Oostenrijk bergen
Oostenrijk kerk
Oostenrijk koe
Oostenrijk natuur
Oostenrijk Salzburg
Oostenrijk Tirol
Oostenrijk Vienna
Oostenrijk Vienna kerk
Oostenrijk zomer
Oostenrijk alpen
Oostenrijk bergen
Oostenrijk kerk
Oostenrijk koe
Oostenrijk natuur
Oostenrijk Salzburg
Oostenrijk Tirol
Oostenrijk Vienna
Oostenrijk Vienna kerk
Oostenrijk zomer
Oostenrijk alpen

Reizen met Best of Travel door Oostenrijk

Daarnaast vind je in Oostenrijk verschillende mooie steden die een bezoek meer dan waard zijn zoals Wenen, Salzburg, Innsbruck, Graz en Linz. Maar ook is het zeker een bezoek waard om naar de musea te gaan en de mooie omliggende meren. .. Lees meer

Hulp nodig?

Onze Oostenrijk specialisten helpen graag!

Of bel ons op: 085‐2018466

Oostenrijk is een land dat gelegen is in Europa. Het ligt in de Alpen en heeft een oppervlakte van 83.871 km2. De hoofdstad van Oostenrijk is Wenen en het grenst aan Zwitserland, Duitsland, Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Italië en Slovenië. Je kan in Oostenrijk terecht voor zowel een zomer als wintervakantie. Oostenrijk is een van de meest populaire vakantiebestemmingen waar veel toeristen van allerlei continenten naar toe gaan. 
Oostenrijk heeft een adembenemend mooi natuur en dat is ook een van de redenen dat Oostenrijk zoveel toeristen aantrekt ook is het zeer geschikt voor wandelaars en natuurliefhebbers. Tijdens de wintersportperiode is het op de piste, op de weg, in restaurants en in de hotels het drukst. 


Daarnaast vind je in Oostenrijk verschillende mooie steden die een bezoek meer dan waard zijn zoals Wenen, Salzburg, Innsbruck, Graz en Linz. Maar ook is het zeker een bezoek waard om naar de musea te gaan en de mooie omliggende meren. 
 
Hoewel Oostenrijk één van de beste shoppingbestemmingen van Europa is, kun je in Oostenrijk wel prima winkelen. Dat kan vooral in steden zoals Wenen en Salzburg, waar je behalve de internationale winkelketens ook nog lokale winkels hebt. 

Oostenrijk - Special Deals!

Er zijn helaas geen reizen gevonden die aan de opgegeven criteria voldoen. Wij maken graag een reisvoorstel voor je op maat.

Je geeft aan wat je wensen zijn en wij verwerken deze in een persoonlijk op maat gemaakte rondreis. Niets is ons te gek! Je kunt je reiswensen aan ons doorgeven via onze reizen op maat pagina of bel ons op +31 (0)85 2018466 en wij gaan direct voor je aan de slag.


Voor die speciale vakantie:

Voor ieder budget

Wij bieden kwaliteits-reizen aan voor elk budget. Het beste voor iedere prijs!

Je wensen centraal

Jouw reiswensen staan voorop. We maken een reisvoorstel op maat speciaal voor jou!

Prachtige natuur

Deze reis is zeer geschikt voor de natuurliefhebber!