Dagen
19

“Op avontuur in Zuid-Afrika”


Klasse
Ba
Co
Lu
Pr
Cl
Eigenschappen
vanaf
€ 2.900
Comfort
Swaziland
Kruger National Park
Cullinan - Colins Ranch
Three Rondavels
Luipaard in boom
Bourke Luck Potholes
Mkaya Game Reserve
Shamwari Game Reserve
St. Lucia
Rhino
Drakensbergen
Kruger National Park
Blyde River Canyon
Swaziland landscape
Leeuw
African evening
Hluhuwe
Ziplinen

Tijdens deze 19-daagse rondreis ontdek je op een bijzondere manier het noorden van Zuid-Afrika. Ga mee op onze eigen georganiseerde groepsrondreis door dit prachtige land. Tijdens deze reis word je vervoerd per minibus inclusief chauffeur/gids. De gids zal je enkele highlights van Zuid-Afrika laten zien en over de diversiteit van het land vertellen. Je reist in een klein gezelschap van circa 10 personen. Gezamenlijk maak je op avontuurlijke wijze kennis met de prachtige natuur en veelzijdigheid die Zuid-Afrika te bieden heeft. Nieuwsgierig naar de ervaringen van onze klanten die Zuid-Afrika hebben bezocht en wil je tevens inspiratie opdoen? Lees hier alle Zuid-Afrika reviews.


Dag Vervoer Route Overnachting
1 Amsterdam – Johannesburg Kempton Park
2 Johannesburg - Cullinan Cullinan
3 Cullinan - Marakele National Park Marakele N.P
4 Marakele National Park Marakele N.P
5 Marakele National Park - Tzaneen Tzaneen
6 Tzaneen - Greater Kruger (Klaserie Game Reserve) Sabi Sands
7 Greater Kruger National Park - Hazyview Kiepersol
8 Panoramaroute Kiepersol
9 Hazyview - Marloth Park Marloth Park
10 Marloth Park - Swaziland Mhlambanyatsi
11 Swaziland Mhlambanyatsi
12 Swaziland - Hluhluwe Hluhluwe
13 Hluhluwe - St. Lucia St Lucia
14 St. Lucia St Lucia
15 St. Lucia - Umhlanga Umhlanga
16 Umhlanga - Drakensbergen Bergville
17 Drakensbergen Bergville
18 Drakensbergen - Johannesburg - Amsterdam
19 Amsterdam

Informatie

Inclusief:

 • Retourvlucht Amsterdam – Johannesburg in de economy klasse
 • 17 overnachtingen in door ons geselecteerde unieke accommodaties
 • Vervoer per minibus met airconditioning
 • Begeleiding van een ervaren chauffeur/gids
 • 17x ontbijt, 3x lunch, 13x diner (dit kan per vertrekdatum verschillen)
 • Excursies zoals beschreven in de beschrijving

Exclusief:

 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Optionele excursies en overige maaltijden
 • Entreegelden circa € 100,00 per persoon
 • Bemiddelingskosten à € 35,00 per boeking
 • Calamiteitenfonds à € 2,50 per boeking

De prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en op basis van beschikbaarheid.

Let op! Ook bij boeking van een niet gegarandeerde vertrekdatum vragen wij een aanbetaling. Indien de reis wegens te weinig deelnemers niet door kan gaan ontvang je jouw aanbetaling uiteraard terug.

Vertrek:

Hieronder staan alle vertrekdatums voor onze speciale groepsreis. Mocht de gewenste vertrekdatum er niet tussen staan kun je alsnog een offerte aanvragen en de gewenste vertrekdatum hierin aangeven. Vanaf vier personen kunnen wij kijken wat de mogelijkheden zijn en bij voldoende interesse en beschikbaarheid een extra groepsreis inplannen.

Extra informatie:

De groepsrondreizen worden begeleid door een Nederlandstalige gids. Echter voor de groepsrondreizen in Zuid Afrika betreft het een Zuid Afrikaanse gids die Afrikaans spreekt, wat afgeleid is van het Nederlands. Je zult deze gids gemakkelijk kunnen verstaan.

