085 2018466

Reviews

Ieder jaar boeken wij honderden reizen voor onze klanten naar vele prachtige bestemmingen! Variërend van zelf georganiseerde kleinschalige groepsreizen naar Zuid-Afrika tot prachtige maatwerk rondreizen door Namibië, Botswana, Zimbabwe, Costa Rica, Canada, West-Amerika, Indonesië, Sri-Lanka, Zuid-Afrika en nog veel meer! Nieuwsgierig hoe onze klanten hun reis hebben ervaren? Lees hieronder alle reviews en laat uzelf inspireren voor uw volgende droomreis!

Specifiek op zoek naar de reviews van onze topbestemming en specialisme Zuid-Afrika? Klik dan hier voor alle Zuid-Afrika reviews.


Frits von Meijenfeldt | Individuele rondreis West Canada

'Wij (2 echtparen) hebben een perfect georganiseerde reis gemaakt door het westelijk deel van Canada. Best of Travel had voor ons de fraaie route uitgestippeld: Schiphol, Edmonton, Jasper, Lake Louise, Calgary, Banff, per Rockey Mounteneer panoramatrein door de Rockeys naar Vancouver, Wristler, Vancouver Island en Schiphol. Alles klopte: de hotels, het weer, de auto's, trein, boten, beren, elanden, wapiti's, eekhoorns en zelfs de zonsverduistering op de boot van Vancouver Island naar Vancouver. Kortom: wij hebben genoten van een spectaculaire reis!'

Enthousiast geworden na het lezen van deze review? Bekijk hier onze reizen naar West-Canada!

Canada- von Meijenfeldt

 

 

 

 

 

 


Jet Van Soest | Groepsreis Zuid-Afrika 

'In 2017/2018 ben ik met een klein gezelschap naar Zuid-Afrika met Best of Travel. De reis naar Zuid-Afrika begon niet pas op de dag van vertrek maar de voorpret begon al eerder. We hadden namelijk vooraf een bijeenkomst met alle reisgenoten (11 in totaal) zodat we elkaar al konden leren kennen. Enkele weken later hebben we onze koffers gepakt en waren we klaar om het avontuur te beginnen. De reis zat vol mooie accommodaties in de natuur met prachtige uitzichten. Ook de reisleiding was erg deskundig en enthousiast. Kortom een dikke 10 voor de hele reis! Al met al succesvolle ervaringen en ben ik alweer aan het voorbereiden voor een volgende reis'.

Enthousiast geworden na het lezen van deze review? Bekijk hier onze groepsreizen naar Zuid-Afrika.

van soest


Kees van de Graaf | Individuele Rondreis Canada

'Een reis naar Canada was altijd al een grote wens, zeker als je net gepensioneerd bent; dan heb je alle tijd. De autoreis geboekt in augustus 2017 bij Best of Travel, waar alles tot in de puntjes geregeld was. Ze checken letterlijk alles ( Hotels, autohuur , ferry's. etc) en het klopte allemaal. Goede informatie map en een prima route beschrijving voor elke reisdag. De hotels waren goed, Excursies zelf lokaal geregeld. Canada is fantastisch mooi van weidse landschappen bergmeren met diepe kleuren. Onze topervaring was wel de tweedaagse trein reis met de Rocky Mountaineer van Banff naar Vancouver langs vele canyons en meren. Perfect georganiseerd en luxe van topklasse. Zitten en genieten. Een echte aanrader. Wat ons betreft een 5 sterrenreis'.

Enthousiast geworden na het lezen van deze review? Bekijk hier onze individuele rondreizen naar Canada.

van de graaf


Mirjam Kanters, Wiljan Kanters,Trudy Kanters en Leo Rovers | Kleinschalige groepsreis Zuid-Afrika en Swaziland 

'Onze reis naar Zuid Afrika zullen we nooit meer vergeten en ligt diep in ons hart opgeslagen. Het was een perfecte reis op maat, naar onze wensen samengesteld en wat hadden de mensen bij het reisbureau geweldig goede oren om dit tot een onvergetelijke reis te maken! De big five wilden we graag zien evenals andere grote dieren, typische Zuid-Afrikaanse tradities/gewoontes ondergaan en graag toch comfortabel reizen en slapen. Dat is allemaal gelukt en hoe.....toplocaties hebben we gehad, een gezellige privéchauffeur met bus die onze reis nog completer heeft gemaakt met hele goede extra invullingen. De buffel, de leeuw, het luipaard, de olifant en de neushoorn hebben we close up mogen aanschouwen.Wat een beleving telkens. Vanuit verschillende luxe lodges konden we de dieren en ook de prachtige vogels spotten en op de safari's hebben we onze doelen bereikt. Ook de prachtige panoramaroute en de Drakensbergen waren oogstrelend mooi. In Swaziland in de village culture Matenga werden we door de bevolking heel hartelijk ontvangen met prachtige dans en zang. Zo ook het bezoek naar de kust in Durban en St Lucia, Capture Site de herdenkingsplek waar van Nelson Mandela een prachtige compositie van stalen palen staat hebben we enorm van genoten. Onze reisleidster, zij sprak Afrikaans wat prachtige verbasterd Nederlands is en zij leerde ons "Baaie mooi" en dat was het. Medewerkers van het reisbureau DANK JULLIE WEL voor deze onvergetelijke ervaringen'.

