085 2018466
Halong
Strand van Maleisie
Sapa
Halong Bay
Ho chi minh
rijst
Ruins
uitzicht
Halong
Strand van Maleisie
Sapa
Halong Bay
Ho chi minh
rijst
Ruins
uitzicht

Reizen met Best of Travel door Vietnam

Tijdens een rondreis van Best of Travel door Vietnam zult u zich verbazen over de culturele verschillen. Fiets door de rijstvelden en wandel langs watervallen. De diversiteit aan natuur, het beladen oorlogsverleden en de aroma van pijnbomen en houtrook die u door heel het land blijft achtervolgen zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Ontspan aan het einde van uw reis en laat alle indrukken bezinken tijdens een verblijf aan een van de mooie stranden. Heeft Vietnam ’s enorme levenslust een warm plekje in u.. Lees meer

Vietnam; Het land met een eigen karakter. Door het langgerekte land is Vietnam een gevarieerde bestemming. Tijdens uw rondreis door Vietnam komt u langs diverse bergen, bossen, kleine strandjes en rivierdelta’s. In het noorden van Vietnam zijn nog vele bergdorpen te vinden. Samen met de tempels en de overblijfselen van de oorlog die in Vietnam te vinden zijn, biedt dit land een goede afwisseling tussen cultuur en natuur.

vietnam - landenpagina

Sapa
Sapa is een populaire plaats waar u de bergstammen terug vindt. In deze omgeving kunt u prachtige wandelingen maken waarbij u langs mooie watervallen komt en door de rijstplantages loopt. De nacht kunt u doorbrengen in een hotel waar u kunt genieten van het uitzicht over de rijstvelden, maar ook een nacht bij een lokaal gezin is een unieke ervaring op zich!


Halong Bay
In Vietnam treft u tevens één van de 7-natuurwonderen aan; Halong Bay. Halong Bay is één van de meest gefotografeerde plekjes in Vietnam. Maak een dagcruise door deze prachtige wateren met kalkstenen eilanden of verblijf de nacht op een traditionele junkboot. De bevolking in Halong Bay leeft voornamelijk op drijvende dorpen waarbij de belangrijkste inkomstenbron de visvangst is.


Ho Chi Minh
Het zuiden van Vietnam staat voornamelijk bekend om het drukke Ho Chi Minh en de Mekong Delta. Ho Chi Minh, het voormalige Saigon is een kosmopolitische stad met vele bezienswaardigheden, zoals het Historisch museum en het Paleis van de Hereniging. De straten zijn erg druk met alle mensen, auto’s en scooters, maar zorgen met deze hectiek ook voor een typisch Aziatische sfeer. Een van de bekendste excursies vanuit Ho Chi Minh gaat naar de Cu Chi-tunnels. De Cu Chi-tunnels bestaan uit een gigantisch tunnelnetwerk, dat gebruikt werd door de Vietcong tijdens de Vietnam oorlog. Tegenwoordig is een klein gedeelte van dit tunnelnetwerk toegankelijk voor toeristen.

vietnam1 - landenpagina

Waarom een reis via Best of Travel? Wanneer u bij Best of Travel een (rond)reis naar Vietnam boekt wordt alles van A tot Z voor u geregeld. U hoeft zich geen zorgen te maken over tickets, accommodaties, entreebewijzen en vervoer binnen Vietnam. 
- Best of Travel zorgt dat al uw wensen centraal staan.
- Best of Travel bezorgt u een unieke ervaring 
- Best of Travel neemt alle zorg uit handen 
- Best of Travel is aangesloten bij ANVR, SGR & Calamiteitenfonds

Neem contact met ons op! Met Best of Travel beleeft u Vietnam op een andere intense manier en doet u dingen die u anders nooit had beleefd. 

Vraag een 
reisvoorstel aan zodat we samen met u de perfecte reis kunnen creëren! 


Wilt u liever een persoonlijk gesprek met een van onze Vietnam specialisten?
Kom gerust eens langs in een van de aangesloten reisburo's om samen met een specialist uw Vietnam reis waar te maken.  
Travelcenter de Wit 
Reisburo de Wit Gemert
Reisburo de Wit Heesch 
Reisburo de Wit Rosmalen 
Krooder Reizen

Vietnam - Special Deals!

Er zijn helaas geen reizen gevonden die aan de opgegeven criteria voldoen. Wij maken graag een reisvoorstel voor u op maat.

U geeft aan wat uw wensen zijn en wij verwerken deze in een persoonlijk op maat gemaakte rondreis. Niets is ons te gek! U kunt uw reiswensen aan ons doorgeven via onze reizen op maat pagina of bel ons op +31 (0)85 2018466 en wij gaan direct voor u aan de slag.