Via de button offerte kun je de reis aanvragen en jouw wensen kenbaar maken.

Prijzen

Datum Status Vertrek Prijs
Vertrek datum: 07-sep-2022 Nog enkele plaatsen beschikbaar Gegarandeerd € 2.900
Vertrek datum: 05-okt-2022 Voldoende beschikbaar € 2.900

Programma

Johannesburg
Dag 1: Amsterdam – Johannesburg

Ons Zuid-Afrika avontuur gaat vandaag van start! We vliegen deze ochtend met een rechtstreekse vlucht naar de luchthaven Johannesburg. Bij aankomst op dezelfde dag worden we welkom geheten door de gids. Hij/zij laat ons kennis maken met de mooiste plekken in het noordoosten van Zuid-Afrika en gaat ons van alles vertellen over de bezienswaardigheden, de natuur en leuke excursies die op de planning staan. Bij de reispapieren heeft iedere reiziger een volledige reisbeschrijving ontvangen. Tijdens de reis kan je lezen waar je je exact bevindt en wat er te ontdekken is. We gaan 19 dagen volop genieten van de overweldigende natuur, de bruisende steden, de geschiedenis, de wildparken, het fantastische eten, de prachtige stranden en de gastvrijheid van de lokale bevolking. Niet voor niets wordt Zuid Afrika “de wereld in 1 land” genoemd. Het ontbijt is inbegrepen tijdens ons eerste verblijf.

Je verblijft in Premier Hotel O.R. Tambo of vergelijkbaar.
Colin's Ranch
Dag 2: Johannesburg - Cullinan

Vandaag begint onze rondreis door Zuid-Afrika dan echt! Na het ontbijt rijden we circa één uur naar Cullinan. Onderweg is er van alles te zien en om daar goed van te genieten maken we een tussenstop bij het Voortrekkers-monument in Pretoria. Hier wordt de geschiedenis van onze voorouders in Zuid Afrika prachtig tentoongesteld. Bij aankomst in Cullinan laten we ons bij de accommodatie Horseback Africa verrassen door de familiaire gastvrijheid en het aanbod in excursies. Ontbijt en diner zijn inbegrepen tijdens ons verblijf.

Je verblijft in Colin's Horseback Africa of vergelijkbaar.
Marakele - uitzicht Waterberg
Dag 3: Cullinan - Marakele National Park

Na een heerlijk ontbijt in de accommodatie rijden we verder naar het Marakele National Park in de provincie Limpopo, waar we overnachten in tented lodges. Dit indrukwekkende nationale park ligt op een viertal uur rijden ten noorden van Johannesburg. Onderweg maken we een lunchstop met de groep. Vervolgens maken we op weg naar ons verblijf een prachtige rit door het Marakele National Park. Het park vormt een volwaardig Big Five malariavrij safari gebied. Het park ligt in het hart van de Waterberg Mountains tussen twee gebieden in. Het westen kent namelijk een droog gedeelte en het oosten een nat gedeelte. Hierdoor voelen verschillende dieren- en plantensoorten zich hier thuis.

Je verblijft in Tlopi Tented Camp of vergelijkbaar.
Marakele National Park
Dag 4: Marakele National Park

De volgende ochtend maken we een prachtige game drive door het Marakele National park. Het gebied wordt gekenmerkt door met gras begroeide heuvels, diepe valleien en hoge bergen. Er zijn hier vele grote dieren te vinden zoals: zwarte en witte neushoorns, luipaarden, buffels, leeuwen, cheeta’s, wilde honden, bruine hyena’s en olifanten. Naast deze dieren zijn er ook vele vogelsoorten en antilope soorten aanwezig. Geniet van de flora en fauna van deze prachtige omgeving. Vervolgens keren we terug naar de accommodatie waar onze gids het ontbijt voor ons verzorgt.

In de middag maken we met een 4x4 open vehicle wederom een game drive door het park en genieten we van de prachtige omgeving. ’s Avonds genieten we van een overheerlijke braai en sluiten we de avond gezellig af met de groep.