Enthousiast geworden na het lezen van deze review? Bekijk hier onze kleinschalige groepsreizen naar Zuid-Afrika.

kanters


Familie Lunenburg | Individuele rondreis Namibië (8 personen)

'Eindelijk was het dan zover. Die onwijs bijzondere reis waar we al ruim een jaar naartoe geleefd hadden. Met het hele gezin; papa, mama, zusjes en onze mannen naar Namibië. Om daar met z’n achten een supergave georganiseerde rondreis te maken. En gaaf dat was het! Ondanks dat er verschillende type reizigers in ons gezelschap zaten, heeft iedereen enorm genoten. Van het prachtige landschap, de aardige mensen, de wilde dieren, maar vooral van elkaar'.

Enthousiast geworden na het lezen van deze review? Bekijk hier onze individuele rondreizen naar Namibië.

Lunenburg


Heer van Kasteren | Individuele rondreis Zuid-Afrika & Botswana/Zimbabwe 

'Bij deze wil ik jullie graag bedanken voor de voortreffelijke reis die jullie voor ons hebben georganiseerd. Zelfs de route en de volgorde klopten. Het is voor ons de mooiste reis die wij hebben gemaakt in ons leven. En wij hebben toch al veel gezien van de wereld. Maar dit is niet te evenaren. Van het begin tot het eind vielen wij van de ene in de andere verbazing van hoe mooi Zuid-Afrika en Botswana/Zimbabwe waren! Eerst de water delta safari waar wij met klein vliegtuig naar toe gevlogen werden!! En dan niet konden landen omdat er nog een paar wilde dieren op de landingsbaan verdreven moesten worden. In een woord geweldig!!!! En ik wil alle mensen deze reis aanraden. De safari is ook iets natuurlijker die wij gedaan hebben in Botswana/Zimbabwe. Wij hebben het geluk gehad dat wij de big 5 hebben mogen aanschouwen!! Het is niet te vergelijken met een safari die wij eerder hebben gedaan in zuid Afrika. Deze reis kan niet beter'.

Enthousiast geworden na het lezen van deze review? Bekijk hier onze individuele rondreizen naar Zuid-Afrika.

van kasteren


Heer & mevrouw Verhoeven | Individuele rondreis Namibië (2 personen) 

'Vorige week zijn wij terug gekomen van onze fantastische rondreis door het zuiden van Namibië. En wat een heerlijk vrij, rustig, en relax gevoel hou je over aan dit land. Met name door de vele vergezichten en diverse prachtige natuurverschijnselen met de super mooie rijke kleuren die dit landschap biedt. Dat we deze reis alleen naar het zuiden van Namibië zijn gegaan is een bewuste keuze. We wilden het land graag beleven in plaats van alleen zien. Hierdoor konden we langer op een plek blijven en alles intens beleven. Ons absolute hoogtepunt is een uitstapje van 4 dagen naar het Kgalagadi Transfrontier Park in Zuid-Afrika. Prachtig landschap, vele soorten katachtige dieren leven hier en het toerisme moet nog ontdekt worden. Hier ervaar je de vrije natuur nog, zoals de natuur behoort te zijn.We kijken er nu al naar uit om een keer het noordelijk gedeelte van Namibië op zo’n zelfde manier te mogen gaan ontdekken. Bedankt voor deze fantastische onvergetelijke reis'. 

Enthousiast geworden na het lezen van deze review? Bekijk hier onze individuele rondreizen naar Namibië.

verhoeven


Familie Vogels | Individuele rondreis Tanzania en Zanzibar 

'Ongeveer een week geleden ben ik terug gekomen van een super mooie reis met mijn vriend en mijn ouders. Tanzania en Zanzibar waren onze bestemmingen.  In de eerste week zijn we naar 4 safari parken geweest. Tarangire, Ngorongoro, Serengeti en Lake Manyara. Alle parken zijn verschillend en allemaal hebben ze iets bijzonders. Er zat ook een lucky dag tussen in de Serengeti. We hebben daar de Big Five in 1 dag gezien!! Na een week vlogen we met een klein vliegtuigje, best wel spannend, naar Zanzibar om nog een week heerlijk te ontspannen. We hebben daar gegeten bij locals, gezien hoe touw gemaakt wordt van kokosnoten, langs het strand gewandeld en veel vissen gezien tijdens het snorkelen. Kortom, een vakantie om nooit meer te vergeten!'.

