085 2018466

Noord-Amerika

Ga samen met Best of Travel naar Noord-Amerika en Midden-Amerika! Best of Travel is gespecialiseerd in (maatwerk)reizen door het altijd groene en tropische Costa Rica, natuurparadijs Canada, het schitterende Mexico en de levendige Verenigde Staten. In ons aanbod vindt u zowel individuele reizen als groepsreizen die met grote zorg en aandacht zijn samengesteld. Staat uw droomreis er niet tussen? Dan maken wij deze graag voor u op maat! Lees verder en ontdek welke prachtige bestemming bij u past. Nieuwsgierig naar de reiservaringen van onze klanten? Bekijk alle Best of Travel reviews op onze reviewpagina


landenpagina 2


Costa Rica
Costa Rica is een land van rust in Latijns-Amerika, hier kunt u op ontspannen wijze genieten van een mooie reis. Het betreft een tropisch land dat beschikt over de meest indrukwekkende witte palmstranden, maar ook de regenwouden zijn werkelijk een plaatje en mogen niet ontbreken. Sterker nog, ongeveer een kwart van Costa Rica bestaat uit nationale parken die rijkelijk gevuld zijn met exotische planten en dieren! Het overgrote deel van de lokale bevolking is woonachtig in de vruchtbare provincie Valle Central. Hier is tevens de imposante hoofdstad San José te vinden. Ten noorden van Valle Central vindt u authentieke en charmante dorpjes met een relaxte sfeer die in de lucht hangt. De Caribische kust van Costa Rica is wat gevarieerder als het gaat om bevolking en culturen.


Mexico
Mexico; een prachtig en interessant land waar u op avontuur kunt gaan in de tropische regenwouden en jaguards en luiaards kunt spotten! Aanschouw de prachtige tempels in de oude Maya steden en breng een bezoek aan de ruïnes van Uxmal. In het land van de Maya’s en Azteken, sombrero’s en reuzen cactussen is maar een deel van de Maya tempels te bezoeken. Het overgrote gedeelte ligt nog verscholen diep in de jungle. Al struinend door de jungle zijn deze verborgen Maya tempels te bezoeken. Geniet tevens van de kleurrijke markten en een heerlijk strandverblijf. Een reis door Mexico staat garant voor meer afwisseling dan u zichzelf kunt voorstellen. 


continent amerika


Canada
In Canada wordt u verrast door prachtige gletsjers, bergketens, meren, bossen, watervallen en bruisende steden. Een indrukwekkende bestemming voor de echte natuurliefhebbers. Jasper National Park, Banff Jasper National Park en Lake Louise zullen al uw verwachtingen overtreffen. In West Canada liggen de steden Victoria en Vancouver, die u zeker u zeker niet mag overslaan. Ook Oost Canada kent prachtige natuurparken en steden.


Verenigde Staten
De Verenigde Staten kent een grote diversiteit aan steden en natuur. Er is voor ieder wat wils. Ervaar de diversiteit van de Amerikaanse cultuur in de bruisende steden en de kracht van de natuur in één van de vele nationale parken. De Verenigde Staten omvatten tal van reismogelijkheden met allen een andere beleving. Of u nu reist met uw partner, gezin, vrienden of in een groepsreis; deze bestemming biedt u een grote variëteit aan mogelijkheden voor dé roadtrip van uw leven! Florida staat bekend om zijn relaxte sfeer, het aangename klimaat en de vele pretparken. Start uw rondreis in Orlando of Miami bezoek diverse steden zoals Fort Meyers, Tampa Clearwater Beach. Breng een bezoek aan de leuke pretparken zoals Disney World, Universal Studios, Seaworld en Wet 'n Wild. Uw reis kunt u afsluiten met een paar heerlijke dagen in Key West. In de 'Sunshine State' beleeft u een onvergetelijke vakantie.


Bent u van plan om Noord-Amerika & Midden-Amerika te bezoeken? Wij maken graag een voorstel voor u op maat! 
U geeft aan wat uw wensen zijn en wij verwerken deze in een persoonlijk op maat gemaakt (rond)reis. Niets is ons te gek! U kunt u reis wensen aan ons doorgeven via onze reizen-op-maat pagina. Of neem telefonisch contact op via 085 2018466 en wij gaan direct voor u aan de slag.