Midden-Amerika

Ga samen met Best of Travel naar Midden-Amerika! Best of Travel is gespecialiseerd in (maatwerk)reizen door het altijd groene en tropische Costa Rica en het schitterende Mexico. In ons aanbod vind je individuele reizen die met grote zorg en aandacht zijn samengesteld. Staat je droomreis er niet tussen? Dan maken wij deze graag voor je op maat! Lees verder en ontdek welke prachtige bestemming bij je past. Nieuwsgierig naar de reiservaringen van onze klanten? Bekijk alle Best of Travel reviews op onze reviewpagina


landenpagina 2


Costa Rica
Costa Rica is een land van rust in Latijns-Amerika, hier kun je op ontspannen wijze genieten van een mooie reis. Het betreft een tropisch land dat beschikt over de meest indrukwekkende witte palmstranden, maar ook de regenwouden zijn werkelijk een plaatje en mogen niet ontbreken. Sterker nog, ongeveer een kwart van Costa Rica bestaat uit nationale parken die rijkelijk gevuld zijn met exotische planten en dieren! Het overgrote deel van de lokale bevolking is woonachtig in de vruchtbare provincie Valle Central. Hier is tevens de imposante hoofdstad San José te vinden. Ten noorden van Valle Central vind je authentieke en charmante dorpjes met een relaxte sfeer die in de lucht hangt. De Caribische kust van Costa Rica is wat gevarieerder als het gaat om bevolking en culturen.


Mexico
Mexico; een prachtig en interessant land waar je op avontuur kunt gaan in de tropische regenwouden en jaguards en luiaards kunt spotten! Aanschouw de prachtige tempels in de oude Maya steden en breng een bezoek aan de ruïnes van Uxmal. In het land van de Maya’s en Azteken, sombrero’s en reuzen cactussen is maar een deel van de Maya tempels te bezoeken. Het overgrote gedeelte ligt nog verscholen diep in de jungle. Al struinend door de jungle zijn deze verborgen Maya tempels te bezoeken. Geniet tevens van de kleurrijke markten en een heerlijk strandverblijf. Een reis door Mexico staat garant voor meer afwisseling dan je zichzelf kunt voorstellen. 


Ben je van plan om Costa Rica of Mexico Midden-Amerika te bezoeken? Wij maken graag een voorstel voor je op maat! 
Je geeft aan wat je wensen zijn en wij verwerken deze in een persoonlijk op maat gemaakt (rond)reis. Niets is ons te gek! Je kunt je reis wensen aan ons doorgeven via onze offerte-op-maat pagina. Of neem telefonisch contact op via 085 2018466 en wij gaan direct voor je aan de slag.