Enthousiast geworden na het lezen van deze review? Bekijk hier onze individuele rondreis naar Tanzania. Wij kunnen uw reis verlengen met een verblijf op het prachtige Zanzibar!

familie vogels


Annemarie en Albert van Dijk | Individuele rondreis door Nieuw-Zeeland (Zuidereiland) 

'Onze drieweekse rondreis over het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland was onvergetelijk. Uitgangspunt was: de natuur van NZ is zoals bekend adembenemend, wij zijn tamelijk blanco, dus we laten het traject aan de experts over. Dat was zeker een goede keuze. Best of Travel had het ook nu weer tiptop georganiseerd: programma met vrijwel alle hoogtepunten, prima B&B's uitstekende huurauto, ruimschoots documentatie en tips, zelfs het weer liet nauwelijks iets te wensen over... De Milford Sound is zeker ook bij laaghangende donderwolken overweldigend. Kortom, we hebben genoten, het land is de lange reis alleszins waard'.

Enthousiast geworden na het lezen van deze review? Bekijk hier onze rondreizen naar Nieuw-Zeeland.

Annemarie en Albert van Dijk


Familie van Lith | Individuele rondreis Zuid-Afrika (4 personen)

''Mede dankzij de goede zorgen en de hulp bij het voorbereiden van de medewerkers van Best of Travel hebben wij de afgelopen 4 weken een prachtige reis gemaakt door Zuid Afrika en Swaziland. Wij hebben een zorgeloze vakantie gehad en herinneringen gemaakt voor het leven!''

Enthousiast geworden na het lezen van deze review? Bekijk hier onze individuele rondreizen naar Zuid-Afrika.

fam van lith


Heer Boode | Groepsreis + individuele verlenging Zuid-Afrika (6 personen) 

'Onze groep van 10 personen heeft de rondreis startend in Johannesburg als een echte belevenis ervaren. Door Best of Travel goed georganiseerd. De vlucht, bus, lodges, hotels voldeden overwegend aan onze verwachtingen. De game-drives in de nationale parken waren hoogtepunten. Onze reisleider was bijzonder. Met 6 personen zijn we aansluitend naar Kaapstad gevlogen, waar Best of Travel een mooie reis per huurauto had samengesteld. Een top-vakantie!'

Enthousiast geworden na het lezen van deze review? Bekijk hier onze kleinschalige groepsreizen naar Zuid-Afrika. Wenst u nog een individuele verlenging in Zuid-Afrika of een van de andere omliggende landen? Laat het ons weten en ontvang een geheel op maat gemaakt persoonlijk reisvoorstel.

Boode


Familie Jonkman | Individuele rondreis West-Amerika (4 personen)

Beste mensen van Best of Travel,

'Allereerst onze complimenten voor onze perfect georganiseerde vakantie! Alles was geregeld, het was alleen een kwestie van boek met vouchers tevoorschijn halen en we konden inchecken, meedoen aan een excursie of onze vlucht nemen. We waren voor onze vakantie al blij verrast met de mooie ingebonden boekwerkjes met alle informatie die we nodig hadden. Erg mooi en handig. Bijgevoegd een foto van onze paardrijdtocht door Monument Valley. Erg leuke rit gehad, ondanks dat we nog nooit op een paard hadden gezeten. Onze gids deed enorm z’n best om ons steeds op de leukste plekjes neer te zetten en dan foto’s van ons te maken. Boven verwachting leuke excursie en een erg mooie omgeving. Nogmaals, super vakantie gehad. Ik vond vooraf het contact ook al prettig. Ondanks dat we het meeste via de mail hebben geregeld hebben we regelmatig telefonisch contact gehad zodat ik er een prima gevoel over had. Jullie service is uitstekend. Bedankt voor de goede organisatie!'

