085 2018466
Nieuw-Zeeland natuur
wellington
maori
lake tekapo
Nieuw-Zeeland road
Nieuw-Zeeland sneeuw
landschap
landschap1
Nieuw-Zeeland natuur
wellington
maori
lake tekapo
Nieuw-Zeeland road
Nieuw-Zeeland sneeuw
landschap
landschap1

Reizen met Best of Travel door Nieuw Zeeland

Uw reis naar Nieuw Zeeland stellen wij graag op maat voor u samen. De invulling van de reis wordt dan geheel aangepast aan uw reisbehoeften. Onze Nieuw Zeeland specialist geeft u waardevolle tips en kan uit eigen ervaring vertellen over de verschillende mogelijkheden die dit prachtige land te bieden heeft. 

.. Lees meer

NIEUW ZEELAND


 


Nieuw-Zeeland sneeuw

Nieuw-Zeeland; Het land van de lange witte wolk! Nieuw-Zeeland is een zeer divers land dat geschikt is voor elke reiziger. Het spectaculaire landschap zorgt in elke regio voor een nieuwe verrassing. Een groot gedeelte van Nieuw-Zeeland bestaat uit Nationale Parken en reservaten waar u tal van activiteiten kunt ondernemen zoals wandelen, abseilen, kajakken, raften, skiën en klimmen. Naast deze Nationale Parken heeft Nieuw-Zeeland tevens vele bergen, meren, fjorden, gletsjers, stranden, vulkanen en regenwouden.

ENKELE HIGHLIGHTS VAN HET LAND

Abel Tasman National Park
Het kleinste Nationale Park in Nieuw-Zeeland is het Abel Tasman National Park, gelegen in het noorden van het zuidereiland. Ondanks dat het Abel Tasman National Park het kleinste Nationale Park is in Nieuw-Zeeland, is het een absolute highlight tijdens uw rondreis. Het park bestaat uit prachtige goudgele stranden omringt door een azuurblauwe zee. Daarnaast vindt u in deze regio dichtbegroeide bossen, watervallen, zanderige riviermondingen en diverse grotten.

abel tasman


 


Rotorua
Voor een culturele avond is Rotorua de perfecte uitvalsbasis, Rotorua wordt ook wel de Maori hoofdstad van Nieuw-Zeeland genoemd. Leer tijdens een traditionele avond de gebruiken kennen van de Maori cultuur en geniet van een hangi, een traditionele maaltijd die onder de grond wordt bereid. Daarnaast kun je in de omgeving het vulkanische landschap bewonderen en zeker ook ruiken.

maori


 


Try before you die
Ook voor de avontuurlijke reizigers is Nieuw-Zeeland een geschikte bestemming. Maak een 360 graden Skywalk of spring als echte daredevil van de Skytower in Auckland, waarbij u een vrije val maakt van maar liefst 192 meter. De hoogste bungee jump in Nieuw-Zeeland is te vinden in Queenstown op een hoogte van 134 meter. In de winter verandert Queenstown in een populaire wintersportplaats.


 


bungy


 


Tongariro National Park
Het Noordereiland staat bekend om het vulkanische landschap waar u prachtige wandelingen kunt maken. Een van de mooiste eendaagse wandelingen kunt u maken in het Tongariro National Park. Het Tongariro National Park is het populairste en oudste park van Nieuw-Zeeland en bestaat uit een vulkanisch landschap. De drie actieve vulkanen zijn Ruapehu, Ngauruhoe en Tongariro.

tongariro


 


LEUK OM TE WETEN 
-Het dichtstbijzijnde buurland ligt op ongeveer 2000 kilometer afstand
-  Nieuw-Zeeland heet in het Maori “Aotearo”. Aotearo betekent ‘land van de lange witte wolk’.
-  In Nieuw-Zeeland rijden ze aan de linkerkant van de weg.
- In de zomertijd is het 10 tot 11 uur later dan in Nederland en in de wintertijd is het zelfs 12 uur later!
- De kans dat je in Nieuw-Zeeland een schaap tegen komt, is veel groter dan de kans dat je een mens tegenkomt. Nieuw-Zeeland telt ongeveer vier miljoen mensen tegenover veertig miljoen schapen!

kiwi

Nieuw Zeeland - Special Deals!

Er zijn helaas geen reizen gevonden die aan de opgegeven criteria voldoen. Wij maken graag een reisvoorstel voor u op maat.

U geeft aan wat uw wensen zijn en wij verwerken deze in een persoonlijk op maat gemaakte rondreis. Niets is ons te gek! U kunt uw reiswensen aan ons doorgeven via onze reizen op maat pagina of bel ons op +31 (0)85 2018466 en wij gaan direct voor u aan de slag.