strand1
maya
dia de los muertos
cacun
strand
sombrero
maya1
dans
strand2
Chiapas waterval
strand1
maya
dia de los muertos
cacun
strand
sombrero
maya1
dans
strand2
Chiapas waterval

Reizen met Best of Travel door Mexico

Ga op avontuur in de tropische regenwouden van Mexico en spot jaguars en luiaards. Aanschouw de prachtige tempels in de oude Maya steden en breng een bezoek aan de ruïnes van Uxmal. In het land van de Maya’s en Azteken, sombrero’s en reuzen cactussen is maar een deel van de Maya tempels te bezoeken. Het overgrote gedeelte ligt nog verscholen diep in de jungle. Al struinend door de jungle zijn deze verborgen Maya tempels te bezoeken. Geniet tevens van de kleurrijke markten en een heerlijk strandverblijf... Lees meer

Mexico; een prachtig en interessant land waar u op avontuur kunt gaan in de tropische regenwouden en jaguards en luiaards kunt spotten! Aanschouw de prachtige tempels in de oude Maya steden en breng een bezoek aan de ruïnes van Uxmal. In het land van de Maya’s en Azteken, sombrero’s en reuzen cactussen is maar een deel van de Maya tempels te bezoeken. Het overgrote gedeelte ligt nog verscholen diep in de jungle. Al struinend door de jungle zijn deze verborgen Maya tempels te bezoeken. Geniet tevens van de kleurrijke markten en een heerlijk strandverblijf. Een reis door Mexico staat garant voor meer afwisseling dan u zichzelf kunt voorstellen.


landenpagina


Mexico-City
In de hoofdstad, Mexico-City is vanzelfsprekend genoeg te beleven. Breng een bezoek aan de Basilica de Guadalupe, dit is een van de belangrijkste kerken van Mexico, of ga naar het centrale plein, de Zocalo. Hier bevindt zich o.a. het nationaal paleis. Vergeet niet naar Teotihuacán te gaan, waar de piramide van de zon staat en volgens de Azteken de geboorteplaats van de wereld is.


Chichen Itza
Op het Schiereiland Yucantan ligt het grootste en best bewaarde piramidecomplex van Mexico. Dit is tevens ook een van de meest bezochte plekken van het land. In deze stad staat onder andere de Piramide van Kukulcán die is opgenomen in de werelderfgoedlijst van UNESCO.


De Riviera Maya
De Riviera Maya is een kilometerslange kustlijn van Cancun naar Tulum, met prachtige badplaatsen en idyllische kleine vissersdorpen. In deze regio vindt u veelal de grote luxueuze resorts die gelegen zijn aan de prachtige witte stranden. Vooral de badplaatsen Cancun en Playa del Carmen zijn erg populair onder vakantiegangers die heerlijk willen ontspannen. Cancun was voorheen een onbekend vissersdorpje en is uitgegroeid tot een van de meest moderne badplaatsen. Ook Playa del Carmen was vroeger een klein vissersdorp maar is nu een populaire badplaats. Gelukkig heeft de badplaats wel zijn typische Mexicaanse sfeer weten te behouden.


landenpagina 2

Leuke weetjes
- In Mexico wordt Spaans gesproken, maar het accent van de Mexicanen is wel iets anders dan het accent van de Spanjaarden.
- Mexicanen zijn erg gelovig. Ongeveer 90 procent van de bevolking is rooms-katholiek.
- Metztlixcictlico is de oorspronkelijke naam van het land.
- Het is ongeveer 10 tot 13 uur vliegen naar Mexico.
- Mexico is het op twee na grootste land van Latijns Amerika

Mexico - Special Deals!

22 - dagen "Mexico: Maya’s en parelwitte stranden"
Individueel
Thumbnail van de reis
Plaatsen die deel uitmaken van deze rondreis:
Bacalar, Campeche, Cancun, Celestun, Chiapa de Corzo, Chicanna, Isla Holbox, Merida, Palenque, Playa del Carmen, San Cristobal, Villahermosa
Wilt u alle hoogtepunten van Mexico ontdekken? Dan is deze rondreis van Mexico een echte aanrader!
€ 1.350
* Prijs o.b.v Basis
Comfort € 1.560
Luxe € 2.250
Wij regelen het Uw wensen centraal Avontuurlijke reis