Denemarken - Strand met vuurtoren
Denemarken - Kopenhagen Haven
Denemarken - Kopenhagen
Denemarken - Kopenhagen bootjes
Denemarken - Landschap
Denemarken - Legoland
Denemarken - Rode vuurtoren
Denemarken - Sonderburg
Denemarken - Strand
Denemarken - Vissersbootje
Denemarken - Wit huis
Denemarken - Zeemeermin
Denemarken - Koe
Denemarken - Architectuur
Denemarken - Vuurtoren
Denemarken - Strand met vuurtoren
Denemarken - Kopenhagen Haven
Denemarken - Kopenhagen
Denemarken - Kopenhagen bootjes
Denemarken - Landschap
Denemarken - Legoland
Denemarken - Rode vuurtoren
Denemarken - Sonderburg
Denemarken - Strand
Denemarken - Vissersbootje
Denemarken - Wit huis
Denemarken - Zeemeermin
Denemarken - Koe
Denemarken - Architectuur
Denemarken - Vuurtoren

Reizen met Best of Travel door Denemarken

Denemarken staat bekend om het beeld van de kleine zeemeermin, de vuurtorens, havens, windmolenparken, uitgestrekte weilanden en de vele strandjes. .. Lees meer

Hulp nodig?

Onze Denemarken specialisten helpen graag!

Of bel ons op: 085‐2018466

Denemarken staat bekend om het beeld van de kleine zeemeermin, de vuurtorens, havens, windmolenparken, uitgestrekte weilanden en de vele strandjes. Daarnaast staat Denemarken natuurlijk ook bekend om Legoland, misschien wel de grootste toeristische trekpleister van het land. Denemarken is voor ons prima te bereiken met de auto en is dan ook een geliefde autobestemming. Denemarken behoort tot de regio Scandinavië. Het is ten noorden van Duitsland gelegen en door middel van een brug verbonden aan Zweden. De hoofdstad van het land is Kopenhagen. Een mooie stad en zeker een bezoek waard! Vroeger in de tijd van de Vikingen was Denemarken één van de machtigste landen van Europa. Dat is tegenwoordig wel anders, maar de Denen zijn een trots volk gebleven en de historie van de Vikingen is nog steeds terug te vinden in de diverse musea. Wanneer Denemarken wordt vergeleken met de overige Scandinavische landen, is het een vrij rustig land. Alles is hier wat meer gedoseerd. Er zijn bijvoorbeeld geen echte bergen of hoogvlaktes. Voor de strandliefhebber heeft Denemarken kilometerslange stranden te bieden en er zijn ontelbaar veel mogelijkheden om te vissen. Aan natuur kom je hier niets te kort. In de maanden mei, juni, juli, augustus en september heeft Denemarken milde temperaturen en is de neerslag gering. Dit zijn dan ook de beste maanden om je vakantie te plannen.


Waarom een reis via Best of Travel?
Wanneer je bij Best of Travel een (rond)reis naar Denemarken boekt wordt alles van A tot Z voor je geregeld. Je hoeft je geen zorgen te maken over tickets, accommodaties, entreebewijzen en vervoer binnen Denemarken.
- Best of Travel dé Europa expert 
- Best of Travel zorgt dat al jouw wensen centraal staan.
- Best of Travel bezorgt je een unieke ervaring 
- Best of Travel neemt alle zorg uit handen 
- Best of Travel is aangesloten bij ANVR, SGR & Calamiteitenfonds

Neem contact met ons op!
Met Best of Travel beleef je Denemarken op een andere intense manier en doe je dingen die je anders nooit had beleefd. Hieronder vind je enkele voorbeelden van rondreizen die je met ons kunt maken. Op deze website vind je slechts een selectie van de rondreizen die wij aan kunnen bieden.


Bekijk hieronder ons reis aanbod of vraag een reisvoorstel aan zodat we samen met jou de perfecte reis kunnen creëren! 


Wil je liever een persoonlijk gesprek met een van onze Denemarken specialisten?
Kom gerust eens langs in een van de aangesloten reisbureaus om samen met een specialist jouw droomreis waar te maken. Travelcenter de Wit is gevestigd in Veghel, Gemert, Heesch, Rosmalen en Uden. 

Denemarken - Special Deals!

Er zijn helaas geen reizen gevonden die aan de opgegeven criteria voldoen. Wij maken graag een reisvoorstel voor je op maat.

Je geeft aan wat je wensen zijn en wij verwerken deze in een persoonlijk op maat gemaakte rondreis. Niets is ons te gek! Je kunt je reiswensen aan ons doorgeven via onze reizen op maat pagina of bel ons op +31 (0)85 2018466 en wij gaan direct voor je aan de slag.


Voor die speciale vakantie:

Wij regelen het

Geen zin, of tijd om je reis samen te stellen? Laat het door ons regelen!

Voor ieder budget

Wij bieden kwaliteits-reizen aan voor elk budget. Het beste voor iedere prijs!

Prachtige natuur

Deze reis is zeer geschikt voor de natuurliefhebber!