085 2018466

Afrika

Blyde River Canyon

Adembenemende landschappen bewandelen, indrukwekkende wilde dieren zien en eeuwenoude culturen ontmoeten? Ga mee met een van onze Afrika reizen en ontdek het prachtige Afrika.

In Namibië zult u verrast worden door de meest fantastische landschappen. De Kalahari met zijn dieprode zandduinen maar ook het schitterende park Sossusvlei met de oeroude zandduinen die zo sprekend zijn voor Namibië, is een van de hoogtepunten van dit land. Geniet van de olifanten in een lodge in Botswana, bekijk het onderwaterparadijs van Zanzibar tijdens een snorkeltrip. Wijnen proeven in Zuid-Afrika, wild spotten in de beroemde wildparken en overnachten in de mooiste lodges.
Zuid-Afrika is zeer indrukwekkend. Het fantastische dierenleven, de prachtige Tuinroute, de zeer vriendelijke bevolking, de ruige kustlijn en natuurlijk de overheerlijke keuken. Of wat denkt u van Zimbabwe? Maak een mooie boottocht over de Zambesi river. De prachtige Victoria Waltervallen in Zimbabwe, een van deze zeven wereldwonderen, mag u zeker niet overslaan. Tijdens onze Afrika rondreizen is er van alles te beleven en ontdekken!