085 2018466

Over ons

Groepsfoto team TravelcenterBest of Travel is een touroperator die zich heeft gespecialiseerd in maatwerkreizen naar verschillende bestemmingen. Ons doel is om samen met u uw persoonlijke reis samen te stellen. Graag delen wij onze kennis en ervaring met u en zorgen wij voor een reisvoorstel dat perfect aansluit op uw wensen.

Wie zijn wij?

Bij Best of Travel beschikken wij over 30 reisspecialisten die een expertise hebben ontwikkeld voor diverse bestemmingen. Uw specialist helpt u bij het samenstellen van de ideale reis en route en blijft gedurende het gehele traject actief betrokken bij de uitwerking van uw reis. Daarnaast staat er een vast team van 2 enthousiaste aanspreekpunten voor u klaar. Hij of zij begeleidt u van A tot Z bij het boeken van een reis. U kunt voor de meest uiteenlopende vragen bij hen terecht.


Jantine Wiersma - Best of TravelJantine Wiersma

allround service medewerker | specialisatie: Zuidelijk Afrika - Nieuw Zeeland - Costa Rica

“Hallo, mijn naam is Jantine Wiersma en ik ben sinds november 2012 werkzaam bij Best of Travel in Veghel. De eerste twee jaren heb ik mij met veel plezier allround ontwikkeld en sinds begin 2015 heb ik mij gespecialiseerd in een aantal bestemmingen en verzorg ik zowel de groepsreizen als maatwerkreizen. Mijn eerste vliegreis ging naar Amerika, waar ik Chicago, Detroit en de NiagaraFalls heb bezocht. In de afgelopen jaren heb ik ook Dubai, Maleisië, Vietnam, Thailand, Indonesië, Costa Rica, New York, Florida en Zuid-Afrika mogen toevoegen aan mijn reislijst.


Robin van der Steijn - Best of TravelRobin van der Steijn

allround service medewerker | specialisatie: Amerika

“Mijn naam is Robin van der Steijn. Sinds januari 2015 ben ik mij aan het specialiseren in de reizen naar Amerika en Zuid Afrika. In juni 2016 heb ik een prachtige rondreis gemaakt in West Amerika. Ik heb tijdens deze rondreis diverse bekende steden aan de westkust zoals Los Angeles, San Francisco en Las Vegas bezocht en tevens de mooie nationale parken en Canyons. Voor dit jaar staat een uitgebreide rondreis in Zuid Afrika op het programma, waarbij ik zowel het noorden als het zuiden ga bezichtigen. Mede door deze reizen kan ik mooie (op maat gemaakte) rondreizen voor u samenstellen en u tevens voorzien van zeer goed advies.”


Wat is onze werkwijze?

Naast bovenstaande 2 aanspreekpunten worden 30 reisspecialisten actief betrokken bij de aanvraag van uw reis. Na uw aanvraag wordt u door onze specialisten van A tot Z begeleid. U kunt ons reisaanbod hier bekijken. We kunnen echter ook uw wensen inventariseren en ervoor zorgen dat uw reis voor u op maat wordt samengesteld. Daarnaast hebben wij contact met diverse lokale agenten op de bestemmingen die het mogelijk maken om u de meest gunstige tarieven te kunnen bieden. Indien er zich tijdens de reis eventuele problemen voordoen op de bestemming dan zijn zij ter plaatse aanwezig om dit voor u op te lossen. Graag nemen wij u  mee op reis en delen wij met u de bijzondere plekken die wij reeds als bijzonder ervaren hebben. Ons doel is uiteraard om u te voorzien van een unieke reis waar u nog lang van zult nagenieten! Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Neem contact met ons op en wij vertellen u er graag persoonlijk meer over!