085 2018466
trein
anuradhapura
tangalle
thee
kandi
negombo
sigiriya
yala
trein
anuradhapura
tangalle
thee
kandi
negombo
sigiriya
yala

Reizen met Best of Travel door Sri Lanka

Wandel door de prachtige, groene tropische regenwouden en uitgestrekte theeplantages. Laat u meevoeren in alle rituelen, religieuze gebruiken en mythologieën van het boeddhisme. Tijdens een rondreis door Sri Lanka met Best of Travel leert u het land van dichtbij kennen. Ervaar de oude historische verwijzingen naar de VOC-periode en ontdek de eigen cultuur met invloeden van over de hele wereld. Sri Lanka is een eiland vol weelderige begroeiing, boeddhistische monumenten, uitgestrekte rijstvelden en groene.. Lees meer

Sri Lanka, de Parel van de Indische Oceaan. Ga op reis naar het bergachtige binnenland met groene theeplantages en de ruïnes van voormalige hoofdsteden. Samen met de tropische bossen, lange stranden en zijn rijke culturele erfgoed, maken Sri Lanka een wereldberoemde toeristische bestemming.

sri lanka - landenpagina


Sigiriya rots
Een hoogtepunt tijdens uw reis naar Sri Lanka is de Sigiriya rots. Op deze rots vindt u de overblijfselen van het voormalige paleis van de koning. Hij bouwde zijn paleis bovenop deze hoge rots om zich daarmee te beschermen tegen het leger van zijn broer. Via steile trappen en ladders kunt u deze rots beklimmen. Tijdens deze tocht komt u langs enkele mooie overgebleven fresco’s. Dit waren er oorspronkelijk zo’n 500, waarvan er nu nog maar een handvol in vrijwel perfecte staat zijn.

Yala National Park
Yala National Park is een park waarin je ontzettend veel wildlife kan spotten. Je vindt er olifanten, prachtige vogels, apen en misschien spot je zelfs wel een luipaard. Een safari door dit park is een unieke ervaring die je zeker niet mag overslaan.

Anuradhapura
Het boeddhisme is de grootste religie in Sri Lanka. Dit is goed terug te zien in de bezienswaardigheden en de cultuur. Anuradhapura is de heilige stad voor het boeddhisme. In deze stad zijn vier grote ‘stoepa’s’ gemaakt van aarde en baksteen om de boeddhistische relikwieën te beschermen.

Galle
In de stad Galle zijn nog Nederlandse overblijfselen te vinden zoals het Hollandse fort en de authentieke huisjes met rode dakpannen. Een leuke herkenning tijdens je rondreis door Sri Lanka. 

Tip: een verlenging op de exotische Malediven is mogelijk. Geniet van de schitterende Resorts en verblijf op basis van All Inclusive aan de prachtige stranden.  In de turkooisblauwe lagune kunt u onder andere waterskiën, surfen, snorkelen en duiken.

sri lanka1 - landenpagina

Waarom een reis via Best of Travel? Wanneer u bij Best of Travel een (rond)reis naar Sri Lanka boekt wordt alles van A tot Z voor u geregeld. U hoeft zich geen zorgen te maken over tickets, accommodaties, entreebewijzen en vervoer binnen Sri Lanka. 
- Best of Travel zorgt dat al uw wensen centraal staan.
- Best of Travel bezorgt u een unieke ervaring 
- Best of Travel neemt alle zorg uit handen 
- Best of Travel is aangesloten bij ANVR, SGR & Calamiteitenfonds

Neem contact met ons op! Met Best of Travel beleeft u Sri Lanka op een andere intense manier en doet u dingen die u anders nooit had beleefd. 

Vraag een reisvoorstel aan zodat we samen met u de perfecte reis kunnen creëren! 


Wilt u liever een persoonlijk gesprek met een van onze Sri Lanka specialisten?
Kom gerust eens langs in een van de aangesloten reisburo's om samen met een specialist uw Sri Lanka reis waar te maken.  
Travelcenter de Wit 
Reisburo de Wit Gemert
Reisburo de Wit Heesch 
Reisburo de Wit Rosmalen 
Krooder Reizen

Sri Lanka - Special Deals!

Er zijn helaas geen reizen gevonden die aan de opgegeven criteria voldoen. Wij maken graag een reisvoorstel voor u op maat.

U geeft aan wat uw wensen zijn en wij verwerken deze in een persoonlijk op maat gemaakte rondreis. Niets is ons te gek! U kunt uw reiswensen aan ons doorgeven via onze reizen op maat pagina of bel ons op +31 (0)85 2018466 en wij gaan direct voor u aan de slag.