Kustweg
Accommodatie
ruine
Huis aan water
Strand
Kasteel
Meer
Kasteel 2
Uitzicht
Kasteel 3
Waterval
Kustlijn rotsen
Landschap
Kasteel aan weg
Kust
Kustweg
Accommodatie
ruine
Huis aan water
Strand
Kasteel
Meer
Kasteel 2
Uitzicht
Kasteel 3
Waterval
Kustlijn rotsen
Landschap
Kasteel aan weg
Kust

Reizen met Best of Travel door Wales

Groene heuvels, rotsachtige kustlijnen, kastelen, ruïnes en mysterieuze legendes. Wales is een land met een enorm divers landschap en een indrukwekkende natuur. .. Lees meer

Hulp nodig?

Onze Wales specialisten helpen graag!

Of bel ons op: 085‐2018466

Wales; het land van de legenden en de kastelen, gelegen ten noorden van Engeland op het eiland Groot Brittannië. Het is niet zo groot maar mag trots zijn op de diverse landschappen, van prachtige stranden met rotsachtige kusten, tot besneeuwde bergtoppen en groene heuvels. Het is grotendeels een bergachtig gebied. De hoofdstad van Wales is het gezellige Cardiff. Voor de kust van Wales liggen enkele eilanden waarvan Anglesey het grootste eiland is. Dit eiland staat bekend om de stad met de langste naam van Europa: “Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch”; probeer het maar eens! De temperaturen liggen in de zomer gemiddeld rond de 15 tot 20 graden en in de winter rond de 5 graden. Ook hier kan de regenjas mee in de koffer, de gemiddelde neerslag ligt hier het hele jaar door vrijwel gelijk.


Kustlijn rotsen


Waarom een reis via Best of Travel?
Wanneer je bij Best of Travel een (rond)reis naar Wales boekt wordt alles van A tot Z voor je geregeld. Je hoeft je geen zorgen te maken over tickets, accommodaties, entreebewijzen en vervoer binnen Wales.
- Best of Travel dé Europa expert 
- Best of Travel zorgt dat al jouw wensen centraal staan.
- Best of Travel bezorgt je een unieke ervaring 
- Best of Travel neemt alle zorg uit handen 
- Best of Travel is aangesloten bij ANVR, SGR & Calamiteitenfonds

Neem contact met ons op!
Met Best of Travel beleef je Wales op een andere intense manier en doe je dingen die je anders nooit had beleefd. Hieronder vind je enkele voorbeelden van rondreizen die je met ons kunt maken. Op deze website vind je slechts een selectie van de rondreizen die wij aan kunnen bieden.


Bekijk hieronder ons reis aanbod of vraag een reisvoorstel aan zodat we samen met jou de perfecte reis kunnen creëren! 


Wil je liever een persoonlijk gesprek met een van onze Wales specialisten?
Kom gerust eens langs in een van de aangesloten reisbureaus om samen met een specialist jouw droomreis waar te maken. Travelcenter de Wit is gevestigd in Veghel, Gemert, Heesch, Rosmalen en Uden. 

Wales - Special Deals!

Er zijn helaas geen reizen gevonden die aan de opgegeven criteria voldoen. Wij maken graag een reisvoorstel voor je op maat.

Je geeft aan wat je wensen zijn en wij verwerken deze in een persoonlijk op maat gemaakte rondreis. Niets is ons te gek! Je kunt je reiswensen aan ons doorgeven via onze reizen op maat pagina of bel ons op +31 (0)85 2018466 en wij gaan direct voor je aan de slag.


Voor die speciale vakantie:

Wij regelen het

Geen zin, of tijd om je reis samen te stellen? Laat het door ons regelen!

Voor ieder budget

Wij bieden kwaliteits-reizen aan voor elk budget. Het beste voor iedere prijs!

Zekerheid

Wij zijn aangesloten bij de ANVR en SGR. We hanteren eerlijke reisvoorwaarden.

Prachtige natuur

Deze reis is zeer geschikt voor de natuurliefhebber!