Over ons

Best of Travel is een touroperator die zich heeft gespecialiseerd in maatwerkreizen naar verschillende bestemmingen. Ons Teamfotodoel is om samen met jou jouw persoonlijke reis samen te stellen. Graag delen wij onze kennis en ervaring met jou en zorgen wij voor een reisvoorstel dat perfect aansluit op jouw wensen. Benieuwd naar de positieve reiservaringen van onze klanten? Bekijk alle reviews op onze reviewpagina.

Wie zijn wij?

Bij Best of Travel beschikken wij over 30 reisspecialisten die een expertise hebben ontwikkeld voor diverse bestemmingen. Jouw specialist helpt je bij het samenstellen van de ideale reis en route en blijft gedurende het gehele traject actief betrokken bij de uitwerking van jouw reis. Daarnaast staat er een vast team van 4 enthousiaste aanspreekpunten voor je klaar. Hij of zij begeleidt jou van A tot Z bij het boeken van een reis. Je kunt voor de meest uiteenlopende vragen bij hen terecht.

Travel Experience Center

Nog geen idee wat jouw volgende vakantiebestemming gaat worden of ben je je juist aan het oriënteren op een specifieke bestemming? Meld jezelf kosteloos aan voor één of meerdere inspiratieavonden die plaats gaan vinden in ons Travel Experience Center in Veghel. Ideaal om inspiratie op te doen voor jouw volgende (droom)reis! Onze reisspecialisten nemen je mee tijdens een belevenisvolle presentatie! Nieuwsgierig naar de planning van onze inspiratieavonden in 2020? Je kunt hier onze planning bekijken en jezelf aanmelden voor een van onze inspiratieavonden.


Ad de Wit

over ons- ad website

Directeur Best of Travel | specialisatie: Costa Rica - Panama - Mexico - Maleisië - Kenia - Tanzania - Zimbabwe - Zuid-Afrika - Namibië - Botswana

''Hallo, ik ben Ad de Wit. Ik ben de eigenaar van Best of Travel, Travelcenter de Wit in Veghel, Reisburo de Wit in Heesch, Rosmalen en Gemert en Krooder Reizen in Uden. Wij hebben een leuk en vooral ook gedreven team van reisspecialisten die je graag handige tips en adviezen meegeven. Zelf zit ik al vele jaren in dit geweldige vak en ben ik in vele uithoeken van de wereld geweest waarvan Zuid-Afrika favoriet is! Je weet dus dat je in goede handen bent voor een professioneel advies. Ook onze eigen Touroperator Best of Travel is een onderdeel van ons bedrijf waarmee wij ons onderscheiden van het reisburo bij jou om de hoek.

Kom gauw eens langs in ons Travelcenter of in een van onze andere kantoren en proef de vakantiesfeer!

 


Inge Ooms

Inge ooms Foto

Reisspecialist | Fan van: Verenigde Staten - Thailand

"Hallo, mijn naam is Inge Ooms. Ik werk sinds november 2017 bij Best of Travel. Al tijdens mijn beide studies heb ik het reizen ontdekt en al vele mooi plekjes mogen bezoeken. Voor mijn studie International Hospitality Management heb ik een half jaar in Thailand gewoond en uiteraard het land uitgebreid bereisd. Mijn stage voor mijn 2e studie, International Tourism Management, was in Florida. In het half jaar dat ik daar ook heb gewoond, heb ik meerdere reizen gemaakt o.a. rondje westkust, New York, Washington, Boston, Orlando en Key West. Na deze geweldige ervaringen heb ik de smaak van het reizen te pakken gekregen. Daarom heb ik nog prachtige reizen gemaakt naar Curaçao, Aruba, Brazilië en Jordanië. Ik ga mij in de komende jaren nog zeker verder ontwikkelen in andere bestemmingen. Mijn verlanglijstje is nog eindeloos. Kan ik je helpen om jouw droomreis in elkaar te zetten, neem dan contact met mij op."


Floor van Loon - Desmense

FloorManager & Reisspecialist | Fan van: Australië & Nieuw-Zeeland - Zuidelijk Afrika

"Hi, ik ben Floor van Loon - Desmense en sinds september 2019 maak ik deel uit van het Best of Travel team. Het reisbloed stroomt bij mij al sinds mijn studie, Management Toerisme aan de NHTV in Breda, door de aderen en de passie voor onze mooie, verre bestemmingen deel ik graag! Tijdens mijn studie heb ik een half jaar in Australië gewoond en uiteraard ook gereisd en later ben ik nog eens terug geweest om ook de vaak overgeslagen parel Tasmanië te bezoeken. In 2018 heb ik zes weken met een camper Nieuw-Zeeland ontdekt. Deze twee bestemmingen Down Under, vol natuurpracht, bijzondere dieren en vriendelijke inwoners, hebben mijn hart gestolen! Daarnaast heb ik nog veel mooie reizen mogen maken, onder andere naar Zuid-Afrika en Tanzania, Costa Rica, Argentinië, Indonesië en China. De komende tijd houd ik me bezig met het uitbreiden van ons reisaanbod en daarnaast zorg ik ervoor dat ons team van reisspecialisten van iedere reis een unieke beleving weet te maken! Mis je een bestemming op onze website? Dan hoor ik het uiteraard graag!"


Wat is onze werkwijze?

Naast bovenstaande aanspreekpunten worden 30 reisspecialisten actief betrokken bij de aanvraag van jouw reis. Na jouw aanvraag word je door onze specialisten van A tot Z begeleid. Je kunt ons reisaanbod hier bekijken. We kunnen echter ook jouw wensen inventariseren en ervoor zorgen dat jouw reis voor jou op maat wordt samengesteld. Daarnaast hebben wij contact met diverse lokale agenten op de bestemmingen die het mogelijk maken om je de meest gunstige tarieven te kunnen bieden. Indien er zich tijdens de reis eventuele problemen voordoen op de bestemming dan zijn zij ter plaatse aanwezig om dit voor je op te lossen. Graag nemen wij je mee op reis en delen wij met jou de bijzondere plekken die wij reeds als bijzonder ervaren hebben. Ons doel is uiteraard om je te voorzien van een unieke reis waar je nog lang van zult nagenieten! Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Neem contact met ons op en wij vertellen je er graag persoonlijk meer over! Daarnaast kun je via Whatsapp al jouw reisvragen stellen via: 0618197856