Halong
Sapa
Halong Bay
Ho chi minh
rijst
Ruins
uitzicht
rivier
Halong
Sapa
Halong Bay
Ho chi minh
rijst
Ruins
uitzicht
rivier

Reizen met Best of Travel door Vietnam

Vietnam is een land met een eigen karakter. Door de enorme lengte van het land is Vietnam een gevarieerde bestemming. Tijdens jouw rondreis door Vietnam kom je langs diverse bergen, bossen, kleine strandjes en rivierdelta’s, schitterende rijstvelden en wonderlijke watervallen. De diversiteit aan natuur, het beladen oorlogsverleden en de aroma van pijnbomen en houtrook die je door heel het land blijft achtervolgen zorgen voor een onvergetelijke reiservaring!.. Lees meer

Hulp nodig?

Onze Vietnam specialisten helpen graag!

Of bel ons op: 085‐2018466

Vietnam is een land met een eigen karakter. Door de enorme lengte van het land is Vietnam een gevarieerde bestemming. Tijdens jouw rondreis door Vietnam kom je langs diverse bergen, bossen, kleine strandjes en rivierdelta’s, schitterende rijstvelden en wonderlijke watervallen. De diversiteit aan natuur, het beladen oorlogsverleden en de aroma van pijnbomen en houtrook die je door heel het land blijft achtervolgen zorgen voor een onvergetelijke reiservaring!

vietnam - landenpagina

Sapa
Sapa is een populaire plaats waar je de bergstammen terug vindt. In deze omgeving kun je prachtige wandelingen maken waarbij je langs mooie watervallen komt en door de rijstplantages loopt. De nacht kun je doorbrengen in een hotel waar je kunt genieten van het uitzicht over de rijstvelden, maar ook een nacht bij een lokaal gezin is een unieke ervaring op zich!


Halong Bay
In Vietnam tref je tevens één van de 7-natuurwonderen aan; Halong Bay. Halong Bay is één van de meest gefotografeerde plekjes in Vietnam. Maak een dagcruise door deze prachtige wateren met kalkstenen eilanden of verblijf de nacht op een traditionele junkboot. De bevolking in Halong Bay leeft voornamelijk op drijvende dorpen waarbij de belangrijkste inkomstenbron de visvangst is.


Ho Chi Minh
Het zuiden van Vietnam staat voornamelijk bekend om het drukke Ho Chi Minh en de Mekong Delta. Ho Chi Minh, het voormalige Saigon is een kosmopolitische stad met vele bezienswaardigheden, zoals het Historisch museum en het Paleis van de Hereniging. De straten zijn erg druk met alle mensen, auto’s en scooters, maar zorgen met deze hectiek ook voor een typisch Aziatische sfeer. Een van de bekendste excursies vanuit Ho Chi Minh gaat naar de Cu Chi-tunnels. De Cu Chi-tunnels bestaan uit een gigantisch tunnelnetwerk, dat gebruikt werd door de Vietcong tijdens de Vietnam oorlog. Tegenwoordig is een klein gedeelte van dit tunnelnetwerk toegankelijk voor toeristen.

vietnam1 - landenpagina

Waarom een reis via Best of Travel? Wanneer je bij Best of Travel een (rond)reis naar Vietnam boekt wordt alles van A tot Z voor je geregeld. Je hoeft je geen zorgen te maken over tickets, accommodaties, entreebewijzen en vervoer binnen Vietnam. 
- Best of Travel zorgt dat al jouw wensen centraal staan.
- Best of Travel bezorgt je een unieke ervaring 
- Best of Travel neemt alle zorg uit handen 
- Best of Travel is aangesloten bij ANVR, SGR & Calamiteitenfonds

Neem contact met ons op! Met Best of Travel beleef je Vietnam op een andere intense manier en doe je dingen die je anders nooit had beleefd. 

Vraag een 
reisvoorstel aan zodat we samen met jou de perfecte reis kunnen creëren! 


Wil je liever een persoonlijk gesprek met een van onze Vietnam specialisten?
Kom gerust eens langs in een van de aangesloten reisbureaus om samen met een specialist jouw droomreis waar te maken. Travelcenter de Wit is gevestigd in Veghel, Gemert, Heesch, Rosmalen en Uden. 

Vietnam - Special Deals!

18 - dagen "Highlights Vietnam"
Individueel
Thumbnail van de reis
Plaatsen die deel uitmaken van deze rondreis:
Ha Long Bay, Hanoi, Ho Chi Minh, Hoi An, Hué (Tallahassee), Mai Chau, Ninh Bình, Phan Thiet
Wil je alle hoogtepunten van Vietnam ontdekken? Dan is deze rondreis van Vietnam een echte aanrader!
€ 2.195
* Prijs o.b.v Basis
Comfort € 2.495
Luxe € 3.095
Voor ieder budget Je wensen centraal Unieke ervaring
27 - dagen "Authentiek Vietnam"
Individueel
Thumbnail van de reis
Plaatsen die deel uitmaken van deze rondreis:
Can Tho, Da Lat, Hanoi, Ho Chi Minh, Hoi An, Hué (Tallahassee), Kon Tum, Lak, Ninh Bình, Sapa
Wil je het echte Vietnam ontdekken? Dan is deze rondreis van Authentiek Vietnam een echte aanrader!
€ 4.295
* Prijs o.b.v Basis
Comfort € 4.695
Luxe € 5.595
Wij regelen het Unieke ervaring Avontuurlijke reis