Het kan zijn dat het programma wegens beschikbaarheid anders wordt ingericht. Hiermee bedoelen we met name dat game drives op een ander moment kunnen plaatsvinden dan hier wordt weergegeven. 

Je verblijft in Tlopi Tented Camp of vergelijkbaar.
Limpopo
Dag 5: Marakele National Park - Tzaneen

Na een goede nachtrust in het tentenkamp reizen we verder naar het schilderachtige Tzaneen, gelegen in de ‘Valley of the Olifants’, aan de voet van de Wolkberg Mountains. In deze regio groeien veel subtropische vruchten; avocado, noten, citrusvruchten, mango’s, bananen, lychees, koffie, thee en katoen. De ‘Valley of the Olifants’ herbergt een grote verscheidenheid aan flora en fauna. De regio staat bekend om zijn spectaculaire landschappen, bergen, rivieren, dammen en historische en culturele attracties. Ontbijt en diner zijn inbegrepen tijdens ons verblijf.

Je verblijft in Tzaneen Country Lodge of vergelijkbaar.
Kruger NP
Dag 6: Tzaneen - Greater Kruger (Klaserie Game Reserve)

Vandaag staat deze rondreis geheel in het teken van safari. In de ochtend rijden we verder naar het beroemde Greater Kruger National Park. Onderweg komen we langs Hoedspruit waar we een stop maken en genieten van een heerlijke kop koffie. Het Greater Kruger National Park is niet alleen het grootste National Park van Zuid-Afrika, maar ook één van de mooiste wildparken van de wereld. Het Greater Kruger National Park, met in het noorden de Limpopo River en in het zuiden de Crocodile River, is gelegen in de provincies Mpumalanga en Limpopo. Het park is het thuis van de spectaculaire ‘Big 5’, te weten de olifant, leeuw, neushoorn, het luipaard en de buffel. Ook andere dieren zoals giraffen, nijlpaarden, krokodillen, hyena’s, antilopen en honderden soorten vogels zijn hier te vinden.

Tijdens ons verblijf in het Klaserie Game Reserve maken we twee Game Drives in een open safari truck onder begeleiding van een ervaren ranger. Met een ranger is de kans groot dat we ook de Big Five zullen spotten. Aan de hand van sporen en onderling contact met andere rangers neemt de kans op het vinden van dieren sterk toe. Neem een camera en verrekijker mee, soms zijn de dieren tussen de bosjes verstopt en kun je ze beter zien met een verrekijker.

Je verblijft in Umkumbe Safari Lodge of vergelijkbaar.
Zuid-Afrika - Panorama Route - Gods Window
Dag 7: Greater Kruger National Park - Hazyview

We staan vroeg op zodat we de beste kans hebben om de dieren te spotten! Denk hierbij aan grote groepen antilopen, kleine zwijntjes en giraffes. Maar natuurlijk willen we graag een groep leeuwen, tetterende olifanten of een jagend luipaard zien.

Na het ontbijt en de safari maken we ons op voor het volgende hoogtepunt van deze reis; de adembenemende Panoramaroute. We gaan de bekende highligts zoals Blyde River Canyon en God’s Window zien. Deze dag kunnen we ook een bezoek brengen aan het Moholoholo rehabilitation center. We kunnen ervoor kiezen om middels een begeleide tour meer te weten te komen over het natuurbehoud. Zeker de moeite waard! Deze tour start om 09.30 uur en is ter plaatse optioneel bij te boeken. Ontbijt en diner zijn inbegrepen tijdens ons verblijf

Je verblijft in Chestnut Country Lodge of vergelijkbaar.
Panorama Route
Dag 8: Panoramaroute

Vandaag gaan we enorm genieten van de fantastische uitzichten tijdens het rijden van de Panoramaroute! Er worden diverse stops gemaakt bij watervallen en uitzichten zoals Wonderview en God’s Window en de Three Rondavels. Niet te missen zijn de erosiegaten bij Bourke’s Luck Potholes waar de eerste goudzoekers enorme hoeveelheden goud omhoog haalden. Goudzoekers stadje Pelgrim’s Rest is één van de best bewaarde monumenten uit de goudzoekers tijd. Dit gehele dorp is een nationaal monument vanwege zijn oude typische gebouwen. Men waant zich hier terug in een welvarende tijd van gouden opbrengsten. Hier hebben we de mogelijkheid zelf volgens oude traditie goud te gaan zoeken.

