085 2018466

Reizen op maat

Op onze website vindt u een groot scala aan individuele rondreizen. Deze rondreizen kunnen direct geboekt worden en bevatten vele hoogtepunten van de desbetreffende bestemming. Maar…met onze specialisme gaan wij een stap verder...U geeft aan wat uw wensen zijn en wij verwerken deze in een persoonlijk op maat gemaakte rondreis. Niets is ons te gek! Vul uw reiswensen zo specifiek mogelijk op onderstaand formulier in of bel ons op 085-2018466 en wij gaan direct voor u aan de slag.


Persoonsgegevens

Om uw reisvoorstel uit te werken hebben wij een aantal basisgegevens van u nodig. Wij ontvangen graag uw volledige voor- en achternaam volgens paspoort. Daarnaast ontvangen wij graag één of meerdere telefoonnummers waarop u goed te bereiken bent.

Bestemming(en) en reisinformatie

Hier kunt u aangeven door welk land (of door welke landen) u wilt gaan reizen (max 3) en op welke datum u wilt vertrekken. Indien u flexibel bent in de reisdata kunt u dit aangeven. Wij zullen dan de meest aantrekkelijk geprijsde datum hanteren in uw persoonlijke reisvoorstel.
Dag(en)

Reisgezelschap

Vul hieronder in met hoeveel volwassenen en hoeveel kinderen u op reis wilt gaan. Let op! Kinderen van 12 jaar of ouder graag invullen als volwassenen.
#
#

Reiswensen

Wij werken graag een zo concreet mogelijk reisvoorstel voor u uit. Hiervoor ontvangen wij graag uw wensen zo concreet en uitgebreid mogelijk. U kunt hieronder uw wensen aangeven en overige wensen en/of opmerkingen plaatsen.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van ons reisaanbod en onze acties? Wij delen graag onze reiservaringen en tips met u doormiddel van onze nieuwsbrief. Hieronder kunt u aangeven of u deze wenst te ontvangen.

Beveiliging

Wij beschermen ons formulier met een captcha. Hiermee gaan wij middels een reactietest na of er sprake is van een menselijke gebruiker. Dit is voor uw en onze veiligheid.