Azië

Ga samen met Best of Travel naar Azië! Best of Travel is gespecialiseerd in (maatwerk)reizen door het authentieke Indonesië, de groene parel Sri Lanka, het toegankelijke en magische Thailand en het eigenzinnige en indrukwekkende Vietnam. In ons aanbod vind je individuele rondreizen die met grote zorg en aandacht zijn samengesteld. Staat je droomreis er niet tussen? Dan maken wij deze graag voor je op maat! Lees verder en ontdek welke prachtige bestemming bij je past. Nieuwsgierig naar de reiservaringen van onze klanten? Bekijk alle Best of Travel reviews op onze reviewpagina


continent azië


Indonesië
Ervaar de schoonheid van Indonesië op één van de diverse eilanden. Breng een bezoek aan het prachtige Java en kom in aanraking met de boeddhistische cultuur. Fiets langs de groene rijstvelden van Bali of beklim Gunung Rinjani op Lombok. Geniet van de perfecte witte zandstranden, een kustlijn vol koraal en een rijke geschiedenis op de afgelegen Molukken. Voor de avonturier is Sumatra the place to be. Raft door de jungle, beklim vulkanen, duik in de kleurrijke wateren en spot orang-oetangs! Bali is een waar vakantieparadijs. Tijdens een verblijf op dit eiland zal de variatie in cultuur, dans en tradities, oerwouden, tempels en rijstvelden een blijvende indruk op je maken. Vanaf de vulkaan Gunung Agung heb je een adembenemend uitzicht over het eiland. Wil je de levendige kant van Bali ontdekken? Zorg er dan voor dat je een dag of meer doorbrengt in Ubud. In de kleurrijke stad Ubud wonen vele kunstenaars. Naast de uitgaansgelegenheden biedt de stad ook hindoetempels, kunstgalerijen, excentrieke winkeltjes en Balinese dansvoorstellingen. Bali dient dan ook vaak als eindpunt van een rondreis door Indonesië. Een paar dagen ontspannen en even helemaal niks moeten.


Sri Lanka
Sri Lanka, de Parel van de Indische Oceaan. Ga op reis naar het bergachtige binnenland met groene theeplantages en de ruïnes van voormalige hoofdsteden. Samen met de tropische bossen, lange stranden en zijn rijke culturele erfgoed is Sri Lanka een wereldberoemde toeristische bestemming. Colombo, waar je de reis begint, is de grootste stad van Sri Lanka. Ervaar de oosterse sferen in een van de vele moskeeën en bezoek de  tempels en de St. Lucias kathedraal. In de stad Galle zijn nog Nederlandse overblijfselen te vinden zoals het Hollandse fort en de authentieke huisjes met rode dakpannen. Het boeddhisme is de grootste religie in Sri Lanka. Dit is goed terug te zien in de bezienswaardigheden en de cultuur. Anuradhapura is de heilige stad voor het boeddhisme. In deze stad zijn vier grote ‘stoepa’s’ gemaakt van aarde en baksteen om de boeddhistische relikwieën te beschermen. In de oude koningsstad Kandy, waar jaarlijks het grootste boeddhistische festival Perhera gehouden wordt, vind je de tempel van de gouden tand. Iets ten noorden ligt Dambulla, hier vind je de meest indrukwekkende grot tempel van Sri Lanka.


Thailand
Thailand, het land van de glimlach. Elementen die niet zullen ontbreken aan je reis door Thailand zijn cultuur, natuur en strand. Thailand is een boeiende bestemming met veel diversiteit. Maak kennis met de indrukwekkende tempels, de mooie rijstvelden, de weelderige jungle en de parelwitte tropische stranden. In Thailand is het mogelijk om verschillende regio’s en verschillende hoogtepunten te bezoeken, zoals de rijke historie en natuur in de River Kwai of de prachtige oude tempels in Ayutthaya en de charmante, oude ommuurde binnenstad van Chiang Mai. Eindig je rondreis met een heerlijk verblijf op één van de mooie stranden om lekker tot rust te komen.


Vietnam
Vietnam; Het land met een eigen karakter en variërende landschappen. Tijdens je rondreis door Vietnam kom je langs diverse bergen, bossen, kleine strandjes en rivierdelta’s. In het noorden van Vietnam zijn nog vele bergdorpen te vinden. Samen met de tempels en de overblijfselen van de oorlog die in Vietnam te vinden zijn, biedt dit land een goede afwisseling tussen cultuur en natuur. De natuur in Vietnam is zeer gevarieerd. Door de hoogteverschillen en wisselende temperaturen tref je overal in het land weer een ander stukje natuur aan. Het tropisch regenwoud is voornamelijk te vinden in de bergdorpen en rondom de rivierdelta tref je mooie loofbossen met mangroves aan. Ook voor een relax dag aan het strand is Vietnam een geschikte bestemming. Geschikte plaatsen zijn onder meer Da Nang, Phan Tiet of het eiland Phu Quoc.

Ben je van plan om Azië te bezoeken? Wij maken graag een voorstel voor je op maat! 
Je geeft aan wat je wensen zijn en wij verwerken deze in een persoonlijk op maat gemaakt (rond)reis. Niets is ons te gek! Je kunt de reis wensen aan ons doorgeven via onze offerte-op-maat pagina. Of neem telefonisch contact op via 085 2018466 en wij gaan direct voor je aan de slag.