Chobe National park
groepsreizen1
Dead Vlei
Windhoek
Sossusvlei
Chobe National Park 4
Leeuwin
Victoria Falls
Chobe National park
groepsreizen1
Dead Vlei
Windhoek
Sossusvlei
Chobe National Park 4
Leeuwin
Victoria Falls

Reizen met Best of Travel door Namibië

Maak een unieke reis met Best of Travel door het uitgestrekte en schitterende Namibië. De prachtige routes die Best of Travel voor u heeft samengesteld laten u kennis maken met de diverse wildreservaten en woestijnlandschappen. Samen met u creëren we uw droomreis naar Namibië!.. Lees meer

Nergens ter wereld vindt u zoveel ruimte en uitgestrekte vlaktes als in Namibië. Dit overweldigende Afrikaanse land kenmerkt zich door een enorme diversiteit aan woestijnlandschappen en nationale parken waar u oog in oog zal staan met wilde dieren. De oneindige zandduinen afgewisseld met de ruige kust zullen een diepe indruk op u achterlaten. Het is fascinerend om te zien hoe inheemse stammen leven en zicht vasthouden aan eeuwenoude tradities. Zonder twijfel geven deze stammen Afrikaanse kleur aan Namibië. Vooral de met rode klei ingesmeerde Himba vrouwen zijn bijzonder om te zien. Namibië is een schitterend land dat ontzettend veel te bieden heeft en zich uitstekend leent om per huurauto te verkennen.

namibië - landenpagina

Sossusvlei
De Sossusvlei is een klei-vallei in het midden van de Namibwoestijn De vallei is onderdeel van het Namib-Naukluft National Park in Namibie. Majestueus rijzen de 325 meter hoge, roodoranje zandduinen op uit de vlakte met geel savannegras en een aantal uitgedroogde boomstronken. De oranje zandduinen rond de Sossusvlei zijn het handelsmerk van Namibië. In de omgeving kunt u ook dieren spotten waaronder hagedissen, langbenige kevers en Afrikaanse roestganzen. Wij raden u zeker aan om uw fotocamera mee te nemen om het spel van licht en schaduw op het oranje zand vast te leggen. En al is de klim naar de top afzien, het uitzicht zal u altijd bijblijven!


Etosha
Voor de meeste reizigers die door Namibië reizen is een bezoek aan het prachtige  Etosha National Park een must! Etosha is één van de mooiste nationale parken op het Afrikaanse continent. De enorme zoutpan en het omliggende natuurpark staan bekend vanwege de ongekende hoeveelheid wilde dieren die je er kunt zien. Zo is de kans erg groot dat u olifanten, neushoorns, giraffen, gnoes, zebra's, cheeta's, tal van antilopen en bijzonder mooie vogels gaat zien. Vanaf de hoofdstad Windhoek is Etosha Nationaal Park makkelijk bereikbaar via de Von Lindquist Gate (Oost-Etosha). Ondanks de redelijk goed onderhouden wegen in Etosha raden wij u toch aan om met een 4WD voertuig het park te doorkruisen.

Himba bevolking
In het noordwesten van Namibië vind je de bevolkingsgroep Himba. De Himba’s zijn nomaden die voornamelijk leven van hun vee. Ze trekken met hun koeien en geiten door het land en verbouwen mais. Tegenwoordig zijn het de toeristen die de Himba’s van hun inkomsten voorzien. Toeristen mogen in ruil voor een kleine bijdrage foto’s maken van de inwoners en leefomgeving.

namibië1 - landenpagina


Waarom een reis via Best of Travel? 
Wanneer u bij Best of Travel een (rond)reis naar Namibië boekt wordt alles van A tot Z voor u geregeld. U hoeft zich geen zorgen te maken over tickets, accommodaties, entreebewijzen en vervoer in Namibië. 
- Best of Travel zorgt dat al uw wensen centraal staan.
- Best of Travel bezorgt u een unieke ervaring 
- Best of Travel neemt alle zorg uit handen 
- Best of Travel is aangesloten bij ANVR, SGR & Calamiteitenfonds


Neem contact met ons op! 
Met Best of Travel beleeft u Namibië op een andere intense manier en doet u dingen die u anders nooit had beleefd. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van rondreizen die u met ons kunt maken. Op deze website vindt u slechts een selectie van de rondreizen door Namibië. Wij bieden ook maatwerkreizen aan waarbij de invulling van de reis geheel wordt aangepast aan uw reiswensen. Onze Namibië specialist geeft u graag waardevolle tips en kan uit eigen ervaring vertellen over de verschillende mogelijkheden die dit prachtige land te bieden heeft

Bekijk hieronder ons reisaanbod of vraag een 
reisvoorstel aan zodat we samen met u de perfecte reis kunnen creëren! 


