kenia2
kenia7
kenia6
Kenia olifanten
kenia4
kenia
kenia1
kenia3
kenia8
giraffe
kenia2
kenia7
kenia6
Kenia olifanten
kenia4
kenia
kenia1
kenia3
kenia8
giraffe

Reizen met Best of Travel door Kenia

Ervaar het ultieme Afrika gevoel en ga op reis door Kenia! Ontmoet het edele Masai-volk, breng een bezoek aan de miljoenenstad Nairobi en sta tegenover de Majestueuze Mount Kenya. Volg massale kuddes gnoes over de vlakten van het Masai Mara en Hell’s Gate National Park en ga op safari in een 4WD in de prachtige nationale parken. Best of Travel stelt op basis van al jouw wensen jouw droomreis naar Kenia samen!

.. Lees meer

Hulp nodig?

Onze Kenia specialisten helpen graag!

Of bel ons op: 085‐2018466

Altijd al eens een mooie safari willen maken? Kenia is bij uitstek, naast Tanzania, een van de mooiste safari bestemmingen. In Kenia kun je volop genieten van de overweldigende hoeveelheid wild en alle prachtige landschappen. Kenia heeft daarnaast een rijke cultuur en een bijzonder vriendelijke en gastvrije bevolking die jouw verblijf zeer aangenaam zal maken. Kenia is een land met een grote diversiteit aan bevolkingsgroepen. De meest bekende stammen zijn de Kikuyu, de Luo, de Samburu en de Masai. De Masai is de bekendste stam door hun uiterlijk, levenswijze en karakteristieke rode klederdracht. Engels en Swahili zijn de twee officiële talen die in Kenia worden gesproken.

kenia landenbanner

Amboseli National Park
Met op de achtergrond de besneeuwde toppen van de Kilimanjaro (met 5.891 meter de hoogste berg van Afrika) biedt dit reservaat een grote verscheidenheid aan dieren. Het park is overwegend vlak met hier en daar een heuvel. Enkele moerassen en een klein meer zijn het leefgebied van nijlpaarden. Naast olifanten, giraffen, zebra’s en gnoes leven er ook antilopen, hyena’s, roofvogels en aaseters zoals gieren en marabou’s.

Great Rift Valley
Deze vallei doorsnijdt Kenia van noord naar zuid. De vallei is aan de ene kant ruig met harde lavagrond, schroeiende temperaturen en heetwaterbronnen, en aan de andere kant vruchtbaar met rijke landbouwgronden waar koffie, thee, fruit en vele andere landbouwproducten worden verbouwd. kenia landenbanner 1

Tsavo National Park
Tsavo is het grootste wildreservaat van Kenia. Dit park wordt verdeeld in oost en west door de Mombasa-Nairobi weg. Er is minder wild dan in de Masai Mara, maar het landschap is hier, ook door de oude lavagletsjers, zeer indrukwekkend. Tsavo staat bekend vanwege de 'rode' olifanten die hier in grote kuddes leven. In het park kan je ook veel verschillende vogelsoorten spotten.

Lake Navaisha National Park
Lake Navaisha is het grootste zoetwatermeer van de Great Rift Valley. Het meer ligt op een hoogte van 200 meter en heeft een oppervlakte van 140 km2. Het is het mooiste meer van de ‘Rift Valley Lakes’ met zijn weelderig begroeide oevers, vederlichte papyrusplanten, afgesloten lagunes en blauwe waterlelies. Rond Lake Naivasha leven circa 300 vogelsoorten. In Lake Naivasha komen ook veel nijlpaarden voor.

Waarom een reis via Best of Travel?
- Best of Travel zorgt dat al jouw wensen centraal staan
- Best of Travel bezorgt je een unieke ervaring
- Best of Travel neemt alle zorg uit handen
- Best of Travel is aangesloten bij ANVR, SGR & Calamiteitenfonds

Bekijk hieronder ons reis aanbod of vraag een reisvoorstel aan zodat we samen met jou de perfecte reis kunnen creëren! 


Wil je liever een persoonlijk gesprek met een van onze Afrika specialisten?
Kom gerust eens langs in een van de aangesloten reisburo's om samen met een specialist uw Kenia reis waar te maken. Travelcenter de Wit is gevestigd in Veghel, Gemert, Heesch, Rosmalen en Uden. 


 

Kenia - Special Deals!

10 - dagen "Geheel verzorgde safari reis door Kenia"
Individueel
Thumbnail van de reis
Plaatsen die deel uitmaken van deze rondreis:
Kaijado, Lake Naivasha, Masai Mara, Nairobi
Deze 10-daagse rondreis neemt jou mee naar een aantal bijzondere parken in Kenia. Je zult een aantal dagen gaan genieten van prachtige safari’s onder begeleiding van een ervaren ranger.
€ 2.195
* Prijs o.b.v Comfort
Wij regelen het Inclusief maaltijden Avontuurlijke reis
13 - dagen "Strand en Safari in Kenia"
Individueel
Thumbnail van de reis
Plaatsen die deel uitmaken van deze rondreis:
Kaijado, Lake Naivasha, Lake Nakuru, Masai Mara, Mombassa, Nairobi, Tsavo West N.P.
Deze 13-daagse rondreis neemt jou mee naar een aantal bijzondere parken in Kenia. Je zult een aantal dagen gaan genieten van prachtige safari’s onder begeleiding van een ervaren ranger.
€ 3.095
* Prijs o.b.v Comfort
Unieke ervaring Inclusief maaltijden Avontuurlijke reis
10 - dagen "Safari en Fly In Kenia"
Individueel
Thumbnail van de reis
Plaatsen die deel uitmaken van deze rondreis:
Amboseli N.P., Masai Mara, Nairobi, Samburu N.P.
Deze 10-daagse rondreis neem je mee naar een aantal bijzondere parken in Kenia. Je zult een aantal dagen gaan genieten van prachtige safari’s onder begeleiding van een ervaren ranger.
€ 3.595
* Prijs o.b.v Luxe
Unieke ervaring Inclusief maaltijden Avontuurlijke reis
6 - dagen "Strandverlenging Seychellen"
Individueel
Thumbnail van de reis
Plaatsen die deel uitmaken van deze rondreis:
Baie Lazare, Grand Anse, Vista do Mar
Wil je na je safarireis door Kenia of Zuid-Afrika nog even heerlijk bijkomen op een hagelwit strand? Boek een strandverlenging naar de Seychellen via Best of Travel en maak je vakantie compleet!
€ 995
* Prijs o.b.v Comfort
Luxe € 1.295
Premium € 1.595
Wij regelen het Voor ieder budget Je wensen centraal
6 - dagen "Strandverlenging Zanzibar"
Individueel
Thumbnail van de reis
Plaatsen die deel uitmaken van deze rondreis:
Marumbi, Nungwi
Wilt je na je safarireis door Tanzania nog even heerlijk bijkomen op een hagelwit strand? Boek een strandverlenging naar Zanzibar via Best of Travel en maak je vakantie compleet!
€ 595
* Prijs o.b.v Comfort
Luxe € 995
Premium € 1.295
Wij regelen het Voor ieder budget Unieke ervaring