085 2018466

Over ons

Alle medewerkersBest of Travel is een touroperator die zich heeft gespecialiseerd in maatwerkreizen naar verschillende bestemmingen. Ons doel is om samen met u uw persoonlijke reis samen te stellen. Graag delen wij onze kennis en ervaring met u en zorgen wij voor een reisvoorstel dat perfect aansluit op uw wensen.

Wie zijn wij?

Bij Best of Travel beschikken wij over 30 reisspecialisten die een expertise hebben ontwikkeld voor diverse bestemmingen. Uw specialist helpt u bij het samenstellen van de ideale reis en route en blijft gedurende het gehele traject actief betrokken bij de uitwerking van uw reis. Daarnaast staat er een vast team van 3 enthousiaste aanspreekpunten voor u klaar. Hij of zij begeleidt u van A tot Z bij het boeken van een reis. U kunt voor de meest uiteenlopende vragen bij hen terecht.


robin foto 2017Robin van der Steijn

Allround service medewerker | specialisatie: Amerika - Zuidelijk Afrika

“Mijn naam is Robin van der Steijn. Sinds januari 2015 ben ik mij aan het specialiseren in de reizen naar Amerika en Zuid Afrika. In juni 2016 heb ik een prachtige rondreis gemaakt in West Amerika. Ik heb tijdens deze rondreis diverse bekende steden aan de westkust zoals Los Angeles, San Francisco en Las Vegas bezocht en tevens de mooie nationale parken en Canyons. In juni 2017 heb ik daar een uitgebreide rondreis in Zuid Afrika aan toe mogen voegen. Tijdens een groepsreis ben ik van Johannesburg naar Kaapstad gereisd en heb ik vele mooie plekken in zowel het noorden als het zuiden mogen bewonderen. Mede door deze reizen kan ik mooie (op maat gemaakte) rondreizen voor u samenstellen en u tevens voorzien van zeer goed advies.”


tess foto 2017Tess Janssen

Content beheerder website / allround service medewerker | specialisatie: Azië - Oceanië - Peru

“Hallo, mijn naam is Tess Janssen en ik ben sinds augustus 2017 werkzaam bij Best of Travel in Veghel. Ik houd me voornamelijk bezig met de inhoud van de website en zorg er voor dat alle reizen voor u duidelijk staan omschreven. Tevens zal ik mezelf gaan ontwikkelen in het verzorgen van groepsreizen en maatwerkreizen. Door de jaren heen heb ik al enige ervaring op gedaan, zo maakte ik een wereldreis van 7 maanden door Australië, Nieuw Zeeland, Fiji, Thailand en Indonesië. Daarnaast heb ik ook Curaçao, Sri Lanka, Filipijnen, China en Peru mogen ontdekken. Uiteraard staan er nog veel meer landen op mijn lijstje, want de wereld barst van de mooie plekken. Met mijn ervaring kan ik voor u de mooiste reizen samenstellen en zal ik mijn uiterste best doen om u zo goed mogelijk te adviseren.”


Inge ooms FotoInge Ooms

Allround service medewerker | specialisatie: Amerika - Azië
"Hallo, mijn naam is Inge Ooms. Ik ben momenteel 30 jaar oud en woon in Oss. Ik werk sinds november 2017 bij Best of Travel. Al tijdens mijn beide studies heb ik het reizen ontdekt en al vele mooi plekjes mogen bezoeken. Voor mijn studie International Hospitality Management heb ik een half jaar in Thailand gewoond en uiteraard het land uitgebreid bereisd. Mijn stage voor mijn 2e studie, International Tourism Management, was in Florida. In het half jaar dat ik daar ook heb gewoond, heb ik meerdere reizen gemaakt o.a. rondje westkust, New York, Washington, Boston, Orlando en Key West. Na deze geweldige ervaringen heb ik de smaak van het reizen te pakken gekregen. Daarom heb ik nog prachtige reizen gemaakt naar Curacao, Aruba, Brazilie en Jordanie. Ik ga mij in de komende jaren nog zeker verder ontwikkelen naar andere bestemmingen. Mijn verlanglijstje is nog eindeloos. Kan ik u helpen om uw droomreis in elkaar te zetten, neem dan contact met mij op."

Wat is onze werkwijze?

Naast bovenstaande 3 aanspreekpunten worden 30 reisspecialisten actief betrokken bij de aanvraag van uw reis. Na uw aanvraag wordt u door onze specialisten van A tot Z begeleid. U kunt ons reisaanbod hier bekijken. We kunnen echter ook uw wensen inventariseren en ervoor zorgen dat uw reis voor u op maat wordt samengesteld. Daarnaast hebben wij contact met diverse lokale agenten op de bestemmingen die het mogelijk maken om u de meest gunstige tarieven te kunnen bieden. Indien er zich tijdens de reis eventuele problemen voordoen op de bestemming dan zijn zij ter plaatse aanwezig om dit voor u op te lossen. Graag nemen wij u  mee op reis en delen wij met u de bijzondere plekken die wij reeds als bijzonder ervaren hebben. Ons doel is uiteraard om u te voorzien van een unieke reis waar u nog lang van zult nagenieten! Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Neem contact met ons op en wij vertellen u er graag persoonlijk meer over! Daarnaast kunt u via Whatsap al uw reisvragen stellen via: 0618197856