Wilt u liever een persoonlijk gesprek met een van onze Namibië specialisten?
Kom gerust eens langs in een van de aangesloten reisbureaus om samen met een specialist uw Namibië reis waar te maken.  
Travelcenter de Wit 
Reisburo de Wit Gemert
Reisburo de Wit Heesch 
Reisburo de Wit Rosmalen 
Krooder Reizen


 

Namibië - Special Deals!

24 - dagen "Zuidelijk Afrika Kwartet"
Groep
Thumbnail van de reis
Plaatsen die deel uitmaken van deze rondreis:
Ai-Ais, Citrusdal, Etosha N.P, Ghanzi, Hobas, Kaapstad, Kamanjab, Kasane, Keetmanshoop, Maun, Namib Naukluft NP, Nata, Noordoewer, Okaukuejo, Orange River, Sesriem, Swakopmund, Uis, Victoria Watervallen, Windhoek
Met deze 24-daagse rondreis bezoekt u vier landen van Zuidelijk Afrika. De reis start in Kaapstad, vanwaar u verder naar het noorden reist. U eindigt bij de prachtige watervallen van Victoria Falls in Zimbabwe.
€ 2.000
* Prijs o.b.v Basis
Comfort € 3.075
Unieke ervaring Inclusief maaltijden Avontuurlijke reis
20 - dagen "4x4 - Onvergetelijke reis naar Namibië & Botswana"
Individueel
Thumbnail van de reis
Plaatsen die deel uitmaken van deze rondreis:
Etosha N.P, Ghanzi, Gobabis, Kasane, Khorixas, Kongola, Mariental, Maun, Nata, Okaukuejo, Rundu, Sesriem, Swakopmund
Deze 20-daagse reis laat u alle mooie hoogtepunten van Namibië & Botswana zien. Cultuur en natuur worden afgewisseld en u kunt kiezen voor overnachtingen in sfeervolle lodges of staanplaatsen.
€ 1.505
* Prijs o.b.v Basis
Comfort € 3.277
Voor ieder budget Uw wensen centraal Unieke ervaring
14 - dagen "Highlights Namibië Noord"
Individueel
Thumbnail van de reis
Plaatsen die deel uitmaken van deze rondreis:
Mariental, Okaukuejo, Otjiwarongo, Outjo, Sesriem, Swakopmund, Windhoek
Deze prachtige 14-daagse rondreis laat u de geweldige landschappen en bijzondere natuurverschijnselen in noord Namibië zien zoals de wereldberoemde rode Kalahari woestijn, de kuststad Swakopmund en één van de grootste natuurparken van Afrika, Etosha N.P.
€ 1.444
* Prijs o.b.v Comfort
Voor ieder budget Uw wensen centraal Unieke ervaring

Voor die speciale vakantie:

Wij regelen het

Geen zin, of tijd om uw reis samen te stellen? Laat het door ons regelen!

Voor ieder budget

Wij bieden kwaliteits-reizen aan voor elk budget. Het beste voor iedere prijs!

Uw wensen centraal

Uw wensen staan voorop. We maken een reisvoorstel op maat speciaal voor u!

Hulp op locatie

We werken met lokale reisorganisaties zodat u overal op hulp kunt rekenen.

Zekerheid

Wij zijn aangesloten bij de ANVR en SGR. We hanteren eerlijke reisvoorwaarden.

Reis Experts

We geven u tips op basis van eigen ervaringen. Zo komt u op de mooiste plaatsen.

Maatschappelijk verantwoord reizen

We hebben respect voor het milieu. Dit ziet u ook terug in ons reisaanbod.

Unieke ervaring

Unieke ervaring