Dagen
19

“Highlights van de Kaap”


Klasse
Ba
Co
Lu
Pr
Eigenschappen
vanaf
€ 2.675
Comfort
Addo NP
Albertinia
Bo Kaap
Graaff Reinet
Hermanus - Whale watching
Knysna
Kaapstad - Pinguins
Hermanus - Beach front
Kaapstad - Tafelberg
Kaapstad - Chapmans Peak
Jeffrey's Bay
Kaapstad - Boulders Beach
Oudtshoorn
Kaapzicht - Tafelberg
Swellendam
Spreekwoord
Vuurtoren
Stellenbosch

Ga mee op onze eigen georganiseerde kleinschalige groepsrondreis en ontdek op een bijzondere manier het zuiden van Zuid-Afrika! Tijdens deze reis wordt u vervoerd per minibus door een ervaren chauffeur en wordt u begeleidt door een lokale gids die u alle ins en outs kan vertellen over het land. U reist met een klein gezelschap van circa 10 personen. Gezamenlijk maakt u op avontuurlijke wijze kennis met de prachtige natuurgebieden, de veelzijdige steden zoals Kaapstad en Stellenbosch en Oudshoorn en natuurlijk dé plek om walvissen te spotten; Hermanus! Kortom een veelzijdige reis waarbij u herinneringen gaan maken voor het leven! Nieuwsgierig naar de ervaringen van onze klanten die Zuid-Afrika hebben bezocht en wilt u tevens inspiratie opdoen? Lees hier alle Zuid-Afrika reviews.


Vraag hier een offerte aan zodat we samen met u de perfecte reis kunnen creëren.


 


 


 


Dag Vervoer Route Overnachting
1 Amsterdam - Kaapstad - Stellenbosch Stellenbosch
2 Stellenbosch Stellenbosch
3 Stellenbosch - Albertinia Albertinia
4 Albertinia - Oudtshoorn Oudtshoorn
5 Oudtshoorn Oudtshoorn
6 Oudtshoorn - Graaff-Reinet Graaff-Reinet
7 Graaff-Reinet - Addo Elephant National Park Addo
8 Addo Elephant National Park Addo
9 Addo Elephant National Park - Cape St. Francis - Jeffreys Bay Jeffreys Bay
10 Jeffreys Bay - Tsitsikamma Tsitsikamma
11 Plettenberg Bay / Knysna Knysna
12 Plettenberg Bay / Knysna Knysna
13 Swellendam Swellendam
14 Hermanus Hermanus
15 Hermanus - Kaapstad Kaapstad
16 Kaapstad Kaapstad
17 Kaapstad Kaapstad
18 Kaapstad - Amsterdam
19 Aankomst Amsterdam

Informatie

Inclusief:

 • Retourvlucht Amsterdam – Kaapstad in de economy klasse
 • 17 overnachtingen in door ons geselecteerde unieke accommodaties
 • Vervoer per minibus met airconditioning
 • Begeleiding van een ervaren chauffeur/gids
 • 17x ontbijt, 5x diner
 • Excursies zoals beschreven in de beschrijving

Exclusief:

 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Optionele excursies en overige maaltijden
 • Entreegelden circa € 100,- per persoon
 • Bemiddelingskosten à € 35,- per boeking
 • Calamiteitenfonds à € 2,50 per boeking

De prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en op basis van beschikbaarheid.

Vertrek:

Hieronder staan alle vertrekdatums voor onze speciale groepsreis. Mocht de gewenste vertrekdatum er niet tussen staan kunt u alsnog een offerte aanvragen en de gewenste vertrekdatum hierin aangeven. Vanaf vier personen kunnen wij kijken wat de mogelijkheden zijn en bij voldoende interesse en beschikbaarheid een extra groepsreis inplannen.

Extra informatie:

De groepsrondreizen worden begeleid door een Nederlandstalige gids. Echter voor de groepsrondreizen in Zuid Afrika betreft het een Zuid Afrikaanse gids die Afrikaans spreekt, wat afgeleid is van het Nederlands. U zult deze gids gemakkelijk kunnen verstaan.

Via de button offerte kunt u de reis aanvragen en uw wensen kenbaar maken.

