Over ons

Alle medewerkersBest of Travel is een touroperator die zich heeft gespecialiseerd in maatwerkreizen naar verschillende bestemmingen. Ons doel is om samen met u uw persoonlijke reis samen te stellen. Graag delen wij onze kennis en ervaring met u en zorgen wij voor een reisvoorstel dat perfect aansluit op uw wensen. Benieuwd naar de positieve reiservaringen van onze klanten? Bekijk alle reviews op onze reviewpagina.

Wie zijn wij?

Bij Best of Travel beschikken wij over 30 reisspecialisten die een expertise hebben ontwikkeld voor diverse bestemmingen. Uw specialist helpt u bij het samenstellen van de ideale reis en route en blijft gedurende het gehele traject actief betrokken bij de uitwerking van uw reis. Daarnaast staat er een vast team van 3 enthousiaste aanspreekpunten voor u klaar. Hij of zij begeleidt u van A tot Z bij het boeken van een reis. U kunt voor de meest uiteenlopende vragen bij hen terecht.

Travel Experience Center

Nog geen idee wat uw volgende vakantiebestemming gaat worden of bent u zich juist aan het oriënteren op een specifieke bestemming? Meld uzelf kosteloos aan voor één of meerdere inspiratieavonden die plaats gaan vinden in ons Travel Experience Center in Veghel. Ideaal om inspiratie op te doen voor uw volgende (droom)reis! Onze reisspecialisten nemen u mee tijdens een belevenisvolle presentatie! Nieuwsgierig naar de planning van onze inspiratie avonden in 2019? U kunt hier onze planning bekijken en uzelf aanmelden voor een van onze inspiratieavonden.


Ad de Wit

over ons- ad website

Directeur Best of Travel | specialisatie: Costa Rica - Panama - Mexico - Maleisië - Kenia - Tanzania - Zimbabwe - Zuid-Afrika - Namibië - Botswana

''Hallo, ik ben Ad de Wit. Ik ben de eigenaar van Best of Travel, Travelcenter de Wit in Veghel, Reisburo de Wit in Heesch, Rosmalen en Gemert en Krooder Reizen in Uden. Wij hebben een leuk en vooral ook gedreven team van reisspecialisten die u graag handige tips en adviezen meegeven. Zelf zit ik al vele jaren in dit geweldige vak en ben ik in vele uithoeken van de wereld geweest waarvan Zuid-Afrika favoriet is! U weet dus dat u in goede handen bent voor een professioneel advies. Ook onze eigen Touroperator Best of Travel is een onderdeel van ons bedrijf waarmee wij ons onderscheiden van het reisburo bij u om de hoek.

Kom gauw eens langs in ons nieuwe Travelcenter of in een van onze andere kantoren en proef de vakantiesfeer!

 


Robin van der Steijn

robin foto 2017

Allround service medewerker | specialisatie: West- Amerika - Zuidelijk Afrika

“Mijn naam is Robin van der Steijn. Sinds januari 2015 ben ik mij aan het specialiseren in de reizen naar Amerika en Zuid Afrika. In de afgelopen jaren heb ik een aantal prachtige reizen gemaakt. Zo heb ik een prachtige rondreis gemaakt in West Amerika.Tijdens deze rondreis heb ik diverse bekende steden aan de westkust zoals Los Angeles, San Francisco en Las Vegas bezocht en tevens de mooie nationale parken en Canyons. Tevens heb ik hier een mooie rondreis door Zuid Afrika aan toe mogen voegen. Tijdens een groepsreis ben ik van Johannesburg naar Kaapstad gereisd en heb ik vele mooie plekken in zowel het noorden als het zuiden mogen bewonderen. Ook Kenia is inmiddels van mijn lijst afgestreept. Mede door deze reizen kan ik mooie rondreizen voor u samenstellen en u tevens voorzien van zeer goed advies.”

 


Inge Ooms

Inge ooms Foto

Allround service medewerker | specialisatie: Verenigde Staten - Thailand

"Hallo, mijn naam is Inge Ooms. Ik ben momenteel 30 jaar oud en woon in Oss. Ik werk sinds november 2017 bij Best of Travel. Al tijdens mijn beide studies heb ik het reizen ontdekt en al vele mooi plekjes mogen bezoeken. Voor mijn studie International Hospitality Management heb ik een half jaar in Thailand gewoond en uiteraard het land uitgebreid bereisd. Mijn stage voor mijn 2e studie, International Tourism Management, was in Florida. In het half jaar dat ik daar ook heb gewoond, heb ik meerdere reizen gemaakt o.a. rondje westkust, New York, Washington, Boston, Orlando en Key West. Na deze geweldige ervaringen heb ik de smaak van het reizen te pakken gekregen. Daarom heb ik nog prachtige reizen gemaakt naar Curaçao, Aruba, Brazilië en Jordanië. Ik ga mij in de komende jaren nog zeker verder ontwikkelen in andere bestemmingen. Mijn verlanglijstje is nog eindeloos. Kan ik u helpen om uw droomreis in elkaar te zetten, neem dan contact met mij op."


Wat is onze werkwijze?

Naast bovenstaande 3 aanspreekpunten worden 30 reisspecialisten actief betrokken bij de aanvraag van uw reis. Na uw aanvraag wordt u door onze specialisten van A tot Z begeleid. U kunt ons reisaanbod hier bekijken. We kunnen echter ook uw wensen inventariseren en ervoor zorgen dat uw reis voor u op maat wordt samengesteld. Daarnaast hebben wij contact met diverse lokale agenten op de bestemmingen die het mogelijk maken om u de meest gunstige tarieven te kunnen bieden. Indien er zich tijdens de reis eventuele problemen voordoen op de bestemming dan zijn zij ter plaatse aanwezig om dit voor u op te lossen. Graag nemen wij u mee op reis en delen wij met u de bijzondere plekken die wij reeds als bijzonder ervaren hebben. Ons doel is uiteraard om u te voorzien van een unieke reis waar u nog lang van zult nagenieten! Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Neem contact met ons op en wij vertellen u er graag persoonlijk meer over! Daarnaast kunt u via Whatsap al uw reisvragen stellen via: 0618197856