Je verblijft in Chestnut Country Lodge of vergelijkbaar.
Kruger NP olifant
Dag 9: Hazyview - Marloth Park

Vandaag gaan we optioneel met onze eigen bus vanuit Hazyview door het Kruger National Park rijden. Later in de middag komen we aan bij onze volgende accommodatie. Vanuit hier is het nog mogelijk een avondsafari te maken in een 4x4 open vehicle. Onze accommodatie is gelegen in Marloth Park, gelegen tegen de zuidgrens van het Kruger National Park en haar toegangspoorten. Op korte afstand liggen de bezienswaardigheden de Crocodile Bridge en Malelane. Natuurlijk hebben we ook de gelegenheid om te genieten aan het zwembad of deel te nemen aan andere activiteiten welke worden aangeboden door de accommodatie.

Je verblijft in La Kruger Lifestyle Lodge of vergelijkbaar.
swaziland7
Dag 10: Marloth Park - Swaziland

Vandaag reizen we verder naar het prachtige Swaziland. Het Koninkrijk Swaziland is het kleinste land van Afrika en wordt bijna in zijn geheel door Zuid-Afrika omsloten. Swaziland staat bekend om de vele natuurreservaten waar je dieren zoals neushoorns, zebra’s, nijlpaarden, giraffes en krokodillen tegen komt. Daarnaast zijn er watervallen, rotsformaties en moerassen, Afrikaanse dorpjes en kleurrijke markten te vinden waar men prachtige Afrikaanse souvenirs kan kopen. Een grote trekpleister is het Mlilwane Wildpark dat rijk is aan antilopen, giraffen, zebra's, nijlpaarden en neushoorns. Ontbijt is inbegrepen tijdens ons verblijf.

Je verblijft in Forester Arms of vergelijkbaar.
Swaziland
Dag 11: Swaziland

Vandaag brengen we een bezoek aan een cultureel dorp. De Swazi bevolking leeft hoofdzakelijk van de landbouw. Tradities en leefgewoonten zijn hier nog authentiek gebleven. De infrastructuur is redelijk: de wegen zijn wel geasfalteerd, maar niet van een hele goede kwaliteit waardoor het vaak niet mogelijk is om harder dan 80 km per uur te rijden. De sfeer is ontspannen en de mensen zijn erg vriendelijk en gastvrij. De Swazi ontvangen u met open armen!

Je verblijft in Forester Arms of vergelijkbaar.
Hluhuwe
Dag 12: Swaziland - Hluhluwe

Na het ontbijt vervolgen we onze reis richting Hluhluwe, waar we het Bayala Game Reserve zullen ervaren. Bayala Game Reserve is een big five privéreservaat gelegen nabij Mkuze en Pinda Game Reserve. Vanuit de lodge worden verschillende activiteiten georganiseerd. Wij zullen tijdens ons verblijf kennis maken met de avontuurlijke game drive. Maak een stop bij de drinkplaats en bewonder de dieren die komen drinken of luister naar de vogels en andere natuurgeluiden. In de avond staat een overheerlijk diner voor ons klaar. 

Je verblijft in Bayala Game Lodge of vergelijkbaar.
St. Lucia
Dag 13: Hluhluwe - St. Lucia

Na een ochtend game drive door het park van Bayala reizen we verder naar de plaats St. Lucia, waar een aantal mooie excursies op het programma staan in het iSimangaliso Wetland Park! Midden in het park ligt Lake St. Lucia, waar we een boottocht over het prachtige meer gaan maken. Hier gaan we op zoek naar de nijlpaarden, krokodillen, pelikanen, zeearenden en zeldzame watervogels. Het park bestaat uit een wildernis van moerassen, bossen en savanne. Het St. Lucia iSimangaliso Wetland Park is een paradijs voor vogelaars en natuurliefhebbers en staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Ontbijt is inbegrepen tijdens ons verblijf.

