Halong
Sapa
Halong Bay
Ho chi minh
rijst
Ruins
uitzicht
rivier
Halong
Sapa
Halong Bay
Ho chi minh
rijst
Ruins
uitzicht
rivier

Reizen met Best of Travel door Vietnam

Vietnam; Het land met een eigen karakter en een grote diversiteit aan landschappen. Tijdens uw rondreis met Best of Travel door Vietnam komt u langs prachtige bergen, idyllische strandjes, indrukwekkende rivierdelta’s, schitterende rijstvelden en wonderlijke watervallen. De diversiteit aan natuur, het beladen oorlogsverleden en de aroma van pijnbomen en houtrook die u door heel het land blijft achtervolgen zorgen voor een onvergetelijke reiservaring!.. Lees meer

Vietnam; Het land met een eigen karakter. Door het langgerekte land is Vietnam een gevarieerde bestemming. Tijdens uw rondreis door Vietnam komt u langs diverse bergen, bossen, kleine strandjes en rivierdelta’s. In het noorden van Vietnam zijn nog vele bergdorpen te vinden. Samen met de tempels en de overblijfselen van de oorlog die in Vietnam te vinden zijn, biedt dit land een goede afwisseling tussen cultuur en natuur.

vietnam - landenpagina

Sapa
Sapa is een populaire plaats waar u de bergstammen terug vindt. In deze omgeving kunt u prachtige wandelingen maken waarbij u langs mooie watervallen komt en door de rijstplantages loopt. De nacht kunt u doorbrengen in een hotel waar u kunt genieten van het uitzicht over de rijstvelden, maar ook een nacht bij een lokaal gezin is een unieke ervaring op zich!


Halong Bay
In Vietnam treft u tevens één van de 7-natuurwonderen aan; Halong Bay. Halong Bay is één van de meest gefotografeerde plekjes in Vietnam. Maak een dagcruise door deze prachtige wateren met kalkstenen eilanden of verblijf de nacht op een traditionele junkboot. De bevolking in Halong Bay leeft voornamelijk op drijvende dorpen waarbij de belangrijkste inkomstenbron de visvangst is.


Ho Chi Minh
Het zuiden van Vietnam staat voornamelijk bekend om het drukke Ho Chi Minh en de Mekong Delta. Ho Chi Minh, het voormalige Saigon is een kosmopolitische stad met vele bezienswaardigheden, zoals het Historisch museum en het Paleis van de Hereniging. De straten zijn erg druk met alle mensen, auto’s en scooters, maar zorgen met deze hectiek ook voor een typisch Aziatische sfeer. Een van de bekendste excursies vanuit Ho Chi Minh gaat naar de Cu Chi-tunnels. De Cu Chi-tunnels bestaan uit een gigantisch tunnelnetwerk, dat gebruikt werd door de Vietcong tijdens de Vietnam oorlog. Tegenwoordig is een klein gedeelte van dit tunnelnetwerk toegankelijk voor toeristen.

vietnam1 - landenpagina

Waarom een reis via Best of Travel? Wanneer u bij Best of Travel een (rond)reis naar Vietnam boekt wordt alles van A tot Z voor u geregeld. U hoeft zich geen zorgen te maken over tickets, accommodaties, entreebewijzen en vervoer binnen Vietnam. 
- Best of Travel zorgt dat al uw wensen centraal staan.
- Best of Travel bezorgt u een unieke ervaring 
- Best of Travel neemt alle zorg uit handen 
- Best of Travel is aangesloten bij ANVR, SGR & Calamiteitenfonds

Neem contact met ons op! Met Best of Travel beleeft u Vietnam op een andere intense manier en doet u dingen die u anders nooit had beleefd. 

Vraag een 
reisvoorstel aan zodat we samen met u de perfecte reis kunnen creëren! 


Wilt u liever een persoonlijk gesprek met een van onze Vietnam specialisten?
Kom gerust eens langs in een van de aangesloten reisburo's om samen met een specialist uw Vietnam reis waar te maken.  
Travelcenter de Wit 
Reisburo de Wit Gemert
Reisburo de Wit Heesch 
Reisburo de Wit Rosmalen 
Krooder Reizen

Vietnam - Special Deals!

18 - dagen "Highlights Vietnam"
Individueel
Thumbnail van de reis
Plaatsen die deel uitmaken van deze rondreis:
Ha Long Bay, Hanoi, Ho Chi Minh, Hoi An, Hué (Tallahassee), Mai Chau, Ninh Bình, Phan Thiet
Wilt u alle hoogtepunten van Vietnam ontdekken? Dan is deze rondreis van Vietnam een echte aanrader!
€ 1.750
* Prijs o.b.v Basis
Comfort € 2.100
Luxe € 2.850
Voor ieder budget Uw wensen centraal Unieke ervaring
27 - dagen "Authentiek Vietnam"
Individueel
Thumbnail van de reis
Plaatsen die deel uitmaken van deze rondreis:
Can Tho, Da Lat, Hanoi, Ho Chi Minh, Hoi An, Hué (Tallahassee), Kon Tum, Lak, Ninh Bình, Sapa
Wilt u het echte Vietnam ontdekken? Dan is deze rondreis van Authentiek Vietnam een echte aanrader!
€ 4.290
* Prijs o.b.v Basis
Comfort € 4.695
Luxe € 5.580
Wij regelen het Unieke ervaring Avontuurlijke reis