Over ons

Best of Travel is een touroperator die zich heeft gespecialiseerd in maatwerkreizen naar verschillende bestemmingen. Ons Teamdoel is om samen met jou jouw persoonlijke reis samen te stellen. Graag delen wij onze kennis en ervaring met jou en zorgen wij voor een reisvoorstel dat perfect aansluit op jouw wensen. Benieuwd naar de positieve reiservaringen van onze klanten? Bekijk alle reviews op onze reviewpagina.

Wie zijn wij?

Bij Best of Travel beschikken wij over 30 reisspecialisten die een expertise hebben ontwikkeld voor diverse bestemmingen. Jouw specialist helpt je bij het samenstellen van de ideale reis en route en blijft gedurende het gehele traject actief betrokken bij de uitwerking van jouw reis. Daarnaast staat er een vast team van 4 enthousiaste aanspreekpunten voor je klaar. Hij of zij begeleidt jou van A tot Z bij het boeken van een reis. Je kunt voor de meest uiteenlopende vragen bij hen terecht.

Travel Experience Center

Nog geen idee wat jouw volgende vakantiebestemming gaat worden of ben je je juist aan het oriënteren op een specifieke bestemming? Meld jezelf kosteloos aan voor één of meerdere inspiratieavonden die plaats gaan vinden in ons Travel Experience Center in Veghel. Ideaal om inspiratie op te doen voor jouw volgende (droom)reis! Onze reisspecialisten nemen je mee tijdens een belevenisvolle presentatie! Nieuwsgierig naar de planning van onze inspiratieavonden in 2020? Je kunt hier onze planning bekijken en jezelf aanmelden voor een van onze inspiratieavonden.


Ad de Wit

over ons- ad website

Directeur Best of Travel | specialisatie: Costa Rica - Panama - Mexico - Maleisië - Kenia - Tanzania - Zimbabwe - Zuid-Afrika - Namibië - Botswana

Hallo, ik ben Ad de Wit. Ik ben de eigenaar van Best of Travel, Travelcenter de Wit in Veghel en Uden en Reisburo de Wit in Heesch, Rosmalen en Gemert. Wij hebben een leuk en vooral ook gedreven team van reisspecialisten die je graag handige tips en adviezen meegeven. Zelf zit ik al vele jaren in dit geweldige vak en ben ik in vele uithoeken van de wereld geweest waarvan Zuid-Afrika favoriet is! Je weet dus dat je in goede handen bent voor een professioneel advies. Ook onze eigen Touroperator Best of Travel is een onderdeel van ons bedrijf waarmee wij ons onderscheiden van het reisburo bij jou om de hoek.

Kom gauw eens langs in ons Travelcenter of in een van onze andere kantoren en proef de vakantiesfeer!

 


Tara de Kleijn

Tara

Manager Best of Travel | Fan van: Thailand, Costa Rica, Indonesië, Verenigde Arabische Emiraten & IJsland

Hallo, mijn naam is Tara de Kleijn. In mei 2021 ben ik begonnen als reisadviseur bij Travelcenter de Wit in Uden nadat ik al ongeveer 5 jaar ervaring had opgedaan bij andere reisbureaus. Vanuit het kantoor in Uden ben ik doorgestroomd naar Best of Travel op het hoofdkantoor van Travelcenter de Wit. Inmiddels heb ik al heel wat mooie bestemmingen mogen bezoeken. Van de kou in IJsland tot de woestijn van Dubai en de rijstvelden op Bali. Ook een rondreis door het indrukwekkende Thailand en een roadtrip door de jungle van Costa Rica kan ik inmiddels afstrepen. Verder zijn er nog zo veel mooie bestemmingen om te ontdekken en mijn "to-do list" is dan ook eindeloos.

Ik help u graag met het samenstellen van een reis op maat die helemaal bij uw wensen past. Tot snel! 

 


Sanne Hubers

Reisspecialist Best of Travel | Fan van: Mexico, Europa, Curaçao & Mauritius

Sanne Hoi! Ik ben Sanne Hubers. Ik ben werkzaam bij Best of Travel sinds juli 2022Ik ben terecht gekomen bij Best of Travel vanuit mijn stage in 2021 op de marketingafdeling van Travelcenter de Wit. Voor en tijdens mijn studie heb ik al veel mooie plekken mogen bezoeken. De smaak voor het reizen heb ik dan ook zeker te pakken. Ik kan niet wachten om al het moois wat de wereld te bieden heeft te ontdekken en de vele bestemmingen op mijn verlanglijstje af te kunnen vinken!  

Wilt u ook graag de mooiste plekken ontdekken? Maak een afspraak en ik help u graag verder met het vinden van een geschikte reisbestemming! 

 

 

 


Suzanne van de Ven

Suzanne
Reisspecialist Best of Travel | Fan van: Sri Lanka, Maleisië, Thailand, Vietnam, Guatemala, Jordanië & de Verenigde Staten

Hallo! mijn naam is Suzanne van de Ven. In Juli 2022 ben ik afgestudeerd van de opleiding HBO Management toerisme, en sinds December 2022 ben ik werkzaam bij Best of Travel. Door opgegroeid te zijn met wereldreizigers als ouders, heb ik van jongs af aan al veel mooie bestemmingen mogen bezoeken. Deze passie voor avontuurlijk reizen heb ik overgenomen. Mijn favoriete reisherinneringen bestaan uit het beklimmen van een vulkaan in Guatemala, het bezoeken van Nationale Parken in de Verenigde Staten, duiken en snorkelen in Belize en een olifanten safari in Sri Lanka. Ook heb ik al mooie rondreizen mogen maken door Maleisië, Thailand, Jordanië en Kenia. Er staan nog ontelbaar bestemmingen op mijn Bucketlist en ik kijk er naar uit deze af te vinken in de toekomst!  

Ik help u graag met het samenstellen van een prachtige, avontuurlijke reis die helemaal aan uw wensen voldoet! 

 


Wat is onze werkwijze?

Naast bovenstaande aanspreekpunten worden 30 reisspecialisten actief betrokken bij de aanvraag van jouw reis. Na jouw aanvraag word je door onze specialisten van A tot Z begeleid. Je kunt ons reisaanbod hier bekijken. We kunnen echter ook jouw wensen inventariseren en ervoor zorgen dat jouw reis voor jou op maat wordt samengesteld. Daarnaast hebben wij contact met diverse lokale agenten op de bestemmingen die het mogelijk maken om je de meest gunstige tarieven te kunnen bieden. Indien er zich tijdens de reis eventuele problemen voordoen op de bestemming dan zijn zij ter plaatse aanwezig om dit voor je op te lossen. Graag nemen wij je mee op reis en delen wij met jou de bijzondere plekken die wij reeds als bijzonder ervaren hebben. Ons doel is uiteraard om je te voorzien van een unieke reis waar je nog lang van zult nagenieten! Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Neem contact met ons op en wij vertellen je er graag persoonlijk meer over! Daarnaast kun je via Whatsapp al jouw reisvragen stellen via: 0618197856