Je verblijft in Lidiko Lodge of vergelijkbaar.
Nijlpaarden
Dag 14: St. Lucia

Een Game Drive door het iSimangaliso Wetland Park mag tijdens ons verblijf in St. Lucia niet ontbreken. Met de eigen bus gaan we op zoek naar de wilde dieren die in dit park voorkomen zoals zebra’s en neushoorns. Met een beetje geluk is het mogelijk om de luipaard te spotten.

Door de vele meren, lagunes, graslanden, zoetwater- en papyrusmoerassen is er een vergelijkbaar aantal diersoorten te vinden als in het Kruger National Park. We gaan hier zeker genieten!

Je verblijft in Lidiko Lodge of vergelijkbaar.
umhlanga
Dag 15: St. Lucia - Umhlanga

Vandaag bereiken we het zuidelijkste punt van onze reis; Umhlanga en Durban. Umhlanga betekent 'plaats van het riet' in Zulu en verwijst naar het riet langs de Ohlanga Rivier, een paar kilometer ten noorden van het tegenwoordige Umhlanga Rocks. De plaats bevindt zich zo'n 20 km ten noorden van het centrum van Durban en is gelegen aan een mooie en lange kustlijn. Umhlanga heeft zich ontwikkeld tot een populaire bestemming onder vakantiegangers. Er zijn tal van winkeltjes, cafés, restaurants en supermarkten te vinden. Ook zijn er enkele grote attracties zoals de Natal Sharks Board en één van de grootste entertainment centers in Zuidelijk Afrika, het Gateway Theatre of Shopping. Daarnaast is er natuurlijk het prachtige lange strand, dat voorzien is van haaiennetten zodat men veilig kan zwemmen. Een populaire attractie in Durban is het aquarium en dolfinarium uShaka Marine World. Een bezoek behoort tot de mogelijkheden.

Je verblijft in Zeranka Lodge of vergelijkbaar.
Drakensbergen nationaal park beschrijving
Dag 16: Umhlanga - Drakensbergen

De laatste dagen van deze mooie groepsrondreis eindigen we in de Drakensbergen. Onderweg brengen we een bezoek aan het plaatsje Howick. In dit kleine stadje kunnen we namelijk de Howick watervallen zien, een van de hoogste watervallen van Zuid-Afrika. Dit adembenemende groene natuurgebied leent zich uitstekend voor wandelen en buitensporten.

Het uKhahlamba Drakensberg Park, zo wordt deze bergachtige wildernis ook wel genoemd, werd in 2000 tot Werelderfgoed benoemd. De Drakensbergen vormen het grensgebied met het Koninkrijk Lesotho. Lesotho wordt ook wel ‘Kingdom of the Sky’ genoemd en staat bekend vanwege zijn vruchtbare gronden, de grote diversiteit aan flora en fauna en veel cultuurschatten zoals rotstekeningen van de San bevolking (bosjesmannen).

Je verblijft in The Cavern Resort & Spa of vergelijkbaar.
Drakensbergen
Dag 17: Drakensbergen

In de ochtend maken we, onder begeleiding van de gids, een geweldige wandelexcursie in de omgeving. Daarnaast bezoeken we de Cathedral Peak, één van de mooiste delen van de Drakensberg keten. De horizon wordt gevormd door een loodrechte rotswand met uitstekende rotspieken waarvan de hoogste de Cathedral Peak vormt. Dit is de ideale uitvalsbasis voor fraaie wandelingen. Andere delen van de Drakensbergen die tot de verbeelding spreken zijn het Amphitheatre of het Royal Natal National park. Deze laatste kunnen optioneel in overleg met de gids bezocht worden. 

