085 2018466

Addo Elephant National Park - Zuid Afrika

Addo Elephant Park
Addo - Dungbeetle Guestfarm 7
Addo - Elephant House
Addo - Gorah Elephant Camp
Addo - Gorah Elephant Camp
Addo Elephant Park
Addo Elephant Park - zebra
Addo Elephant Park

Ooit gehoord van de 'big seven'?  Wij van Best of Travel nemen u in een aantal van onze bijzondere Zuid Afrika reizen mee op safari naar het Addo Elephant Nationaal Park. U kunt hier niet alleen de big five spotten, maar u vindt hier ook de walvis en de witte haai waardoor het ook wel de big seven wordt genoemd! Uiteraard verblijven er in Addo ook diverse andere bijzondere diersoorten en zoals de naam al doet vermoeden kunt u in Addo eindeloos olifanten spotten. Dus... waar wacht u nog op?   

.. Lees meer

Het Addo Elephant Nationaal Park behoort tot de top 3 wildparken van Zuid-Afrika. Met zo’n 550 olifanten is het Addo Elephant Nationaal Park een van de mooiste gebieden van de Oostkaap op ongeveer 75 km ten noordoosten van Port Elizabeth. 

Addo Elephant National Park - Scottia Private Game Reserve - Game Drive - Neushoorns

De zomer is een uitstekend moment om olifanten te bekijken bij de drinkplaatsen. Daarnaast beschikt het Addo Elephant Nationaal Park als enige in de wereld over de Big 7 die te zien zijn in hun natuurlijke habitat. Onder de Big 7 verstaan we de olifant, leeuw, buffel, neushoorn, luipaard, walvis en de witte haai. Het Addo Elephant Nationaal Park beschikt over verschillende soorten accommodaties zowel gelegen in als vlak buiten het park. Tijdens onze individuele- en groepsrondreizen heeft u de kans om dit unieke wildlife park te bezoeken.


Plan samen met onze specialist uw eigen reis!
Al uw wensen verzameld in een fantastische rondreis, wat uw keuzes ook zijn wij maken uw droomreis compleet! Hieronder vindt u een aantal reizen waar het Addo Elephant National Park onderdeel van is. Wij kunnen uw reisvoorstel echter ook compleet op maat voor u samenstellen. Laat u inspireren en vraag een REISVOORSTEL aan of neem direct contact op met onze Zuid Afrika specialist via het telefoonnummer 085-2018466.

Individuele-rondreizen Addo Elephant National Park - Zuid Afrika

Ad - Olifanten familie
Beleef Afrika
Tijdens deze 24-daagse rondreis ontdekt u de vele highlights die Zuid-Afrika te bieden heeft. Een mooie combinatie van een prachtige natuur, bijzondere cultuur en bruisende steden.
Boulders Beach
Het Zinderende Zuiden
Tijdens deze 17-daagse rondreis brengt u een bezoek aan alle hoogtepunten van het veelzijdige zuiden van Zuid-Afrika. U bezoekt onder andere Kaapstad, Hermanus, de wijnroute en u gaat op safari!

Groeps-rondreizen Addo Elephant National Park - Zuid Afrika

Hluhuwe
Op avontuur in Zuid Afrika
Deze 19-daagse groepsrondreis neemt u mee op de beroemde panoramaroute! We ontdekken de bijzondere wildreservaten en staan oog in oog met de Big 5.