Muscat
Kameel
Oman
Bergen
Woestijn
Muscat
Kameel
Oman
Bergen
Woestijn

Reizen met Best of Travel door Oman

Oman is een land in Azië op het Arabische Schiereiland en heeft de Verenigde Arabische Emiraten, Jemen en Saoedi-Arabië al buurlanden. De hoofdstad van dit land is Muscat en de lange kustlijn biedt de mogelijkheid om van de vele stranden te genieten. Het is een land met een lange historie en er wonen ook nog steeds traditionele stammen die nog eeuwenoude tradities volgen. Het is een land dat veel te bieden heeft, zo is dit de perfecte bestemming om een strandvakantie te houden of een actieve vakantie te houden. Hier kunt u snorkelen of duiken en op zoek gaan naar de mooie koraalriffen en kennis maken met de onderwaterwereld. Als u meer van cultuur houdt kunt u ook vele mooie forten bezoeken.


Kameel MoskeeOman


Waarom een reis via Best of Travel? Wanneer u bij Best of Travel een (rond)reis naar Oman boekt wordt alles van A tot Z voor u geregeld. U hoeft zich geen zorgen te maken over tickets, accommodaties, entreebewijzen en vervoer binnen Oman.
- Best of Travel zorgt dat al uw wensen centraal staan.
- Best of Travel bezorgt u een unieke ervaring 
- Best of Travel neemt alle zorg uit handen 
- Best of Travel is aangesloten bij ANVR, SGR & Calamiteitenfonds

Neem contact met ons op! Met Best of Travel beleeft u Oman op een andere intense manier en doet u dingen die u anders nooit had beleefd. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van rondreizen die u met ons kunt maken. Op deze website vindt u slechts een selectie aan van de rondreizen die wij aan kunnen bieden.


Bekijk hieronder ons reis aanbod of vraag een reisvoorstel aan zodat we samen met u de perfecte reis kunnen creëren! 


Wilt u liever een persoonlijk gesprek met een van onze Oman specialisten?
Kom gerust eens langs in een van de aangesloten reisburo's om samen met een specialist uw Oman reis waar te maken.  
Travelcenter de Wit 
Reisburo de Wit Gemert
Reisburo de Wit Heesch 
Reisburo de Wit Rosmalen 
Krooder Reizen

Oman - Special Deals!

Er zijn helaas geen reizen gevonden die aan de opgegeven criteria voldoen. Wij maken graag een reisvoorstel voor u op maat.

U geeft aan wat uw wensen zijn en wij verwerken deze in een persoonlijk op maat gemaakte rondreis. Niets is ons te gek! U kunt uw reiswensen aan ons doorgeven via onze reizen op maat pagina of bel ons op +31 (0)85 2018466 en wij gaan direct voor u aan de slag.


Voor die speciale vakantie:

Wij regelen het

Geen zin, of tijd om uw reis samen te stellen? Laat het door ons regelen!

Uw wensen centraal

Uw wensen staan voorop. We maken een reisvoorstel op maat speciaal voor u!

Exclusieve reis

Deze reis wordt alleen bij Best of Travel aangeboden. U vindt deze reis nergens anders.

Unieke ervaring

Unieke ervaring

Avontuurlijke reis

Wilt u het ultieme Afrika gevoel en toch graag in een groep reizen? Best of Travel biedt avontuurlijke groepsrondreizen waarbij u dit gevoel gegarandeerd gaat evenaren.