Toucan
iguacu
brazilie natuur
jezus beeld
Rio
Rio
rio muur
carnaval
Toucan
iguacu
brazilie natuur
jezus beeld
Rio
Rio
rio muur
carnaval

Reizen met Best of Travel door Brazilië

Ga samen met Best of Travel naar het tropische Brazilië! Best of Travel is gespecialiseerd in (maatwerk)reizen door het prachtige Brazilië! In ons aanbod vindt u individuele reizen die met grote zorg en aandacht zijn samengesteld. Staat uw droomreis er niet tussen? Dan maken wij deze graag voor u op maat! Lees verder en laat u inspireren door het bruisende Brazilië! .. Lees meer

Brazilië; een indrukwekkend land met een mooie mix van natuur en cultuur! Dit prachtige land heeft het allemaal! Poederachtige witte zandstranden, groene regenwouden, muziek, de Copacabana en bruisende metropolen. Niet overtuigd? Wat dacht u van de koloniale steden, de indrukwekkende canyons, gigantische watervallen en met koraal omringde tropische eilanden? Waar u ook naar op zoek bent en wat u ook wilt zien, een reis door Brazilië is een onvergetelijke ervaring. Brazilië biedt avontuur voor elke reiziger. Jong of oud, avontuurlijk of relazen,  groot of klein budget. Dieren spotten in Pantanal, kajakken door ondergelopen bossen in het Amazonegebied, surfen op wereldlocaties of snorkelen in kristalheldere rivieren of de zee. Het kan allemaal.


slider


Bent u van plan om Brazilië te bezoeken? Wij maken graag een voorstel voor u op maat! 
U geeft aan wat uw wensen zijn en wij verwerken deze in een persoonlijk op maat gemaakt (rond)reis. Niets is ons te gek! U kunt u reis wensen aan ons doorgeven via onze reizen-op-maat pagina. Of neem telefonisch contact op via 085 2018466 en wij gaan direct voor u aan de slag. 

Brazilië - Special Deals!

15 - dagen "Vamos a Brazil!"
Individueel
Thumbnail van de reis
Plaatsen die deel uitmaken van deze rondreis:
Bonito, Iguazu Falls, Ilha Grande, Pantanal, Paraty, Rio de Janeiro
Wilt u alle hoogtepunten van Brazilië ontdekken? Dan is deze rondreis van Brazilië een echte aanrader!
€ 2.680
* Prijs o.b.v Basis
Comfort € 2.990
Luxe € 3.880
Wij regelen het Uw wensen centraal Avontuurlijke reis