085 2018466

Azië

Sri Lanka
Sri Lanka, de Parel van de Indische Oceaan. Ga op reis naar het bergachtige binnenland met groene theeplantages en de ruïnes van voormalige hoofdsteden. Samen met de tropische bossen, lange stranden en zijn rijke culturele erfgoed, maken Sri Lanka een wereldberoemde toeristische bestemming. Colombo, waar u uw reis begint, is de grootste stad van Sri Lanka. Ervaar de echte oosterse sferen in een van de vele moskeeën, tempels en de St. Lucias kathedraal. In de stad Galle zijn nog Nederlandse overblijfselen te vinden zoals het Hollandse fort en de authentieke huisjes met rode dakpannen. Een leuke herkenning tijdens uw rondreis door Sri Lanka. Het boeddhisme is de grootste religie in Sri Lanka. Dit is goed terug te zien in de bezienswaardigheden en de cultuur. Anuradhapura is de heilige stad voor het boeddhisme. In deze stad zijn vier grote ‘stoepa’s’ gemaakt van aarde en baksteen om de boeddhistische relikwieën te beschermen. In de oude koningsstad Kandy, waar jaarlijks het grootste boeddhistische festival Perhera gehouden wordt, vind u de tempel van de gouden tand. Iets ten noorden ligt Dambulla, hier vindt u de meest indrukwekkende grot tempel van Sri Lanka.


galle


Thailand
Thailand, het land van de glimlach. Elementen die niet zullen ontbreken aan een vakantie naar dit land zijn cultuur, natuur en strand. Thailand is een boeiende bestemming met veel diversiteit. Maak kennis met de indrukwekkende tempels, de mooie rijstvelden, de weelderige jungle en de parelwitte tropische stranden. In Thailand is het mogelijk om verschillende regio’s en verschillende hoogtepunten te bezoeken, zoals de rijke historie en natuur in de River Kwai of de prachtige oude tempels in Ayutthaya en de charmante, oude ommuurde binnenstad van Chiang Mai. Eindig uw rondreis met een heerlijk verblijf op een van de mooie stranden om lekker tot rust te komen.


longtail


Vietnam
Vietnam; Het land met een eigen karakter. Door het langgerekte land is Vietnam een gevarieerde bestemming. Tijdens uw rondreis door Vietnam komt u langs diverse bergen, bossen, kleine strandjes en rivierdelta’s. In het noorden van Vietnam zijn nog vele bergdorpen te vinden. Samen met de tempels en de overblijfselen van de oorlog die in Vietnam te vinden zijn, biedt dit land een goede afwisseling tussen cultuur en natuur. De natuur in Vietnam is zeer gevarieerd. Door de hoogteverschillen en wisselende temperaturen treft u overal in het land weer een ander stukje natuur aan. Het tropisch regenwoud is voornamelijk te vinden in de bergdorpen en rondom de rivierdelta treft u mooie loofbossen met mangroves aan. Ook voor een relax dag aan het strand is Vietnam een geschikte bestemming. Geschikte plaatsen zijn onder meer Da Nang, Phan Tiet of het eiland Phu Quoc.

pagoda

Indonesië
Ervaar de schoonheid van Indonesië op één van de diverse eilanden. Breng een bezoek aan het kloppende hart van Indonesië Java en kom in aanraking met de boeddhistische cultuur. Fiets langs de groene rijstvelden van Bali of beklim Gunung Rinjani op Lombok. Geniet van de perfecte witte zandstranden, een kustlijn vol koraal en een rijke geschiedenis op de afgelegen Molukken. Sumatra is een droom voor elke avonturier. Raft door de jungle, beklim vulkanen, duik in de kleurrijke wateren en spot orang-oetangs! Bali is een waar vakantieparadijs. Tijdens een verblijf op dit eiland zal de variatie van enerzijds de cultuur, dans en tradities en anderzijds de oerwouden, tempels en rijstvelden een blijvende indruk maken. Vanaf de vulkaan Gunung Agung heeft u een adembenemend uitzicht over het eiland. De vulkaan met een hoogte van 3.142 meter is van over het hele eiland te zien. Wilt u de levendige kant van Bali ontdekken? Zorg er dan voor dat u een dag of meer doorbrengt in Ubud. In de kleurrijke stad Ubud wonen vele kunstenaars. Naast de vele uitgaansgelegenheden beschikt de stad over prachtige hindoetempels, kunstgalerijen, excentrieke winkeltjes, Balinese dansvoorstellingen en voornamelijk veel op het gebied van cultuur. Het eiland is vooral geliefd om de heerlijke strandverblijven. Bali dient dan ook vaak als eindpunt van een rondreis door Indonesië. Een paar dagen ontspannen en even helemaal niks moeten.

rijstvelden