085 2018466
ayers rock
great barrier reef
Austalie Outback
Koala
Ayers Rock
Broken Hill
Hervey Bay
Kakadu2
Katherine Gorge
Port Douglas - zonsondergang
Tree Sisters
Twelve Apostles
Whitsunday Island
Brisbane
ayers rock
great barrier reef
Austalie Outback
Koala
Ayers Rock
Broken Hill
Hervey Bay
Kakadu2
Katherine Gorge
Port Douglas - zonsondergang
Tree Sisters
Twelve Apostles
Whitsunday Island
Brisbane

Reizen met Best of Travel door Australië

Geniet van de afwisseling van uitgestrekte woestijnen in de Outback, hippe steden met vriendelijke, multiculturele inwoners in bijvoorbeeld Melbourne en Sydney, de mooiste witte stranden zoals de Whitsundays en de fantastische diversiteit aan natuur zoals het grootste koraalrif ter wereld, het Great Barrier Reef. Ontdek het land “Down Under” op eigen gelegenheid met een huurauto of camper en geniet van alle spectaculaire landschappen. Best of Travel maakt u reis uniek. 

.. Lees meer

Australië, het grootste eiland ter wereld! Australië is erg bijzonder omdat het continent pas heel laat werd ontdekt. Daardoor hebben de inwoners zich aan de natuur aan kunnen passen. Ongeveer 50.000 jaar geleden kwamen de eerste mensen naar Australië. Deze mensen werden de Aboriginals genoemd. De zeespiegel was toen nog laag en Australië was verbonden met Indonesië. Ongeveer 10.000 jaar geleden smolt het ijs door de hogere temperaturen en verdwenen de ‘bruggen’ naar Australië. De Aboriginals konden vanaf dat moment niet meer terug naar het vaste land.

australie - landenpagina

Sydney
Sydney dé stad om nieuwjaar te vieren. Een bezoek aan Australië is niet compleet zonder een bezoek aan deze fantastische stad. Het welbekende Opera House in combinatie met de Harbour Bridge zorgt voor prachtige plaatsjes, met name tijdens de zonsondergang.


Great Barrier Reef
voor de echte onderwater liefhebbers is het Great Barrier Reef een must. Dit grootste koraalrif van de wereld bestaat uit meer dan 2.900 individuele riffen en 900 eilanden die zich uitstrekken over een gebied van 334.400 vierkante kilometer.


Ayers Rock
Het bekendste symbool van Australië is toch wel Ayers Rock (Uluru). Gedurende de dag sta je versteld van de intense kleurveranderingen. Het heldere ochtendlicht kleurt de rots vurig rood en na een paar uur wordt deze okergeel. Na het vallen van de avond is Ayers Rock op zijn mooist. Deze grote rots heeft een omtrek van 3,6 kilometer, is 348 meter hoog en steekt maar liefst 5 kilometer de grond in.


Great Ocean Road
Tijdens deze prachtige route geniet je van de schitterende vergezichten. Na iedere bocht zul je weer verbaast zijn over het spectaculaire uitzicht. Met name de 12 apostelen zullen zorgen voor prachtige vakantiekiekjes. Deze, inmiddels nog maar 8 overgebleven apostelen (rotsen), die vlak voor het zandstrand van het Port Campbell National Park de zee uitsteken in combinatie met de ruige klippen maken het gebied zeer uniek.

australie1 - landenpagina


Waarom een reis via Best of Travel? Wanneer u bij Best of Travel een (rond)reis naar Australië boekt wordt alles van A tot Z voor u geregeld. U hoeft zich geen zorgen te maken over tickets, accommodaties, entreebewijzen en vervoer binnen Australië. 
- Best of Travel zorgt dat al uw wensen centraal staan.
- Best of Travel bezorgt u een unieke ervaring 
- Best of Travel neemt alle zorg uit handen 
- Best of Travel is aangesloten bij ANVR, SGR & Calamiteitenfonds

Neem contact met ons op! Met Best of Travel beleeft u Australië op een andere intense manier en doet u dingen die u anders nooit had beleefd. 

Vraag een 
reisvoorstel aan zodat we samen met u de perfecte reis kunnen creëren! 


Wilt u liever een persoonlijk gesprek met een van onze Australië specialisten?
Kom gerust eens langs in een van de aangesloten reisburo's om samen met een specialist uw Australië reis waar te maken.  
Travelcenter de Wit 
Reisburo de Wit Gemert
Reisburo de Wit Heesch 
Reisburo de Wit Rosmalen 
Krooder Reizen

Australië - Special Deals!

Er zijn helaas geen reizen gevonden die aan de opgegeven criteria voldoen. Wij maken graag een reisvoorstel voor u op maat.

U geeft aan wat uw wensen zijn en wij verwerken deze in een persoonlijk op maat gemaakte rondreis. Niets is ons te gek! U kunt uw reiswensen aan ons doorgeven via onze reizen op maat pagina of bel ons op +31 (0)85 2018466 en wij gaan direct voor u aan de slag.