Met vriendelijke groet,

Sylvia Jonkman en de rest van de familie

Enthousiast geworden na het lezen van deze review? Bekijk hier onze individuele rondreizen naar de Verenigde Staten!

fam jonkman


Familie Delemarre – Kleinschalige Groepsreis Zuid-Afrika (2 personen) 

'Begin januari zijn mijn moeder en ik gaan oriënteren op een reis naar Zuid-Afrika. We zijn via-via terecht gekomen bij Best of Travel. We zijn in eerste instantie eens gaan praten over wat wij niet wilden missen op deze reis. Zo wilden wij allebei vooral veel op safari en actief bezig zijn, en was het bezoeken van steden voor ons niet echt een prioriteit. Bij voorkeur ook wat avontuurlijke dingen doen en dan ook nog geen grote groep. Kortom, we hadden een behoorlijke eisenpakket. Voor Best of Travel was dit geen probleem. Enkele weken later kregen we een kennismaking met de andere reisgenoten zodat je niet zo verloren op een vliegveld staat rond te kijken naar bij wie je moet zijn. Ook kregen we een boek mee met ons hele reisschema. Heel fijn dat dat zo geregeld was! In Zuid-Afrika zelf zijn we fantastisch begeleid door Liezl, een Zuid-Afrikaanse dame die ons overal naartoe bracht en zorgde dat het aan niets ontbrak. We hoefde maar te zeggen dat ons iets leuk leek en ze regelde het direct voor ons. Op de locaties waar zelf gekookt moest worden zorgde zij voor onze maaltijden. Wilden we paardrijden? Dan regelde Liezl dat. Ballonvaart extra maken? Geen probleem. Het was echt super goed geregeld! Zelf zou ik zonder twijfel mijn volgende reis direct weer boeken bij Best of Travel'.

Enthousiast geworden na het lezen van deze review? Bekijk hier onze kleinschalige groepsreizen naar Zuid-Afrika.

Dele


Heer & mevrouw van Moorsel | Individuele reis naar Madagaskar (2 personen) 

'Wat een geweldig land en fantastische organisatie door Best of Travel!

Andasibe:

Na aankomst meteen een autorit naar de jungle. Nog voordat we in hotel waren hadden we al een aantal lemuren gespot. Dit was tijdens een avondwandeling in het donker. Al een heel avontuur op zich om met zaklampjes door de jungle te lopen. Heel mooi hotel met huisjes in de jungle en een leuk restaurant. De volgende dag weer de jungle in om lemuren te spotten. We hebben wel 6 verschillende soorten gezien dus dat was geweldig! Bij het hotel zat een mooi park met krokodillen, kikkers, vogels, hagedissen ect. ook erg leuk.

Nosy be:

Een heel fijn eilandje! Super gezellig en heel mooi! Het hotel was perfect. De tour welke eigenlijk bij het arrangement zat (lemuren spotten) hebben we gewijzigd naar een boottocht. Beste keuze ooit! We hebben gesnorkeld tussen een school van wel 300 dolfijnen (spinners). We hebben 6 walvissen gezien waarvan 1 baby. We hebben gesnorkeld tussen de zeeschildpadden die als koeien aan het grazen waren op de zeebodem. Ge-Wel-Dig!

In Nosy Be hebben we o.a. gegeten bij Chez Tantine. Een eettentje op het strand waarbij je aanschuift aan lange tafels. Super lekker en heel gezellig!

Antananarivo:

Het laatste nachtje voordat we gingen sliepen we in Antananarivo. Gelukkig ben je dan al een beetje gewend aan het land. De armoede en het gebrek aan kennis zie je in de stad goed. Dat hoort ook bij het land maar doe dit zeker niet de eerste nacht. Hotel was prima en leuk om over de markt te lopen waar de lokale bevolking boodschappen doet..'

Enthousiast geworden na het lezen van deze review? Vraag hier een offerte aan voor een prachtige reis naar Madagaskar.

madagascar


Heer & mevrouw Vissers | Kleinschalige groepsreis Zuid-Afrika  

'Het is al weer een heel tijdje geleden, onze reis naar Afrika. Maar ik zal hem nooit meer vergeten. Allereerst de reis met KLM was heel goed, met hapjes, drankjes en vriendelijke stewardessen. Op het vliegveld in Afrika stond onze gids al klaar. Leuke man met hart voor zijn werk. De accommodaties waren allemaal stuk voor stuk schoon en ruim. Maar mijn voorkeur gaat toch uit naar het eerste tentenkamp, waar de gids  voor het eten zorgde (wat hij heel goed kon). Waar een olifant 's avonds aan het water kwam drinken en we de apen ‘s nachts over de tenten hoorden rennen. Daar voelde ik mij het dichtst bij de natuur. Het groepje mensen waar wij de reis mee maakte paste ook goed bij ons, allemaal leuke mensen. We hebben nog steeds contact met elkaar. Al met al een hele mooie reis waarbij we ook de Big Five hebben gezien'.

