Themareizen 2.0 Culinair

Avatar Reisspecialist Ad de Wit | 11 May 2020

Graag willen wij onze lezers kennis laten maken met onze exclusieve producten. Naast de vele reizen die langs alle hoogtepunten van een bestemming reizen willen wij ook onze specialistische kennis naar boven laten komen door afwijkende producten. Alle reizen zijn door ons persoonlijk samengesteld. Een aantal van deze reizen vallen op doordat er gebruik wordt gemaakt van verschillende thema’s denk hierbij aan paardrijden, avontuurlijke 4WD routes, “of the beaten tracks”-reizen, safarireizen en culinaire reizen.

Themareizen

Dit laatste thema zou ik graag als leidraad pakken voor deze blog. Want wie houdt er nu niet van overheerlijk eten?! Naast de culinaire reis door Zuid-Afrika staat er sinds kort ook een culinaire reis online door Namibië! Als je goed kijkt zie je dat deze reizen vaak wat duurder zijn dan de “Highlight” reizen. Maar dit komt vooral ook omdat er veel meer is inbegrepen in deze reizen! Ook worden er veel meer tips voor onderweg uitgelicht passende bij het thema, in dit geval culinair.

Waaraan moet een reis met een thema voldoen? Natuurlijk bevatten deze reizen net zoals de “Highlight” reizen alle hoogtepunten die niet mogen ontbreken bij een bezoek aan de desbetreffende bestemming. Maar daar hebben wij samen met onze lokale agenten in het buitenland bijzondere ingrediënten aan toegevoegd om de reis aan te kleden. Denk hierbij aan excursies, routesuggesties of in dit geval maaltijden of reserveringen bij bijzondere restaurants!

Culinair

De culinaire reis in Namibië laat je de diversiteit van de bestemming zien, niet alleen op het gebied van natuur maar ook op het gebied van de keuken. Alle verschillende gebieden in een land herbergen ook weer een andere vegetatie waardoor er andere gebruiken/tradities zijn ontstaan. Zo ga je bijvoorbeeld langs verschillende restaurants zoals Conny’s Restaurant en Neuras Wine & Wildlife Estate voor een heuse koffie- en wijnproeverij. Ook ontmoet je verschillende bevolkingsgroepen en leer je meer over hun gebruiken. Daarnaast krijg je ook een rondleiding over een boerderij in Erongo en bezoek je een buitenwijk van de kustplaats Swakopmund.

Kortom deze reizen herbergen zoveel geheimen die wij je niet langer willen onthouden en daarom speciaal onder de aandacht willen brengen. Bekijk hier de volledige reis.