085 2018466
bali
indo
rijst
lombok mountain
sanur sunset
borobudur
rijstvelden
strand
bromo
kuta
aapje
bali
indo
rijst
lombok mountain
sanur sunset
borobudur
rijstvelden
strand
bromo
kuta
aapje

Reizen met Best of Travel door Indonesië

Ervaar de schoonheid van Indonesië op één van de diverse eilanden. Breng een bezoek aan het kloppende hart van Indonesië Java en kom in aanraking met de boeddhistische cultuur. Fiets langs de groene rijstvelden van Bali of beklim Gunung Rinjani op Lombok. Geniet van de perfecte witte zandstranden, een kustlijn vol koraal en een rijke geschiedenis op de afgelegen Molukken. Sumatra is een droom voor elke avonturier. Raft door de jungle, beklim vulkanen, duik in de kleurrijke wateren en spot orang-oetangs!&.. Lees meer

INDONESIË

indo

Indonesië is met meer dan 17.000 eilanden de grootste eilandstaat ter wereld en daardoor ook zeer divers. Een rondreis door Indonesië wordt gekenmerkt door prachtige stranden, indrukwekkende cultuur en heerlijk eten. Tijdens een rondreis door dit adembenemende land ziet u kenmerken van een verscheidenheid aan culturen terug. Denkt u hierbij aan Indische, Arabische, Chinese, Europese en Maleisische culturen. Een aantal plaatsen, bezienswaardigheden en activiteiten mogen niet ontbreken wanneer uw een rondreis maakt door Indonesië.


ENKELE HIGHLIGHTS VAN HET LAND

Bali
Bali is een waar vakantieparadijs. Tijdens een verblijf op dit eiland zal de variatie van enerzijds de cultuur, dans en tradities en anderzijds de oerwouden, tempels en rijstvelden een blijvende indruk maken. Vanaf de vulkaan Gunung Agung heeft u een adembenemend uitzicht over het eiland. De vulkaan met een hoogte van 3.142 meter is van over het hele eiland te zien. Wilt u de levendige kant van Bali ontdekken? Zorg er dan voor dat u een dag of meer doorbrengt in Ubud. In de kleurrijke stad Ubud wonen vele kunstenaars. Naast de vele uitgaansgelegenheden beschikt de stad over prachtige hindoetempels, kunstgalerijen, excentrieke winkeltjes, Balinese dansvoorstellingen en voornamelijk veel op het gebied van cultuur. Het eiland is vooral geliefd om de heerlijke strandverblijven. Bali dient dan ook vaak als eindpunt van een rondreis door Indonesië. Een paar dagen ontspannen en even helemaal niks moeten.

sanur sunset


Borobudur
Op Java midden tussen de rijstvelden ligt een enorme boeddhistische tempel: de Borobudur. Met een omtrek van vijf kilometer en een steenoppervlak van meer de 60.000 vierkante kilometer is dit ook het grootste boeddhistische heilig dom van de wereld. De tempel ligt op zo’n veertig kilometer van de stad Yogjakarta en vanuit daar kun je gemakkelijk een dagtripje maken richting dit mega complex.

borobudur


Bromo
De Bromo vulkaan is de bekendste vulkaan van het hele land. En wanneer je op Java bent is dit zeker een van de hoogtepunten. Bromo is in totaal 2393 meter hoog en de krater heeft een doorsnede van 10 kilometer. De zonsopkomst bij de Bromo vulkaan is één van de mooiste belevingen die je in Indonesië kunt meemaken.

bromo


Lombok
Naast Bali ligt het eiland Lombok, een wereld van verschil. Het eiland kent weinig invloed van het toerisme waardoor de oorspronkelijke cultuur en natuur van Indonesië nog in tact is gebleven. Het eiland heeft een tropisch laagland en parelwitte stranden met centraal de vulkaan Rinjani. Een aanrader is het voormalige Mayura Waterpaleis van de vroegere Balinese vorsten. Dit paleis is omgebouwd tot museum. Ook voor de duikliefhebber is Lombok een waar paradijs vanwege de Gili Eilanden. Dit zijn drie koraaleilanden ten noorden van Lombok.

lombok mountain


LEUK OM TE WETEN
- De Indonesiërs drinken graag hun frisdrank lauw daarom is er buiten de toeristische plaatsen bijna nergens gekoelde drank te koop.
- Indonesië heeft 258.316.051 inwoners en is daarmee het op drie na grootste land ter wereld.
-  Indonesië heeft maar liefst 14.572 eilanden.
- Eet altijd alleen met je rechterhand. Je linkerhand is onrein. Die gebruiken Indonesiërs om zich te wassen. Eten, mensen of dingen aanraken doe je dus met je rechterhand.

rijstvelden

Indonesië - Special Deals!

Er zijn helaas geen reizen gevonden die aan de opgegeven criteria voldoen. Wij maken graag een reisvoorstel voor u op maat.

U geeft aan wat uw wensen zijn en wij verwerken deze in een persoonlijk op maat gemaakte rondreis. Niets is ons te gek! U kunt uw reiswensen aan ons doorgeven via onze reizen op maat pagina of bel ons op +31 (0)85 2018466 en wij gaan direct voor u aan de slag.