Stockholm
Zweden - Stockholm
Zweden - landschap3
Zweden - abba museum
Zweden - Drottningholm Palace
Zweden - Ales Stenar
Zweden - Gothenburg’s Botanical Garden
Zweden - landschap2
Zweden - Landschap4
Zweden - landschap
Zweden - Skansen
Zweden - Skansen 2.0
Zweden - Vasa
Zweden - visby
Stockholm
Zweden - Stockholm
Zweden - landschap3
Zweden - abba museum
Zweden - Drottningholm Palace
Zweden - Ales Stenar
Zweden - Gothenburg’s Botanical Garden
Zweden - landschap2
Zweden - Landschap4
Zweden - landschap
Zweden - Skansen
Zweden - Skansen 2.0
Zweden - Vasa
Zweden - visby

Reizen met Best of Travel door Zweden

In het noorden van Europa vind je het prachtige land Zweden, grenzend aan Noorwegen, Finland en Denemarken. In de Oostzee liggen de eilanden Öland en Gotland die ook tot zweden behoren... Lees meer

Hulp nodig?

Onze Zweden specialisten helpen graag!

Of bel ons op: 085‐2018466

In het noorden van Europa vind je het prachtige land Zweden. Zweden grenst aan Noorwegen, Finland en Denemarken en in de Oostzee liggen de eilanden Öland en Gotland die ook tot het land behoren. Zweden is het grootste land van Scandinavië en is circa 11 keer zo groot als Nederland! De grootste stad van Zweden is Stockholm, dit is tevens de hoofdstad. Zweden staat natuurlijk bekend om zijn relatief grote oppervlakte aan natuurgebied in het noorden van het land. Een groot deel van het land bestaat uit bossen. De natuur in Zweden wordt goed beschermd, er zijn veel natuurreservaten en nationale parken. Je komt hier zelfs elanden, beren en lynxen tegen! Het land kent meerdere klimaatsoorten van een gematigd zeeklimaat tot een gematigd landklimaat. Zweden kent stabiele zomers met meer zonuren en minder neerslag dan Nederland. In de zomermaanden wordt het vooral in Noord-Zweden erg warm! Natuurlijk heeft zo’n divers land ook prachtige bezienswaardigheden/plekken om te ontdekken. Bijvoorbeeld de stad Göteborg, na Stockholm is dit de grootste stad van het land. Een moderne havenstad, vol leven. De stad Malmö, is een leuke en bruisende studentenstad waar veel jeugd te vinden is door de vele cafés, restaurants, en hippe winkels! In zweden kan je alle kanten op. Ga op ontdekkingstocht in dit prachtige land en laat je meeslepen door de prachtige natuur, mooie historie en prachtige cultuur!


Waarom een reis via Best of Travel?
Wanneer je bij Best of Travel een (rond)reis naar Zweden boekt wordt alles van A tot Z voor je geregeld. Je hoeft je geen zorgen te maken over tickets, accommodaties, entreebewijzen en vervoer binnen Zweden.
- Best of Travel is dé Europa expert 
- Best of Travel zorgt dat al jouw wensen centraal staan.
- Best of Travel bezorgt je een unieke ervaring 
- Best of Travel neemt alle zorg uit handen 
- Best of Travel is aangesloten bij ANVR, SGR & Calamiteitenfonds

Neem contact met ons op!
Met Best of Travel beleef je Zweden op een andere intense manier en doe je dingen die je anders nooit had beleefd. Hieronder vind je enkele voorbeelden van rondreizen die je met ons kunt maken. Op deze website vind je slechts een selectie van de rondreizen die wij aan kunnen bieden.


Bekijk hieronder ons reis aanbod of vraag een reisvoorstel aan zodat we samen met jou de perfecte reis kunnen creëren! 


Wil je liever een persoonlijk gesprek met een van onze Zweden specialisten?
Kom gerust eens langs in een van de aangesloten reisbureaus om samen met een specialist jouw droomreis waar te maken. Travelcenter de Wit is gevestigd in Veghel, Gemert, Heesch, Rosmalen en Uden. 


Zweden algemeen

Zweden - Special Deals!

Er zijn helaas geen reizen gevonden die aan de opgegeven criteria voldoen. Wij maken graag een reisvoorstel voor je op maat.

Je geeft aan wat je wensen zijn en wij verwerken deze in een persoonlijk op maat gemaakte rondreis. Niets is ons te gek! Je kunt je reiswensen aan ons doorgeven via onze reizen op maat pagina of bel ons op +31 (0)85 2018466 en wij gaan direct voor je aan de slag.


Voor die speciale vakantie:

Avontuurlijke reis

Voor de reiziger die ook buiten de gebaande paden durft te gaan!

Prachtige natuur

Deze reis is zeer geschikt voor de natuurliefhebber!

Eigen Vervoer

Je reist met eigen vervoer naar het startpunt