van de reis
Plaatsen die deel uitmaken van deze rondreis:
Ballito, Bergville, Cullinan, Drakensberg (Bergville), Durban, Ezulwini, Hazyview, Hluhluwe, Hluvukani (Kruger National Park), Kiepersol, Kruger National Park, Lobamba (Hhohho), Nelspruit, Numbi (Kruger N.P) (Kruger National Park), Piggs Peak, Pretoria, Sabi Sands, St Lucia, Umhlanga, Winterton (Drakensberg)
Tijdens deze 16-daagse rondreis reist u door adembenemende wildreservaten (waaronder het Kruger National Park) en komt u oog in oog met de ‘Big 5’.
€ 890
* Prijs o.b.v Basis
Comfort € 1.645
Luxe € 2.225
Premium € 3.770
Uw wensen centraal Hulp op locatie Avontuurlijke reis
24 - dagen "Beleef Afrika"
Individueel
Thumbnail van de reis
Plaatsen die deel uitmaken van deze rondreis:
Addo, Colchester (Addo), Cullinan, Ezulwini, Gansbaai, Hazyview, Hermanus, Hluhluwe, Hluvukani (Kruger National Park), Johannesburg, Kaapstad, Kempton Park (Johannesburg), Kiepersol, Kruger National Park, Lobamba (Hhohho), Nelspruit, Numbi (Kruger N.P) (Kruger National Park), Oudtshoorn, Piggs Peak, Plettenberg Bay, Pretoria, Sabi Sands, St Lucia, Stellenbosch
Tijdens deze 24-daagse rondreis ontdekt u de vele highlights die Zuid-Afrika te bieden heeft. Een mooie combinatie van een prachtige natuur, bijzondere cultuur en bruisende steden.
€ 1.900
* Prijs o.b.v Basis
Comfort € 2.820
Luxe € 4.100
Premium € 7.220
Wij regelen het Voor ieder budget Uw wensen centraal
19 - dagen "Op avontuur in Zuid-Afrika"
Groep
Thumbnail van de reis
Plaatsen die deel uitmaken van deze rondreis:
Bergville, Cullinan, Hluhluwe, Kempton Park (Johannesburg), Kiepersol, Marakele N.P, Marloth Park, Mhlambanyatsi, Sabi Sands, St Lucia, Tzaneen, Umhlanga
Deze 19-daagse groepsrondreis neemt u mee op de beroemde panoramaroute! We ontdekken de bijzondere wildreservaten en staan oog in oog met de Big 5.
€ 2.900
* Prijs o.b.v Comfort
Exclusieve reis Kleinschalige groepsreis
23 - dagen "Best of Zuid-Afrika - 2020"
Groep
Thumbnail van de reis
Plaatsen die deel uitmaken van deze rondreis:
Addo, Cathkin Park, Graaff-Reinet, Hermanus, Johannesburg, Kaapstad, Malealea, Mlilwane (Hhohho), Numbi (Kruger N.P) (Kruger National Park), Oudtshoorn, Plettenberg Bay, St Lucia, Tsitsikamma
Ontdek in 23 dagen alle hoogtepunten van Zuid-Afrika! U kunt kiezen uit verblijf in tenten (basis) of accommodaties (comfort).
€ 1.975
* Prijs o.b.v Basis
Comfort € 2.469
Unieke ervaring Inclusief maaltijden Avontuurlijke reis

Voor die speciale vakantie:

Wij regelen het

Geen zin, of tijd om uw reis samen te stellen? Laat het door ons regelen!

Voor ieder budget

Wij bieden kwaliteits-reizen aan voor elk budget. Het beste voor iedere prijs!

Uw wensen centraal

Uw wensen staan voorop. We maken een reisvoorstel op maat speciaal voor u!

Zekerheid

Wij zijn aangesloten bij de ANVR en SGR. We hanteren eerlijke reisvoorwaarden.

Reis Experts

We geven u tips op basis van eigen ervaringen. Zo komt u op de mooiste plaatsen.

Unieke ervaring

Unieke ervaring