Enthousiast geworden na het lezen van deze review? Bekijk hier onze kleinschalige groepsreizen naar Zuid-Afrika.

fam vissers


Mariëlle de Ruijsscher | Individuele rondreis West-Amerika (2 personen) 

'Vorig jaar hebben we onze eerste verre reis samen gemaakt. En wat was het bijzonder! Van het strand bij San Francisco, naar de enorme hotels in Las Vegas en de prachtige natuur in Yosemite en de Grand Canyon. Zoveel uiteenlopende locaties, elk met eigen bijzonderheden. Een absolute aanrader om op deze manier kennis te maken met de soms bizarre Amerikaanse cultuur en de prachtige natuur. En alles tot in de puntjes geregeld en afgestemd op onze wensen. Fijn, omdat wij niet bekend waren met Amerika en zo volledig ontzorgd werden. We hebben ontzettend genoten waarvoor heel veel dank!'

Mariëlle en Thijmen

Enthousiast geworden na het lezen van deze review? Bekijk hier onze individuele rondreizen naar de Verenigde Staten!

Ruijscher


Riet en Piet van Dinther | Kleinschalige groepsreis Zuid-Afrika 

'Nog steeds denken we met veel plezier terug aan onze mooie vakantie in Zuid-Afrika november 2017. Met een kleine groep van 10 personen genoten wij van een mooie rondreis samengesteld door Best of Travel uit Veghel. Chauffeur Francois v Rooyen bracht ons veilig naar de vele mooie nationale parken, de mooie wijnstreek Stellenbosch, Kaapstad met de indrukwekkende Tafelberg en natuurlijk de prachtige gamedrive door Addo Elephant park. De reis was in een woord geweldig!'

Enthousiast geworden na het lezen van deze review? Bekijk hier onze kleinschalige groepsreizen naar Zuid-Afrika.

dinther


Familie Snel-Knaapen | Individuele rondreis Zuid-Afrika 

'23 februari vertrokken wij Familie Snel-Knaapen met 6 personen naar Zuid Afrika richting Johannesburg waarvan de rondreis de volgende ochtend ging starten. De voorbereidingen van de rondreis wilden we in eerste instantie zelf gaan organiseren maar gezien de onbekendheid met Zuid Afrika hebben we gekozen om Best of Travel bij onze plannen te gaan betrekken. Met de ervaringen van Ad de Wit van Zuid Afrika en zijn enthousiasme over het land en vele mogelijkheden hebben we een rondreis kunnen samenstellen die een verpletterende indruk zou gaan achterlaten bij een ieder van ons. Vanaf de start was de reis goed georganiseerd waardoor er geen vakantiestress was te bespeuren en de gehele familie direct in de vakantiemodus zat. Dankzij alle ondersteuning en adviezen van Ad is dit een reis geworden die we voor de rest van ons leven nooit meer gaan vergeten en zijn de ervaringen van Zuid Afrika nog altijd een onderwerp van gesprek. Wat geweldig is aan Best of Travel is dat ze goed luisterden naar de wensen die wij hebben als klant en ons budget respecteren en daar vervolgens een geweldige reis omheen creëren. Onze volgende reis is alweer geboekt en natuurlijk bij Best of Travel'.

Groetjes Lucy Jaco Michel Cas Britt en Monique

Enthousiast geworden na het lezen van deze review? Bekijk hier onze individuele rondreizen naar Zuid-Afrika.

knapen


Frans en Gerda van den Broek | Kleinschalige groepsreis Zuid-Afrika 

'Best of Travel heeft een fantastische groepsreis georganiseerd door Zuid-Afrika! De prachtige natuur en het wild hebben een onuitwisbare indruk op ons achtergelaten! Tevens was het erg prettig om met een kleine groep te reizen en herinneringen voor het leven te maken. Tot slot zijn we ook erg te spreken over de kwaliteit van de lodges en de inhoud en diversiteit van het programma. Wij hebben een fantastische reis gehad mede dankzij Best of Travel'.

Enthousiast geworden na het lezen van deze review? Bekijk hier onze kleinschalige groepsreizen naar Zuid-Afrika.

Broek


De heer en mevrouw Kanters | Individuele rondreis Zuid-Afrika 

"Wij zijn zeer tevreden over alles wat Best of Travel voor ons heeft geregeld. Een unieke reis met bijzondere locaties en perfect geregeld! Goede voorbereidingen en een mooi reisschema wat ons werk uit handen nam."

Enthousiast geworden na het lezen van deze review? Bekijk hier onze individuele rondreizen naar Zuid-Afrika.

