085 2018466

Kruger National Park - Zuid Afrika

Shamwari Game Reserve
Shamwari Game Reserve
Ad - Buffel
Ad - Een kudde Hartebeesten
Kruger National Park
Ad - Groep leeuwen die veel geluk hebben
Game Drive
Ad - Nijlpaard op het droge
flash - DSC_0027
flash - DSC_0106
Addo NP
Bontebok
Cheeta
Gemsbok
Kruger National Park
Kruger National Park - giraffe - antilopen
Leeuw
Ad - Knobbelzwijn
Mkaya Game Reserve
Ad - Olifanten familie
Mkaya Game Reserve
Mkaya Game Reserve
Safari
Shamwari Game Reserve
Luipaard in boom 2

Een brullende leeuw, stampvoetende olifanten en lachende hyena’s, dat is het geluid van het beroemde immens grote Kruger Nationaal Park oftewel Krugerpark. Maak uw bezoek aan Zuid-Afrika compleet met een bezoek aan het wereldbefaamde Kruger Nationaal Park. Verblijf in een van de prachtig gelegen lodges in of nabij het park en geniet van de heerlijke rust, overweldigende natuur, wildlife en de mooiste zonsondergangen die dit continent u te bieden heeft.

.. Lees meer

Het Kruger Nationaal Park is een van de mooiste en grootste safariparken van de wereld met een rijke flora en fauna. Ervaar het land van de opkomende zon in dit magische wildpark. De populairste attractie van het Krugerpark is op zoek gaan naar de ‘Big Five’. Hieronder verstaan we de leeuw, olifant, buffel, neushoorn en luipaard, maar vergeet ook vooral niet de enorme variatie aan vogels en antilopen. 


Kruger National Park - Olifanten kudde

U kijkt uw ogen uit tijdens een onvergetelijke game drive door dit innemende rijkdom. De wegen door het hele park zijn makkelijk te bereizen met uw eigen huurauto, maar natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om te midden van een gezellige groep het Kruger Nationaal Park te bezichtigen tijdens een georganiseerde en begeleide game drive.

Kruger NP


Het Kruger Nationaal Park is er voor jong en oud. Door een enorme keuze aan accommodaties is het park van alle gemakken voorzien. Sommige accommodaties bieden u zelfs de luxe aan van extra faciliteiten zoals winkels, wasserettes en zelfs benzinestations. Een van de bekendste accommodaties is Skukuza Rest Camp welke gelegen is in het zuiden van het Krugerpark. Het Kruger Nationaal Park is ideaal voor gezinnen met kinderen. Er bevinden zich namelijk genoeg rust –en uitkijkplaatsen in het park waar zich verschillende faciliteiten bevinden en waar u dus makkelijk de auto even kunt verlaten.


Plan samen met onze specialist uw eigen reis!
Al uw wensen verzameld in een fantastische rondreis, wat uw keuzes ook zijn wij maken uw droomreis compleet! Hieronder vindt u een selectie van onze individuele- en groepsreizen waar het een bezoek aan het Krugerpark in voorkomt. Onze mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Wij werken graag een voorstel op maat voor u aan. Vraag hiervoor een REISVOORSTEL aan of neem direct contact op met onze Zuid-Afrika specialist via het telefoonnummer 085-2018466.

Individuele-rondreizen Kruger National Park - Zuid Afrika

Ad - Olifanten familie
Beleef Afrika
Tijdens deze 24-daagse rondreis ontdekt u de vele highlights die Zuid-Afrika te bieden heeft. Een mooie combinatie van een prachtige natuur, bijzondere cultuur en bruisende steden.
Kruger National Park
Voortreffelijk rondje Noord
Tijdens deze 16-daagse rondreis reist u door adembenemende wildreservaten (waaronder het Kruger National Park) en komt u oog in oog met de ‘Big 5’.

Groeps-rondreizen Kruger National Park - Zuid Afrika

Hluhuwe
Op avontuur in Zuid Afrika
Deze 19-daagse groepsrondreis neemt u mee op de beroemde panoramaroute! We ontdekken de bijzondere wildreservaten en staan oog in oog met de Big 5.
Kruger National Park
Okavango, Zimbabwe en Kruger NP
Tijdens deze 22-daagse groepsrondreis ontdekt u vele hoogtepunten van Zuidelijk Afrika. Uw reis start en eindigt ook weer in Johannesburg.
Nomad Truck - groepsreis
Okavango Delta, Chobe en Kruger NP
Deze avontuurlijke 18-daagse rondreis brengt u naar een aantal bijzonder mooie natuurparken in Botswana en Zuid-Afrika. U reist in een internationaal reisgezelschap!
Addo Elephant National Park - Scottia Private Game Reserve - Game Drive - Neushoorns
Best of Zuid Afrika
Ontdek in 23 dagen alle hoogtepunten van Zuid-Afrika!