Prijzen

Datum Status Vertrek Prijs
Vertrek datum: 11-nov-2019 Volgeboekt Gegarandeerd € 2.675

Dag tot dag planning

Vliegtuig
Dag 1: Amsterdam - Kaapstad - Stellenbosch

Uw Zuid-Afrika avontuur gaat vandaag van start! We vliegen deze ochtend rechtstreeks naar de luchthaven van Kaapstad. Bij aankomst op de volgende dag worden we welkom geheten door de lokale agent die ons de mooiste plekken van deze route in het zuiden van Zuid-Afrika laat zien. Deze 19-daagse rondreis laat u het beste van de Kaap zien en beleven! Na een warm welkom rijden we direct door naar de accommodatie in Stellenbosch, gelegen te midden van de wijnvelden. Na een goede nachtrust kan het genieten direct beginnen met de prachtige Kaap Hollandse architectuur om u heen en de heerlijkste wijnen binnen handbereik.

U verblijft in Baruch Lodge of vergelijkbaar.
Stellenbosch
Dag 2: Stellenbosch

Deze ochtend maken we onder begeleiding van onze gids een wandeling door het prachtige Stellenbosch. Bewonder de oude huizen in Kaaps-Hollandse stijl en loopt door de Dorpstraat waar u Oom Samie se winkel kunt bezoeken. Een andere bekende bezienswaardigheid in Stellenbosch is het Burgerhuis. In dit huis vindt u een interessant VOC-museum. Het Schreuderhuis is de oudste stadswoning in heel Zuid-Afrika. Lunch is deze middag op eigen gelegenheid. Er zijn tal van heerlijke restaurants te vinden in het dorp. 

Wijnliefhebbers opgelet! In de middag bezoeken we Boschendal, deze magnifieke winery ligt in het pittoreske Groot Drakenstein Valley, aan de rand van Franschhoek. Een unieke locatie waarbij een proeverij van de lokaal geproduceerde wijnen niet zal ontbreken! We eindigen deze dag in de stad Paarl, ongeveer 60 km ten noordoosten van Kaapstad in de provincie West-Kaap. Het was de derde stad op de Kaap die werd gesticht door de Hollanders. De naam is afkomstig van de karakteristieke berg waaraan het stadje ligt. De ronde top van de berg glinstert na een regenbui volgens de trekkers als een parel in de zon. De lokale bevolking zag er eerder een schildpad in.
Paarl is vanwege de apartheidstijd ingedeeld in een gebied boven de Bergrivier (Paarl) en een gebied onder de Bergrivier (Oost Paarl). In Oost Paarl wonen de gekleurde Zuid-Afrikanen.
In Paarl ligt ook "Die Afrikaanse Taalmonument", het monument ligt op een heuvel waar vandaan we een mooi uitzicht hebben over Paarl. Daarnaast bezit Paarl een taalmuseum, volgens sommigen is zelfs het Afrikaans als taal vanuit hier vastgelegd. Na al deze mooie bezichtigingen rijden we terug naar de accommodatie. U kunt deze avond op eigen gelegenheid of gezamenlijk met de groep dineren in Stellenbosch. Mocht u nog op zoek zijn naar leuke tips dan staat uw gids paraat!

U verblijft in Baruch Lodge of vergelijkbaar.
Gates of Paradise Pass Golden Gate National Park
Dag 3: Stellenbosch - Albertinia

Vandaag rijden we verder naar Albertinia waar we in de middag aan zullen komen. Deze plaats staat bekend vanwege de productie van aloë vera. Op vijf kilometer afstand ligt Garden Route Game Lodge, waar we de komende nacht zullen verblijven. The Garden Route Game Lodge ligt in een groot wildpark waar de Big Five leeft en u heel veel wild zal gaan zien tijdens de safari’s. In de avond maken we vanuit de lodge een gamedrive in een open 4WD en gaan we op zoek naar neushoorns, cheeta’s, buffels, giraffes en nog veel meer! Het restaurant van deze lodge serveert typisch Afrikaanse gerechten en ’s avonds zullen we, onder het genot van een drankje, genieten van het panoramische uitzicht!

