Kruger National Park

Een brullende leeuw, stampvoetende olifanten en lachende hyena’s, dat is het geluid van het beroemde immens grote Kruger Nationaal Park oftewel Krugerpark. Maak uw bezoek aan Zuid-Afrika compleet met een bezoek aan het wereldberoemde Kruger Nationaal Park. Verblijf in één van de prachtig gelegen lodges in of nabij het park en geniet van de heerlijke rust, overweldigende natuur, wildlife en de mooiste zonsondergangen die dit gebied u te bieden heeft. Het Krugerpark is één van de grootste en meest bekende nationale parken ter wereld en strekt zich uit over 1 948 528 hectare. U moet zich voorstellen dat dit gebied even groot is als de helft van Nederland! 
De entree voor een volwassene kost circa 328 rand (omgerekend 22 Euro). Kinderen mogen het park betreden voor de helft van de prijs. In het park zijn alle leden van de Big Five volop aanwezig dus de kans is groot dat u ze hier spot. In en rondom het nationale park liggen tal van accommodaties variërend in type en prijsklasse.
Binnen het park liggen in totaal 12 restcamps waar u kunt overnachten. U kunt deze restcamps vergelijken met kleine dorpjes.  Zowel in als rondom het Kruger National Park liggen een aantal Private Game Reserves. In deze parken vindt u overwegend luxe lodges waarbij u verblijft op basis van volpension inclusief safari activiteiten onder begeleiding van een ranger. Denk hierbij aan Game Drives en wandelsafari’s. Zo is de Sunset Game Drive een echte aanrader waarbij u met een drankje en een lekkere snack kunt genieten van de zonsondergang in het park. Dankzij het goede wegennetwerk kunt u ook met eigen huurauto een prachtige safari rijden.

Kruger National Park