St. Lucia


De heer en mevrouw Thijssen | Individuele rondreis Zuid-Afrika en Namibië 

'Wij zijn gestart in Kaapstad. Prachtige stad waar veel te beleven en te zien valt. Zeer zeker aan te raden is een rondrit over het Kaaps schiereiland naar Kaap de Goede Hoop. Leuke afwisselende natuurgebieden, de zee, pinguïnkolonie, Chapmans Peak. Mooie delen zijn ook het waterfront, botanische tuin waar wel honderden vogels te vinden zijn, de tafelberg en de wijnstreek. Na Kaapstad door naar Clanwilliam. Je vindt daar de Cederberg. Geweldig mooi rots bergketen landschap. Niet te vangen op een foto zo mooi. Erg mooie pas. Hier kun je de sevilla trail lopen. Daarna op naar Kamieskroon, Namaqualand. Geweldig die bloemenpracht. Bloeien maar een bepaalde tijd van het jaar. De wegen zijn goed begaanbaar en de wijnen en verblijven uitstekend! Zeer vriendelijke bevolking. Daarna zijn we enkele weken door het prachtige Namibië getrokken. Namibië moet je gezien hebben. Vooral woestijngebied. Maar wat is dit landschap wisselend. Van groene gebieden naar dor, soms lijkt het op het wilde Westen in Amerika, Aus waar de wilde paarden rond lopen, Fish river canyon, mooie passen, bergketens en het gedeelte aan de kust met de zeerobbenkolonie op Cape Cross de flamingo kolonie's op Walvisbaai, de zandduinen en de Sossus vlei. Onderweg naar Damara land troffen we de Himba's en herera's. Deze bevolkingsgroep leeft daar en niet te vergeten de wildparken. Je komt in een enkel dorpje of stadje. Mooi om te zien is hoe de planten, dieren, bomen zich aangepast hebben in dit woestijnklimaat. Het is er niet druk. Vaak lijkt het of je alleen op de wereld bent, en zie je in uren niemand. Maar de natuur is er prachtig. De wegen zijn over het algemeen goed te berijden. Hoofdzakelijk gravel en kiezels op de weg. Je kunt het beste een goed aangepaste auto hebben. Voor onderweg altijd voldoende water en wat voedsel meenemen. Je kunt het beste bij elk tankstation tanken. Deze zijn er niet zoveel, en je moet maar afwachten of ze benzine hebben. Ook de verblijven zijn erg goed, uniek, en soms weer aan de omgeving aangepast. De kers op de taart was dat we tijdens de laatste avond voor vertrek nog luipaarden met hun jongen hebben kunnen spotten.  Dit land moet je zeer zeker zien en beleven! Niets dan lof over Best of Travel!'

Enthousiast geworden na het lezen van deze review? Bekijk hier onze individuele rondreizen naar Namibië. Wilt net als de familie Thijssen een combinatiereis van Zuid-Afrika en Namibië? Vraag dan hier een offerte aan en wij gaan voor u aan de slag.

Bushmen


De heer en mevrouw Adriaanse | Individuele rondreis + kleinschalige groepsreis Zuid-Afrika 

'Wij hebben in oktober 2016 een geweldige reis gemaakt met Best of Travel door Zuid-Afrika. Eerst twee weken met zijn tweetjes van Kaapstad naar Port Elizabeth met een huurauto en overnachtingen in B&B’s. Daarna doorgevlogen naar Johannesburg om de (kleine) groep te ontmoeten voor een rondreis door het noordelijke deel en een aantal parken'.

Het was in een woord GEWELDIG!!

Enthousiast geworden na het lezen van deze review? Bekijk hier onze individuele rondreizen en hier onze groepsreizen naar Zuid-Afrika.

Adriaanse review


De heer Heinen en mevrouw de Ridder | Individuele rondreis Zuid-Afrika

'Onze reis naar Zuid Afrika was een fantastische ervaring. We landden op 3 oktober in de avond in Kaapstad. De volgende dag direct verder naar Stellenbosch waar we een aantal wijnhuizen hebben bezocht. Ook Betty's Baai bezocht ( heel veel pinguïns en aalscholvers, en een mooie botanische tuin). Verder naar Hermanus waar we walvissen hebben gespot, geweldig! De dagen daarna via Knysna (de parken Birds of Eden, Monkeyland en Tenikwa zijn echt de moeite waard), naar Tsitsikamma, waar we prachtige wandelingen hebben gemaakt. En daarna volgde Addo, een geweldig mooi dierenpark waar we wrattenzwijnen, kudu's, zebra's, mestkevers, olifanten en heel veel vogels hebben gespot. Echt een hoogtepunt van de vakantie. En via Graaff Reinet en het landschap van de grote Karoo naar Oudshoorn, waar we een prachtige grot hebben bezocht. Daarna langs de bloeiende tuinroute naar Kaapstad.  Kaapstad is een heerlijke stad waar heel veel te doen is, wij hebben onder andere Robbeneiland bezocht (erg interessant), Kaap de goede Hoop en de botanische tuin Kirstenbosch. Kortom een zeer afwisselende en boeiende reis, met goede accommodaties, heerlijk eten, vriendelijke mensen, en mooi weer. Een aanrader!!'