Je verblijft in The Cavern Resort & Spa of vergelijkbaar.
Vliegtuig
Dag 18: Drakensbergen - Johannesburg - Amsterdam

De laatste dag is aangebroken! Na het ontbijt vertrekken we richting het noorden. Tijdens deze busrit van ca. vijf uur genieten we nog even van de mooie uitzichten onderweg naar Johannesburg. Lunch en diner zijn onderweg op eigen gelegenheid. ’s Avonds vliegen we terug met een rechtstreekse vlucht van KLM naar Amsterdam. De reis is helaas ten einde maar je hebt ongetwijfeld enorm genoten. Je hebt een koffer vol herinneringen om thuis van na te genieten!

vliegtuig
Dag 19: Amsterdam

We komen vandaag aan op de luchthaven van Amsterdam. Wij hopen dat deze reis aan al jouw verwachtingen heeft voldaan en wij helpen je graag weer met het organiseren van jouw volgende droomreis!

Foto's & films

 Luipaard
Filmpje 1
Filmpje Bekijken
Knobbelzwijn
Filmpje 2
Filmpje Bekijken
Game Drive
Zuid Afrika wildlife
Slideshow Bekijken
Hluhluwe - safari
Zuid-Afrika impressie
Slideshow Bekijken
Kruger NP olifant
Zuid Afrika Noord route
Slideshow Bekijken
JHB1
Zuid-Afrika Johannesburg
Slideshow Bekijken
Marakele National Park
Zuid Afrika - Marakele National Park
Slideshow Bekijken
Kruger3
Zuid-Afrika Krugerpark
Slideshow Bekijken
Panorama route
Zuid-Afrika Panoramaroute
Slideshow Bekijken
Swaziland1
Zuid-Afrika Swaziland
Slideshow Bekijken
Hluhluwe4
Zuid-Afrika Hluhluwe
Slideshow Bekijken
St Lucia1
Zuid-Afrika St. Lucia
Slideshow Bekijken
Umhlanga2
Zuid-Afrika Umhlanga
Slideshow Bekijken
Durban2
Zuid-Afrika Durban
Slideshow Bekijken
Drakensbergen1
Zuid-Afrika Drakensbergen
Slideshow Bekijken

Informatie

Hieronder vind je algemene informatie over alle regio's die in de verschillende reisklasse voorkomen.

