085 2018466
Halong
Strand van Maleisie
Sapa
Halong Bay
Ho chi minh
pagoda
rijst
Ruins
uitzicht
rivier
Halong
Strand van Maleisie
Sapa
Halong Bay
Ho chi minh
pagoda
rijst
Ruins
uitzicht
rivier

Reizen met Best of Travel door Vietnam

Tijdens een rondreis door Vietnam zult u zich verbazen over de culturele verschillen. Fiets door de rijstvelden en wandel langs watervallen. De diversiteit aan natuur, het beladen oorlogsverleden en de aroma van pijnbomen en houtrook die u door heel het land blijft achtervolgen zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Ontspan aan het einde van uw reis en laat alle indrukken bezinken tijdens een verblijf aan een van de mooie stranden. Heeft Vietnam ’s enorme levenslust een warm plekje in uw hart veroverd?.. Lees meer

VIETNAM


 


 


 


pagoda


 


 


 


Vietnam; Het land met een eigen karakter. Door het langgerekte land is Vietnam een gevarieerde bestemming. Tijdens uw rondreis door Vietnam komt u langs diverse bergen, bossen, kleine strandjes en rivierdelta’s. In het noorden van Vietnam zijn nog vele bergdorpen te vinden. Samen met de tempels en de overblijfselen van de oorlog die in Vietnam te vinden zijn, biedt dit land een goede afwisseling tussen cultuur en natuur.

ENKELE HIGHLIGHTS VAN HET LAND

Sapa
Sapa is een populaire plaats waar u de bergstammen terug vindt. In deze omgeving kunt u prachtige wandelingen maken waarbij u langs mooie watervallen komt en door de rijstplantages loopt. De nacht kunt u doorbrengen in een hotel waar u kunt genieten van het uitzicht over de rijstvelden, maar ook een nacht bij een lokaal gezin is een unieke ervaring op zich!

Sapa


 


 


 


Halong Bay
In Vietnam treft u tevens één van de 7-natuurwonderen aan; Halong Bay. Halong Bay is één van de meest gefotografeerde plekjes in Vietnam. Maak een dagcruise door deze prachtige wateren met kalkstenen eilanden of verblijf de nacht op een traditionele junkboot. De bevolking in Halong Bay leeft voornamelijk op drijvende dorpen waarbij de belangrijkste inkomstenbron de visvangst is.

Halong


 


 


 


Ho Chi Minh
Het zuiden van Vietnam staat voornamelijk bekend om het drukke Ho Chi Minh en de Mekong Delta. Ho Chi Minh, het voormalige Saigon is een kosmopolitische stad met vele bezienswaardigheden, zoals het Historisch museum en het Paleis van de Hereniging. De straten zijn erg druk met alle mensen, auto’s en scooters, maar zorgen met deze hectiek ook voor een typisch Aziatische sfeer. Een van de bekendste excursies vanuit Ho Chi Minh gaat naar de Cu Chi-tunnels. De Cu Chi-tunnels bestaan uit een gigantisch tunnelnetwerk, dat gebruikt werd door de Vietcong tijdens de Vietnam oorlog. Tegenwoordig is een klein gedeelte van dit tunnelnetwerk toegankelijk voor toeristen.

Ho Chi Minh

LEUK OM TE WETEN
- Vietnam hoort bij de 13 meest bevolkte landen van de wereld. Het land heeft bijna 87 miljoen inwoners!
- Vietnam is wereldwijd de grootste exporteur van cashewnoten.
- Op de Mekong wonen veel mensen in paalwoningen.

rivier

Vietnam - Special Deals!

Er zijn helaas geen reizen gevonden die aan de opgegeven criteria voldoen. Wij maken graag een reisvoorstel voor u op maat.

U geeft aan wat uw wensen zijn en wij verwerken deze in een persoonlijk op maat gemaakte rondreis. Niets is ons te gek! U kunt uw reiswensen aan ons doorgeven via onze reizen op maat pagina of bel ons op +31 (0)85 2018466 en wij gaan direct voor u aan de slag.