Enthousiast geworden na het lezen van deze review? Bekijk hier onze individuele rondreizen naar Zuid-Afrika.

review heinen


Reisgezelschap Nolen en Idenburg | Individuele rondreis Zuid-Afrika 

'Zuid-Afrika is een prachtig land met ongelooflijk veel variatie in flora en fauna. Onze reis bracht ons in ruim drie weken via Johannesburg en Kruger naar Swaziland en St Lucia, vanwaar we via Durban en de Drakenbergen weer terug in Johannesburg arriveerden. Hoogtepunten waren toch wel de jeepsafari’s in het Kruger park, fietsen tussen de zebra’s en antilopes in Swaziland en hiken door de prachtige Drakensbergen. Best of Travel heeft onze wensen en ideeën zeer goed vertaald in een mooie rondreis middels een prachtige route. Alles was zorgvuldig uitgelegd en gedocumenteerd, waardoor de reis probleemloos is verlopen en we volop konden genieten van alles dat Zuid-Afrika te bieden heeft'.

Enthousiast geworden na het lezen van deze review? Bekijk hier onze individuele rondreizen naar Zuid-Afrika.

Nolen


Heer en mevrouw van de Louw | Individuele rondreis Mexico

''We willen in een vakantie veel van het land zien en zoeken altijd een combinatie tussen cultuur, natuur en ook actief dingen doen. Best of Travel heeft goed naar ons geluisterd (en verschillende aanpassingen gemaakt) en een hele mooie reis samengesteld. We gingen rond kerst en oud en nieuw en we waren op een mooi eiland met kerst en in een leuke stad met oud en nieuw, precies wat we wilden. Op het eiland hebben we deze mooie muurschildering gezien een foto die ons doet herinneren aan een hele mooie reis.''

Enthousiast geworden na het lezen van deze review? Vraag hier een offerte aan voor een prachtige reis naar Mexico.

De Louw


Review Mw. Van den Broek | Individuele rondreis Zuid-Afrika

''Wij hadden al eerder een reis geboekt via Best of Travel dus wij wisten wat we konden verwachten. Wij hebben onwijs genoten van onze reis door Zuid-Afrika en willen Best of Travel bedanken voor het fijne reisboek en het reisschema wat zij voor ons verzorgd hebben. Dit was erg fijn en duidelijk! Wij hebben genoten van onze reis!''

Enthousiast geworden na het lezen van deze review? Bekijk hier onze individuele rondreizen naar Zuid-Afrika.

mevrouw van der broek


Maaike van der Velden | Individuele rondreis Thailand (6 personen) 

''In juli 2017 zijn we met het gezin en partners naar Thailand geweest. Een reis die bij ons in het teken stond van het ontdekken van de roots van mijn broer. Best Of Travel heeft een goed voorstel gemaakt en alles was tot in de puntjes geregeld. Uiteraard wilden we graag zoveel mogelijk zien in 2,5 week tijd. We hebben prachtige plaatsen bezocht onder begeleiding van een Engels sprekende gids zoals de River Kwai, Ayuttaya, Khao Sok National Park en het Elephant nature park in Chaing Mai. Alle hotels en accommodaties hebben ook onze verwachtingen overtroffen. Kortom een zorgeloze en onvergetelijke reis!''

Enthousiast geworden na het lezen van deze review? Bekijk hier onze individuele rondreizen naar Thailand!

van der velden


Reisgezelschap Scheerhagen | Individuele rondreis Namibië

''In oktober 2015 hebben wij een prachtige reis naar Namibië gemaakt. In overleg met Best of Travel - een tip van een vriend- hebben we een route vastgesteld. Daarbij was het fijn dat we met iemand van het reisbureau konden praten, die er zelf geweest was. Vervolgens heeft Best of Travel de accommodaties en de auto gereserveerd. Dat was prima in orde. De vliegtickets hebben we zelf gedaan, dat was goedkoper.  Het werd een fantastische reis. We zouden het zo weer doen, alleen met een dag minder  Swakopmund.  Namibië is nog redelijk ongerept en veel minder toeristisch dan andere landen in deze regio. Het is zeker een land om een tweede keer naar toe te gaan. De kwaliteit van een reisbureau blijkt vaak als er zaken niet kloppen die op afstand recht gezet moeten worden. Daar hebben wij deze keer geen ervaring mee, alles was zoals was afgesproken dankzij Best of Travel en hun lokale partners''. 

