zambia3
zambia5
zambia10
zambia13
zambia9
zambia1
zambia
zambia8
zambia12
zambia6
zambia3
zambia5
zambia10
zambia13
zambia9
zambia1
zambia
zambia8
zambia12
zambia6

Reizen met Best of Travel door Zambia

Ga mee met Best of Travel naar Zambia! De prachtige routes die Best of Travel voor u heeft samengesteld brengen u langs adembenemende natuurparken, de magische Victoria Watervallen en ruige wildernis. Ook staan er schitterende safari’s op het programma onder begeleiding van een ervaren gids en een boottocht over de Okavango Delta. Op basis van uw wensen creëren we uw perfecte reis door Zambia!.. Lees meer

Zambia is de ruwe diamant van zuidelijk Afrika. Zambia grenst aan acht verschillende landen. In het zuiden deelt Zambia samen met Zimbabwe het enorme Lake Kariba en het wereldnatuurwonder Victoria Falls. Richting het noorden verandert Zambia in uitgestrekte hoogvlaktes met heuvels en bergen. Lees hieronder wat u tijdens een rondreis door Zambia gaat ontdekken!


zambia landenpagina


Zambezi Rivier
Het land is vernoemd naar de Zambezi rivier die door het land stroomt. Het is ook een toeristische trekpleister omdat het de perfecte plek is om een watersport te beoefenen of safari’s te ondernemen. Zo kunt u hier krokodillen, olifanten, leeuwen en nijlpaarden spotten!


Lusaka
Lusaka is de hoofdstad van Zambia en hoogstwaarschijnlijk het startpunt van uw rondreis door Zambia. Natuurlijk bent u voornamelijk voor de cultuur en natuur afgereisd naar Zambia maar ook in de hoofdstad kunt u zich vermaken! U kunt bijvoorbeeld krokodillenvlees gaan proeven in het Kalimba Retile Park of een van de vele kleurrijke markten bezoeken.

Victoria watervallen
De meest bekende en drukst bezochte bezienswaardigheid van Zimbabwe zijn de Victoria Watervallen. Deze watervallen staan op de werelderfgoedlijst en zijn gelegen in de rivier 'de Zambezi' op de grens van Zimbabwe met Zambia. De Victoria watervallen bestaan feitelijk uit vijf verschillende watervallen. Het is mogelijk de watervallen in beide landen te bezoeken, maar ook om op één dag een combinatie te maken. In totaal vormen de Victoria Watervallen een watergordijn van 100 meter hoog en 1708 meter breed. Ze zijn samen de breedste watervallen van heel Afrika! Leuk om te weten is dat u hier ook kunt raften of kanoën vanwege de stroming van de Zambezi rivier. 
Wanneer u op zoekt bent naar de ultieme adrenaline rush dan is een bungeejump van 111 meter hoge brug een goede optie! Deze bungeejump behoort tot een van de mooiste van de wereld vanwege de prachtige omgeving!

zambia1 landenpagina


Lower Zambezi National Park
Dit prachtige natuurpark is de perfecte plek voor wandelaars, kanoërs en wildspotters. Het ongerepte Lower Zambezi National Park is ontzettend mooi en zal u altijd bijblijven. De rivieroevers zijn prachtig groen door de vele fiscusbomen en de tientallen plantensoorten..


South Luangwa National Park
Het South Luangwa National Park is één van de mooiste parken ter wereld en daarom dé plek waar u in Zambia wildlife kan gaan spotten. Het is vanaf de hoofdstad  Lusaka  ruim 300 kilometer rijden over verharde en onverharde wegen. Een 4x4 voertuig is in Zambia daarom een absolute must! Wij raden u ook aan om een jeepsafari en wandelsafari te boeken zodat u op verschillende manier het park beleefd.

Waarom een reis via Best of Travel?

- Best of Travel zorgt dat al uw wensen centraal staan
- Best of Travel bezorgt u een unieke ervaring
- Best of Travel neemt alle zorg uit handen
- Best of Travel is aangesloten bij ANVR, SGR & Calamiteitenfonds

Bekijk hieronder ons reis aanbod of vraag een reisvoorstel aan zodat we samen met u de perfecte reis kunnen creëren! 


 Wilt u liever een persoonlijk gesprek met een van onze Afrika specialisten?
Kom gerust eens langs in een van de aangesloten reisbureaus om samen met een specialist uw Zambia reis waar te maken. 
- Travelcenter de Wit
- Reisburo de Wit Gemert
- Reisburo de Wit Heesch
- Reisburo de Wit Rosmalen
- Krooder Reizen

Zambia - Special Deals!

13 - dagen "Fly In | Ontdek Zambia, de ruwe diamant van Afrika"
Individueel
Thumbnail van de reis
Plaatsen die deel uitmaken van deze rondreis:
Livingstone, Lower Zambezi N.P., Lusaka, South Luangwa N.P.
Deze 13-daagse rondreis neemt u mee naar een aantal hoogtepunten in Zambia. In een aantal bijzondere parken gaat u genieten van avontuurlijke safari’s in de prachtige omgeving onder begeleiding van een ervaren ranger. Gaat u mee op reis?
€ 7.859
* Prijs o.b.v Comfort
Luxe € 10.025
Premium € 10.025
Unieke ervaring Inclusief maaltijden Avontuurlijke reis

Voor die speciale vakantie:

Wij regelen het

Geen zin, of tijd om uw reis samen te stellen? Laat het door ons regelen!

Voor ieder budget

Wij bieden kwaliteits-reizen aan voor elk budget. Het beste voor iedere prijs!

Uw wensen centraal

Uw wensen staan voorop. We maken een reisvoorstel op maat speciaal voor u!

Zekerheid

Wij zijn aangesloten bij de ANVR en SGR. We hanteren eerlijke reisvoorwaarden.

Zijn er nog vragen?

Wij beschikken over een contactcentrum waar u met vragen terecht kunt.

Unieke ervaring

Unieke ervaring