Drone beeld
eiland
watervallen
mauritius
sunset
strandd
sunset
Drone beeld
eiland
watervallen
mauritius
sunset
strandd
sunset

Reizen met Best of Travel door Mauritius

Hagelwitte stranden, duizenden palmbomen en luxe resorts. Een verblijf op het prachtige Mauritius staat gelijk aan het paradijs! Naast een zon, zee, strand bestemming is Mauritius ook een geschikte bestemming voor de natuur- en cultuurliefhebber!.. Lees meer

Hulp nodig?

Onze Mauritius specialisten helpen graag!

Of bel ons op: 085‐2018466

Hagelwitte stranden, duizenden palmbomen en luxe resorts. Een verblijf op het prachtige Mauritius staat gelijk aan het paradijs! Naast een zon, zee, strand bestemming is Mauritius ook een geschikte bestemming voor de natuur- en cultuurliefhebber! 


Het kloppende hart van Mauritius is Grand Baie; de meeste toeristen verblijven dan ook in deze noordelijk gelegen badplaats. Slechts enkele decennia geleden was dit in een klein vissersdorp, nu vind je er en groot aanbod aan winkeltjes, kraampjes, restaurants, bars, cafés en mooie stranden.


landen pagina foto


Strandliefhebbers kunnen in het westen (waar het doorgaans warmer is dan op de rest van het eiland) verblijven in o.a. Trou aux Biches. Hier vind je een van de mooiste stranden van het eiland. Op zoek naar een luxe vakantie op Mauritius? De oostkust (o.a. de badplaats Bella Mare) staat bekend om haar vier- en vijfsterren resorts met perfecte service. Hoe verleidelijk het ook klinkt om 10 of 16 dagen door te brengen op het hagelwitte strand, het zou zonde zijn om na zo’n lange vlucht niet nog een beetje meer van het eiland te ontdekken. Mauritius leent zich namelijk prima om cultuur te snuiven of kennis te maken met de weelderige natuur die het eiland rijk is.


Een van de meest bijzondere natuurfenomenen is Seven Coloured Earth. In dit natuurgebied is vulkanisch gesteende door erosie in alle kleuren van de regenboog gekleurd, alsof je kijkt naar bergen die met de hand beschilderd zijn. In ditzelfde deel van Mauritius vind je de Charamel watervallen. Volg La Route du Thé om kennis te maken met het koloniale verleden van Mauritius. Onderweg kom je langs suikerplantages en kun je een kijkje nemen bij verschillende distilleerderijen. Ook het eiland Le Morne Brabant, dat in de 19e eeuw een toevluchtsoord was voor slaven, is een bezoek meer dan waard. Nog meer doen tijdens een vakantie op Mauritius? Maak een dagtrip naar het paradijselijke eiland Ile des Deux Cocos of Les 7 Cascades, een bijzonder natuurgebied in het binnenland.


landen pagina foto 2


Mauritius is erin geslaagd om een goede vrije markteconomie te ontwikkelen waarin investeerders succesvol zaken kunnen doen. In de lijst van landen op basis van koopkrachtpariteit staat Mauritius tegenwoordig bij de top 70 best scorende landen. Hiermee zijn ze een voorbeeld voor veel andere Afrikaanse landen. Dat Mauritius een relatief welvarend land is merk je als toerist ook wel. Hoewel armoede zeker niet uitgebannen is merk je dat Mauritius minder arm is dan veel andere Afrikaanse bestemmingen.


Waarom een reis via Best of Travel? 
Wanneer je bij Best of Travel een reis reserveert wordt alles van A tot Z voor jou geregeld. 
Je hoeft je geen zorgen te maken over tickets, accommodaties, entreebewijzen, vervoer en eventuele excursies in Mauritius.
- Best of Travel zorgt dat al jouw wensen centraal staan.
- Best of Travel bezorgt jou een unieke ervaring 
- Best of Travel neemt alle zorg uit handen 
- Best of Travel is aangesloten bij ANVR, SGR & Calamiteitenfonds


Plan samen met onze specialist jouw eigen reis!
Al jouw wensen verzameld in een fantastische rondreis, wat jouw keuzes ook zijn wij maken jouw droomreis compleet! Hieronder vind je een aantal rondreizen waarbij je een bezoek brengt aan Mauritius. Wij kunnen jouw reis echter ook compleet op maat voor je samenstellen. 

Vraag een reisvoorstel aan of neem direct contact op met onze specialisten via het telefoonnummer 085-2018466.


Wil je liever een persoonlijk gesprek met één van onze specialisten?
Kom gerust eens langs in een van de aangesloten reisbureaus om samen met een specialist jouw droomreis waar te maken. Travelcenter de Wit is gevestigd in Veghel, Gemert, Heesch, Rosmalen en Uden. 

Mauritius - Special Deals!

6 - dagen "Strandverlenging Mauritius"
Individueel
Thumbnail van de reis
Plaatsen die deel uitmaken van deze rondreis:
Flic en Flac
Na een rondreis door Zuid-Afrika nog even heerlijk bijkomen op een hagelwit strand? Boek dan een strandverlenging naar Mauritius via Best of Travel en maak je vakantie compleet!
€ 300
* Prijs o.b.v Basis
Comfort € 475
Luxe € 700
Premium € 725
Wij regelen het Voor ieder budget Unieke ervaring