Regio-info

Landen
Swaziland
Het Koninkrijk eSwatini is het kleinste land van Afrika en staat bekend om zijn prachtige heuvellandschappen, typisch Afrikaanse dorpjes en kleurrijke markten waar men prachtige Afrikaanse producten kan kopen. ...lees meer>
Kruger NP
Zuid-Afrika; alle pracht van de wereld in één land. Deze wonderbaarlijke bestemming biedt je een overvloed aan betoverende landschappen die Zuid-Afrika tot een onvergetelijke vakantiebestemming maken. Niet alleen de landschappen maken Zuid-Afrika zo specia ...lees meer>
Regio's
Johannesburg
Gauteng is de kleinste provincie van Zuid-Afrika, maar ondanks zijn kleine omvang is deze provincie toch één van de meest belangrijkste provincies. Gauteng is namelijk het commerciële en administratieve hart van heel zuidelijk Afrika. Je vind er de bekende ...lees meer>
Swaziland
Het gebied Hhohho in het noordwesten van Swaziland is in het verleden zeer invloedrijk geweest. Het gebied grenst zowel in het westen als in het noorden aan de Zuid Afrikaanse provincie Mpumalanga. ...lees meer>
Durban beach
Kwazulu Natal, ook wel bekend als de Zulu provincie, biedt een prachtige afwisseling van natuur, strand en safari. De provincie is gelegen aan de Indische Oceaan in het oosten van Zuid-Afrika. ...lees meer>
Limpopo1
Limpopo, een authentiek stukje Zuid-Afrika mag zeker niet ontbreken aan je reis door dit prachtige land. Naast vele prachtige nationale parken en privé reservaten kun je hier ook terecht voor culturele bezienswaardigheden. Ontdek het “echte” Afrika! ...lees meer>
Blyde River Canyon
In het Noordoosten van Zuid Afrika ligt de provincie Mpumalanga. Dit deel van Zuid Afrika heeft de meest mooie natuurparken en vergezichten van het land. In Mpumalanga ligt niet alleen het meest beroemde wildpark in de wereld: het Kruger National Park. ...lees meer>
Steden
Drakensbergen
De kleine stad Bergville is de poort naar het Noordelijke Drakensgebergte. Op minder dan 50 km van het prachtige torenhoge Amfitheater werd hier een landbouw en nijverheidscentrum gesticht in 1897. ...lees meer>
Cullinan - Colins Ranch 2
Het charmante mijndorpje Cullinan ligt op circa 1,5 uur rijden van de luchthaven van Johannesburg. Vele reizigers starten dan ook hun rondreis door Zuid-Afrika in Cullinan. ...lees meer>
Hluhuwe
Het Hluhluwe-Umfolozi Game Reserve is het grootste reservaat van Kwazulu Natal en internationaal beroemd. Tevens is Hluhluwe-Imfolozi één van de oudste wildparken van Zuid-Afrika. ...lees meer>
Johannesburg
Kempton Park is een plaats in de Zuid-Afrikaanse provincie Gauteng. Het is vaak het startpunt of eindpunt van je reis.Je vliegt aan (of terug) op de luchthaven OR Tambo International en deze is gelegen in Kempton Park. ...lees meer>
Kiepersol
Kiepersol is gelegen in de provincie Mpumalanga en ligt ongeveer 5 km ten zuidwesten van Hazyview. ...lees meer>
Marakele - Bontle Restcamp
Het Marakele National Park is een Big Five game reserve grenzend aan het Welgevonden Game Reserve in het noordoosten van Zuid-Afrika. In 2003 werd het Marakele National Park door Nelson Mandela en Prins Bernhard heropend. ...lees meer>
Marloth - zebra's
Dieren die uit je hand eten? Het optimaal beleven van in Zuid- Afrika zijn! ...lees meer>
Buffel
Mhlambanyatsi is charmant dorpje gelegen in het westen van de Hhohho regio. Het plaatsje wordt vaak gebruikt als uitvalsbasis voor de reiziger die Swaziland en zijn prachtige natuurparken wil ontdekken. ...lees meer>
Kruger NP
Het Sabi Sands Game Reserve ligt in Mpumalanga iets ten zuiden van het Krugerpark. ...lees meer>
St. Lucia Strand
St. Lucia is gelegen aan de warme Indische Oceaan en het unieke St Lucia estuarium in de provincie KwaZulu Natal. Vroeger was St. Lucia een echte vissersplaats maar tegenwoordig draait het vooral om het toerisme. ...lees meer>
Bananen plantage Zuid-Afrika Tzaneen
Tzaneen is de grootste plaats in de Letaba-vallei en heeft een vruchtbaar centrum waar tabak, koffie, thee, groenten en fruit wordt verbouwd. ...lees meer>
Durban - Beach
Umhlanga beschikt over een lange mooie kustlijn, en is gelegen aan de Dolphin Coast. Door het warme water worden er voor de kust vele dolfijnen gezien, waaraan de kust haar naam te danken heeft. ...lees meer>

Informatie

De accommodaties (of gelijkwaardig) die tijdens de diverse reisclassificaties voorkomen worden hieronder uitgebreid beschreven. Heb je nog vragen of specifieke wensen omtrent een accommodatie? Geef dit tijdig aan, wij houden daar graag rekening mee bij het maken van jouw persoonlijke reisvoorstel.


Reisklasse: Comfort

Hluhluwe - Bayala Game Lodge
Bayala Game Lodge
Kiepersol - Chestnut Country Lodge 2
Chestnut Country Lodge
Colins Horseback Africa - Zwembad
Colin's Horseback Africa
Mhlambanyatsi - Forester Arms 6
Forester Arms
Marloth Park - La Kruger Lifestyle Lodge - buitendouche
La Kruger Lifestyle Lodge
Lidiko Lodge - Zwembad
Lidiko Lodge
Kempton Park - Premier Hotel
Premier Hotel O.R. Tambo
Bergville - The Cavern Resort & Spa
The Cavern Resort & Spa
Marakele National park - Tlopi Tented Camp
Tlopi Tented Camp
Limpopo - Tzaneen - buitenacco
Tzaneen Country Lodge
Sabi Sands - Umkumbe Safari Lodge 1
Umkumbe Safari Lodge
Umhlanga - Zeranka Loge
Zeranka Lodge