Noord-Amerika

Ga samen met Best of Travel naar Noord-Amerika! Best of Travel is gespecialiseerd in (maatwerk)reizen door natuurparadijs Canada en de levendige Verenigde Staten. In ons aanbod vindt u zowel individuele reizen als groepsreizen die met grote zorg en aandacht zijn samengesteld. Staat uw droomreis er niet tussen? Dan maken wij deze graag voor u op maat! Lees verder en ontdek welke prachtige bestemming bij u past. Nieuwsgierig naar de reiservaringen van onze klanten? Bekijk alle Best of Travel reviews op onze reviewpagina


continent amerika


Canada
In Canada wordt u verrast door prachtige gletsjers, bergketens, meren, bossen, watervallen en bruisende steden. Een indrukwekkende bestemming voor de echte natuurliefhebbers. Jasper National Park, Banff Jasper National Park en Lake Louise zullen al uw verwachtingen overtreffen. In West Canada liggen de steden Victoria en Vancouver, die u zeker u zeker niet mag overslaan. Ook Oost Canada kent prachtige natuurparken en steden.


Verenigde Staten
De Verenigde Staten kent een grote diversiteit aan steden en natuur. Er is voor ieder wat wils. Ervaar de diversiteit van de Amerikaanse cultuur in de bruisende steden en de kracht van de natuur in één van de vele nationale parken. De Verenigde Staten omvatten tal van reismogelijkheden met allen een andere beleving. Of u nu reist met uw partner, gezin, vrienden of in een groepsreis; deze bestemming biedt u een grote variëteit aan mogelijkheden voor dé roadtrip van uw leven! Florida staat bekend om zijn relaxte sfeer, het aangename klimaat en de vele pretparken. Start uw rondreis in Orlando of Miami bezoek diverse steden zoals Fort Meyers, Tampa Clearwater Beach. Breng een bezoek aan de leuke pretparken zoals Disney World, Universal Studios, Seaworld en Wet 'n Wild. Uw reis kunt u afsluiten met een paar heerlijke dagen in Key West. In de 'Sunshine State' beleeft u een onvergetelijke vakantie.


Bent u van plan om Noord-Amerika te bezoeken? Wij maken graag een voorstel voor u op maat! 
U geeft aan wat uw wensen zijn en wij verwerken deze in een persoonlijk op maat gemaakt (rond)reis. Niets is ons te gek! U kunt u reis wensen aan ons doorgeven via onze reizen-op-maat pagina. Of neem telefonisch contact op via 085 2018466 en wij gaan direct voor u aan de slag.