Muscat
Kameel
Oman
Bergen
Woestijn
Muscat
Kameel
Oman
Bergen
Woestijn

Reizen met Best of Travel door Oman

Oman is een land in Azië op het Arabische Schiereiland en heeft de Verenigde Arabische Emiraten, Jemen en Saoedi-Arabië als buurlanden. Het is een land dat veel te bieden heeft, zo is dit de perfecte bestemming om een strandvakantie te houden of een actieve vakantie te houden... Lees meer

Hulp nodig?

Onze Oman specialisten helpen graag!

Of bel ons op: 085‐2018466

Oman is een land in Azië op het Arabische Schiereiland en heeft de Verenigde Arabische Emiraten, Jemen en Saoedi-Arabië als buurlanden. De hoofdstad van dit land is Muscat en de lange kustlijn biedt de mogelijkheid om van de vele stranden te genieten. Het is een land met een lange historie en er wonen ook nog steeds traditionele stammen die nog eeuwenoude tradities volgen. Het is een land dat veel te bieden heeft, zo is dit de perfecte bestemming om een strandvakantie te houden of een actieve vakantie te houden. Hier kun je snorkelen of duiken en op zoek gaan naar de mooie koraalriffen en kennis maken met de onderwaterwereld. Als je meer van cultuur houdt kun je ook vele mooie forten bezoeken.


landen banner


Waarom een reis via Best of Travel?
Wanneer je bij Best of Travel een (rond)reis naar Oman boekt wordt alles van A tot Z voor je geregeld. Je hoeft je geen zorgen te maken over tickets, accommodaties, entreebewijzen en vervoer binnen Oman.
- Best of Travel zorgt dat al jouw wensen centraal staan.
- Best of Travel bezorgt je een unieke ervaring 
- Best of Travel neemt alle zorg uit handen 
- Best of Travel is aangesloten bij ANVR, SGR & Calamiteitenfonds

Neem contact met ons op! Met Best of Travel beleef je Oman op een andere intense manier en doe je dingen die je anders nooit had beleefd. Hieronder vind je enkele voorbeelden van rondreizen die je met ons kunt maken. Op deze website vind je slechts een selectie aan van de rondreizen die wij aan kunnen bieden.


Bekijk hieronder ons reis aanbod of vraag een reisvoorstel aan zodat we samen met jou de perfecte reis kunnen creëren! 


Wil je liever een persoonlijk gesprek met een van onze Oman specialisten?
Kom gerust eens langs in een van de aangesloten reisbureaus om samen met een specialist jouw droomreis waar te maken. Travelcenter de Wit is gevestigd in Veghel, Gemert, Heesch, Rosmalen en Uden. 

Oman - Special Deals!

Er zijn helaas geen reizen gevonden die aan de opgegeven criteria voldoen. Wij maken graag een reisvoorstel voor je op maat.

Je geeft aan wat je wensen zijn en wij verwerken deze in een persoonlijk op maat gemaakte rondreis. Niets is ons te gek! Je kunt je reiswensen aan ons doorgeven via onze reizen op maat pagina of bel ons op +31 (0)85 2018466 en wij gaan direct voor je aan de slag.


Voor die speciale vakantie:

Wij regelen het

Geen zin, of tijd om je reis samen te stellen? Laat het door ons regelen!

Je wensen centraal

Jouw reiswensen staan voorop. We maken een reisvoorstel op maat speciaal voor jou!

Exclusieve reis

Deze reis wordt alleen bij Best of Travel aangeboden. Je vindt deze reis nergens anders.

Unieke ervaring

Bijzondere reizen speciaal voor jou als klant samengesteld. Een echte Once in a Lifetime ervaring.

Avontuurlijke reis

Voor de reiziger die ook buiten de gebaande paden durft te gaan!