Botswana safari
Khalagadi
Ghanzi
Makgadikgadi zoutvlaktes
Chobe Game Lodge
Okavango
victoria
Olifant
Botswana safari
Khalagadi
Ghanzi
Makgadikgadi zoutvlaktes
Chobe Game Lodge
Okavango
victoria
Olifant

Reizen met Best of Travel door Botswana

Maak een unieke reis met Best of Travel door het ongerepte Botswana. Spot grote kuddes olifanten in het Chobe National Park, bezoek de immense Kalahari woestijn of de grootste inlandse delta ter wereld; de Okavango Delta. De prachtige routes die Best of Travel voor jou heeft samengesteld laten je kennis maken met een diversiteit aan landschappen en avontuurlijke gamedrives. Samen met jou creëren we jouw perfecte reis! .. Lees meer

Hulp nodig?

Onze Botswana specialisten helpen graag!

Of bel ons op: 085‐2018466

Botswana; een land vol ongerepte natuur en unieke safaritochten. Deze wonderbaarlijke bestemming biedt jou een overvloed aan betoverende landschappen en nationale parken die Botswana tot een droombestemming maakt. Spot grote kuddes olifanten in het ongerepte Chobe National Park, bezoek de immense Kalahari woestijn of de grootste inlandse delta ter wereld; de Okavango Delta. De prachtige routes die Best of Travel voor je heeft samengesteld laten je kennis maken met een diversiteit aan landschappen en de avontuurlijke gamedrives. Samen met jou creëren we jouw perfecte reis! 

botswana - landenpagina


Chobe National Park
Het Chobe National Park is het meest bekende en geliefde park van Botswana. Het prachtige safaripark kent een grote diversiteit aan wildlife maar staat vooral bekend vanwege de vele olifanten die in het gebied leven. Erg bijzonder aan dit park is dat je naast wandelsafari’s en 4x4 safaritochten ook een boottocht kan maken. Wanneer je een safari boottocht boekt heb je een zeer grote kans om grote kuddes olifanten zwemmend het water te zien oversteken! In het park kun je ook bijzonder overnachten. Denk aan een basic tent op de Chobe camping waar je dicht bij het wild verblijft, een luxe lodge of zelfs overnachten op een boot.


Kgalagadi National Park
Het bijzondere natuurpark Kgalagadi National Park is een zogenaamd ‘’Peace Park’. Samen met buurlanden Namibië en Zuid-Afrika zijn de hekken op de landgrenzen weggehaald en is er onder gezamenlijk beheer een groot natuurpark gecreëerd.  Hierin wordt de bescherming van de dieren tegen stroperij gezamenlijk aangepakt. Je kunt hier zowel kamperen als overnachten in basis camps van de overheid of in geweldige lodges. Je kan hier naast de bijzondere Kalahari leeuw ook cheeta’s, hyena's, luipaarden, de lynx, verschillende soorten antilopen, stokstaartjes en verschillende soorten vogels spotten.

Kalahari Woestijn
De Kalahari woestijn beslaat een groot gedeelte van Botswana en is terecht een trekpleister voor vele toeristen. Deze woestijn behoort namelijk tot een van de weinige plekken waar je stokstaartjes kan tegenkomen.

Okavango Delta
De Okavango Delta is het kroonjuweel onder de safarigebieden van Botswana. De Okavango Delta is een moeras gebied wat ontstaan is door het stromende water vanuit de hooglanden. Ieder jaar tijdens het regenseizoen in Angola loopt het land langzaam vol water en ontstaan er kleine en grote eilandjes in het gebied. Erg bijzonder is dat de dieren in dit gebied zich hebben weten aan te passen aan deze natte omgeving. Zo jagen leeuwen in het water en galopperen giraffen door de moerasgebieden.

botswana1 - landenpagina


Waarom een reis via Best of Travel? 
Wanneer je bij Best of Travel een reis reserveert wordt alles van A tot Z voor jou geregeld. 
Je hoeft je geen zorgen te maken over tickets, accommodaties, entreebewijzen, vervoer en eventuele excursies in Botswana.
- Best of Travel zorgt dat al jouw wensen centraal staan.
- Best of Travel bezorgt jou een unieke ervaring 
- Best of Travel neemt alle zorg uit handen 
- Best of Travel is aangesloten bij ANVR, SGR & Calamiteitenfonds


Plan samen met onze specialist jouw eigen reis!
Al jouw wensen verzameld in een fantastische rondreis, wat jouw keuzes ook zijn wij maken jouw droomreis compleet! Hieronder vind je een aantal rondreizen waarbij je een bezoek brengt aan Botswana. Wij kunnen jouw reis echter ook compleet op maat voor je samenstellen. 

Vraag een reisvoorstel aan of neem direct contact op met onze specialisten via het telefoonnummer 085-2018466.


Wil je liever een persoonlijk gesprek met één van onze specialisten?
Kom gerust eens langs in een van de aangesloten reisbureaus om samen met een specialist jouw droomreis waar te maken. Travelcenter de Wit is gevestigd in Veghel, Gemert, Heesch, Rosmalen en Uden. 

Botswana - Special Deals!

24 - dagen "Zuidelijk Afrika Kwartet"
Groep
Thumbnail van de reis
Plaatsen die deel uitmaken van deze rondreis:
Ai-Ais, Citrusdal, Etosha N.P, Ghanzi, Kaapstad, Kamanjab, Kasane, Keetmanshoop, Khorixas, Khwai, Killarney, Maun, Namib Naukluft NP, Nata, Noordoewer, Okaukuejo, Sesriem, Swakopmund, Uis, Victoria Watervallen, Windhoek
Met deze 24-daagse rondreis bezoek je vier landen van Zuidelijk Afrika. De reis start in Kaapstad, vanwaar je verder naar het noorden reist. Je eindigt bij de prachtige watervallen van Victoria Falls in Zimbabwe.
€ 2.465
* Prijs o.b.v Basis
Comfort € 3.815
Unieke ervaring Inclusief maaltijden Avontuurlijke reis
22 - dagen "4x4 - Onvergetelijke reis naar Namibië & Botswana"
Individueel
Thumbnail van de reis
Plaatsen die deel uitmaken van deze rondreis:
Etosha N.P, Ghanzi, Gobabis, Kasane, Khorixas, Kongola, Mariental, Maun, Nata, Okaukuejo, Rundu, Sesriem, Swakopmund
Deze 22-daagse reis laat je alle mooie hoogtepunten van Namibië & Botswana zien. Cultuur en natuur worden afgewisseld en je kunt kiezen voor overnachtingen in sfeervolle lodges of staanplaatsen.
€ 2.595
* Prijs o.b.v Basis
Comfort € 4.195
Voor ieder budget Je wensen centraal Unieke ervaring

Voor die speciale vakantie:

Wij regelen het

Geen zin, of tijd om je reis samen te stellen? Laat het door ons regelen!

Voor ieder budget

Wij bieden kwaliteits-reizen aan voor elk budget. Het beste voor iedere prijs!

Je wensen centraal

Jouw reiswensen staan voorop. We maken een reisvoorstel op maat speciaal voor jou!

Hulp op locatie

We werken met lokale reisorganisaties zodat je overal op hulp kunt rekenen.

Zekerheid

Wij zijn aangesloten bij de ANVR en SGR. We hanteren eerlijke reisvoorwaarden.

Reis Experts

We geven je tips op basis van eigen ervaringen. Zo kom je op de mooiste plaatsen.