Mark en Els

Enthousiast geworden na het lezen van deze review? Bekijk hier onze individuele rondreizen naar Namibië.

scheerhagen


Reisgezelschap Lenoir | Kleinschalige groepsreis Zuid-Afrika 

''In 2015 hebben wij via Best-of-Travel onze rondreis naar Zuid-Afrika geboekt. Nadat we onze wensen besproken hadden zijn ze direct aan de slag gegaan om verschillende reisvoorstellen uit te werken. Nadat we een voorstel als basis hadden genomen hebben we dit samen helemaal geüpdatet naar onze wensen. Op die manier had de reis voor ons goede vluchttijden, juiste duur en budget. Nadat alles geregeld was kon we na de reis gaan toeleven. Enkele dagen voor de reis kregen we een keurig boekje waarin de hele reis netjes beschreven stond en ook wat extra informatie en contact gegeven voor in het geval van nood.  Zo nu kon de reis echt beginnen. We hadden gekozen voor een combinatie reis tussen soms een accommodatie en de meeste overnachting in een tent. Dit is ons super goed bevallen de tent kon je makkelijk opzetten en we voelde ons een met de natuur. Eten deden we iedere dag koken bij de safari truck, waardoor we meestal als een groep voor de maaltijd zorgde. Dit had een positief effect op de kost en ook leerde we onze internationale reis groep goed kennen.  We hebben vaker rondreizen gemaakt maar voor ons was deze reis, door de samenstelling van de groep, de manier van reizen, de schoonheid en ook de hygiëne van het land, de prachtige wildparken en de zeer goede partner waarmee werd samengewerkt in Zuid Afrika een van de mooiste reizen die we tot nu toe gemaakt hebben''.

Groet,

Jorryt

Enthousiast geworden na het lezen van deze review? Bekijk hier onze kleinschalige groepsreizen naar Zuid-Afrika.

Jorryt


Reisgezelschap Goossens | Individuele rondreis Zuid-Afrika

''In december 2016 waren wij, Dorrie en Theo, in Zuid-Afrika. We maakten een rondreis die met heel veel aandacht voor onze persoonlijke wensen was samengesteld en een aantal keren op ons verzoek aangepast op een aantal punten door Best of Travel. Wij wilden bijv. wat luxere onderkomens en minimaal twee nachten op hetzelfde adres verblijven. Alles was uitstekend geregeld, op het vliegveld in Johannesburg werden we opgewacht door hun Zuid-Afrikaanse vertegenwoordigster die ons direct hielp met geld pinnen en wisselen en met het afhalen van de huurauto. Ook had zij een prachtige map voor ons met alle reisdocumentatie. De routes tussen de verschillende locaties was met zorg samengesteld, duidelijk omschreven, heel veilig en bijzonder mooi. Van Johannesburg ging de reis naar Hazyview in de buurt van de Panoramaroute (3 nachten), daarna Kruger Park waar we in 2 nachten in een heel mooie en luxe private lodge (Hoyo Hoyo) logeerden waar vanuit we fantastische gamedrives maakten met een deskundige en vriendelijke gids/chauffeur. Vervolgens via Swaziland (1 nacht) naar Kosy Bay (2 nachten), daarna naar St Lucia (2 nachten), weer verder naar de Drakensbergen (3 nachten) en van daaruit terug naar Johannesburg (1 nacht). We vlogen van Johannesburg naar Mauritius om daar nog vijf dagen uit te rusten van al onze fantastische indrukken en ervaringen''.

Enthousiast geworden na het lezen van deze review? Bekijk hier onze individuele rondreizen naar Zuid-Afrika.

Goossens


Zeer tevreden klanten uit Rosmalen | Individuele rondreis Zuid-Afrika 

''Vorige week zijn we teruggekomen van een fantastische rondreis door Zuid-Afrika. Best of Travel had die reis voor ons persoonlijk samengesteld. Heel erg handig vonden we de reisinformatie waarin per dag zeer praktische info van allerhande aard stond beschreven. En dan nog de accommodaties: de ene nog mooier of meer bijzonder dan de andere. We hebben een fantastische vakantie gehad!''

Een zeer tevreden gezin uit Rosmalen.

Enthousiast geworden na het lezen van deze review? Bekijk hier onze individuele rondreizen naar Zuid-Afrika.

tevreden klant rosmalen


Yasmijn & Reggy | Individuele rondreis Zuid-Afrika (2 personen) 

''Wij zijn weer terug van onze prachtige 23-daagse rondreis door Zuid Afrika! In de voorbereidingen zijn wij prima geholpen door de medewerkers van reisbureau de Wit/Best of Travel in Veghel. Wij hebben een onvergetelijke reis gemaakt met zeer goede accommodaties en geplande activiteiten. We zijn goed geadviseerd met betrekking tot de veiligheid in het land en hebben dan ook geen moeilijkheden gehad op dat gebied. Een volgende reis op maat zouden wij zeker weer bij reisbureau de Wit boeken. Bedankt voor deze mooie reis!''

Enthousiast geworden na het lezen van deze review? Bekijk hier onze individuele rondreizen naar Zuid-Afrika.

Kuijs/ jasmijn en reggy