085 2018466
Thailand
ayutthaya
chiang mai
markt
buddha
strand
kinderen
longtail
buddha1
tuktuk
Thailand
ayutthaya
chiang mai
markt
buddha
strand
kinderen
longtail
buddha1
tuktuk

Reizen met Best of Travel door Thailand

Uw reis naar Thailand stellen wij graag op maat voor u samen. De invulling van de reis wordt dan geheel aangepast aan uw reisbehoeften.

Vriendelijkheid en respect zijn kenmerken van de Thaise cultuur. Fiets door de bruisende hoofdstad Bangkok, lunch met de authentieke bergstammen en ontdek de boeddhistische cultuur. Kom tot rust aan de tropische stranden en laat u verrassen door de culinaire hoogstandjes!

.. Lees meer

THAILAND

buddha1

Thailand, het land van de glimlach. Elementen die niet zullen ontbreken aan een vakantie naar dit land zijn cultuur, natuur en strand. Thailand is een boeiende bestemming met veel diversiteit. Maak kennis met de indrukwekkende tempels, de mooie rijstvelden, de weelderige jungle en de parelwitte tropische stranden. In Thailand is het mogelijk om verschillende regio’s en verschillende hoogtepunten te bezoeken, zoals de rijke historie en natuur in de River Kwai of de prachtige oude tempels in Ayutthaya en de charmante, oude ommuurde binnenstad van Chiang Mai. Eindig uw rondreis met een heerlijk verblijf op een van de mooie stranden om lekker tot rust te komen.

ENKELE HIGHLIGHTS VAN HET LAND

Bangkok

Bangkok, de hoofdstad van Thailand, biedt u een afwisseling van prachtige tempels met mooie boeddha’s en moderne gebouwen met luxe winkelcentra rondom Siam Square. Een echte aanrader is de Grand Palace, waar u een volle dag kunt besteden om rond te wandelen en te genieten van al het pracht en praal. Op korte afstand hiervan ligt Wat Pho, deze liggende boeddha mag u zeker niet missen. De ideale manier om deze drukke stad te ontdekken is met een fietstour. Tijdens deze tour vertelt de gids u van alles over deze bijzondere stad en fiets u door de woonwijken waarbij u wordt begroet door de glimlachende bewoners.


markt


De River Kwai
Ten westen van Bangkok ligt de River Kwai. In dit mooie gebied vindt u de dicht beboste jungle met de beroemde Hellfire pass, de prachtige 7-laagse waterval Erawan is hier een bekende trekpleister. Ook kunt u een bezoek brengen aan de beroemde spoorlijn van de River Kwai, de brug, het kleine museum en de oorlogsbegraafplaats, dit is een zeer indrukwekkende ervaring. Uniek zijn hier ook de drijvende junglehotels die alleen per longtailboot te bereiken zijn.


river kwai


Ayutthaya
Deze voormalige hoofdstad van Thailand staat vol met historische tempels, Boeddhabeelden en ruines. Wanneer je in de stad bent is het aan te raden om een fiets te huren, zodat op je eigen tempo kunt geniet van alle mooie bezienswaardig heden. Een bezoekje aan deze stad mag dus eigenlijk niet ontbreken.


ayutthaya


Eilandhoppen
Één van de leukste dingen in Thailand zijn de prachtige eilanden in het zuiden. Van grote eilanden die populair zijn bij zowel backpackers als bij andere toeristen, tot de kleine bounty eilandjes waar men weinig toeristen tegenkomt. Zo is bijvoorbeeld op het eiland Koh Phi Phi de bekende film ‘The Beach’ opgenomen. In Phuket, de Parel van Thailand, kunt u genieten van een bruisend nachtleven en de volgende dag rustig bijkomen op een prachtig zandstrand. De eilandjes Koh Phangan, Koh Samui en Koh Phi Phi worden het drukst bezocht en voor de duikliefhebbers is het eiland Koh Tao zeker een aanrader. U kunt hier verblijven in prachtige hutjes gelegen nabij het strand.


strand


LEUK OM TE WETEN
- Thailand is een van de populairste bestemmingen van Azië
- Bangkok wordt ook wel het 'Venetië van het Oosten' genoemd vanwege het grote aantal kanalen.
- De naam Thailand betekend ‘land van vrijen’. Thailand is dan ook het enige land in Zuidoost-Azië dat nooit gekoloniseerd werd door een Europese natie.
- Een tiende van alle diersoorten op aarde leven in Thailand
- Thailand bestaan uit ongeveer 1.430 eilanden

tuktuk

Thailand - Special Deals!

17 - dagen "Eilandhoppen in de Golf van Thailand"
Individueel
Thumbnail van de reis
Plaatsen die deel uitmaken van deze rondreis: Bangkok, Koh Phangan, Koh Samui, Koh Tao
Gedurende deze 17-daagse reis maakt u kennis met de hoogtepunten van de Golf van Thailand. Door de tropische sferen kunt u optimaal genieten van de prachtige stranden die dit land kent.
€ 1.769
Wij regelen het Exclusieve BOT reis Unieke ervaring