U verblijft in Garden Route Game Lodge of vergelijkbaar.
Oudtshoorn
Dag 4: Albertinia - Oudtshoorn

Vandaag gaan we vroeg uit de veren om, nog vóór het ontbijt, een gamedrive te maken. Rond deze tijd worden de dieren wakker en actief, waardoor we een goede kans hebben om veel moois te zien! Na de gamedrive kunt u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet in de lodge. Voordat we vertrekken brengen we nog een bezoek aan het reptielencentrum in de lodge en vervolgen we onze reis naar Oudtshoorn; ‘de verenhoofdstad van de wereld’. Een mooie route dwars door het ruige landschap van Zuid-Afrika. In struisvogelstad Oudtshoorn gaan we terug in de tijd naar de 19e eeuw, waarin struisvogelveren een enorme hype waren en zorgde voor een welvarende economie. Op dit moment zijn de struisvogels in Oudtshoorn alleen nog een toeristische trekpleister. Bij aankomst heeft u nog de mogelijkheid om de bekende Cango Caves te bezoeken (optioneel).

U verblijft in Africamp Klein Karoo of vergelijkbaar.
Oudtshoorn
Dag 5: Oudtshoorn
Na het ontbijt zullen we een bezoek brengen aan een struisvogelboerderij, waar u een rondleiding krijgt met uitleg over de grootste vogel op aarde. We worden deze ochtend gewekt met een heerlijk Engels ontbijt en maken ons klaar voor het nieuwe programma van deze dag. In de middag brengt u een bezoek aan Buffelsdrift hier maakt u kennis met uw allereerste safari-ervaring tijdens deze reis!
U verblijft in Africamp Klein Karoo of vergelijkbaar.
Graaff Reinet - Valley of Desolation
Dag 6: Oudtshoorn - Graaff-Reinet

We zetten onze weg voort naar het binnenland richting het pittoreske stadje Graaff-Reinet. Dit is de vierde oudste stad van Zuid-Afrika en is vroeger gesticht door Nederlanders. De Nederlandse invloed is nog steeds goed zichtbaar in de mooie architectuur van de Kaapse prachtwoningen. Zelfs 200 van deze woningen zijn nationale monumenten. Graaff-Reinet ligt in het zuiden van de Grote Karoo en wordt door zijn eigen bewoners het juweel van de Karoo genoemd. Rondom Graaff-Reinet ligt het Camdeboo National Park met de ‘Valley of Desolation’ (oftewel, Vallei der Verlatenheid) en het Karoo Nature Reserve. In de avond zullen we gezamenlijk de prachtige zonsondergang in de ‘Valley of Desolation’ aanschouwen.

U verblijft in Karoopark Guest House of vergelijkbaar.
Graaff Reinet
Dag 7: Graaff-Reinet - Addo Elephant National Park

In de ochtend gaan we met de gids een mooie wandeling maken in het historische stadje. We komen langs vele monumenten en gebouwen met prachtige architectuur. Na onze wandeling maken we ons klaar voor onze rit naar een prachtig wildpark ‘Addo Elephant National Park’. In de lodge staat er een heerlijk dinerbuffet voor ons klaar en genieten we na van deze unieke dag.

U verblijft in Kronenhoff Guesthouse of vergelijkbaar.
Addo Elephant National Park - Scottia Private Game Reserve - Game Drive - Neushoorns
Dag 8: Addo Elephant National Park
Vandaag gaan we op zoek naar het grote wild in Addo Elephant National Park. Het Addo Elephant Park is in 1931 opgericht om een veilige haven te bieden voor de 16 overgebleven olifanten. Vandaag de dag biedt het gebied een thuis aan meer dan 550 olifanten. Tevens vindt u hier leeuwen, buffels, de zwarte neushoorn, jakhalzen, gevlekte hyena's, het luipaard, hartebeest, eland, kudu, duiker, grijsbok, de Burchell's zebra, wild zwijn, het vervet aapje en tal van andere kleinere dieren. Daarnaast kunt u maar liefst 250 vogelsoorten en de unieke vliegende mestkever spotten.
U verblijft in Kronenhoff Guesthouse of vergelijkbaar.
Jeffrey's Bay
Dag 9: Addo Elephant National Park - Cape St. Francis - Jeffreys Bay

Na het ontbijt rijden we verder naar de kuststad Port Elizabeth (the windy city) waar we een korte stadstour maken langs het strand, de haven en de oude stad. Port Elizabeth is gesticht door de Engelsen en dat is te zien aan de vele Victoriaanse en Edwardiaanse architectuur. Hierna zullen we gaan lunchen in Jeffreys Bay. Na de lunch zullen we Jeffrey’s Bay & Cape St. Francis ontdekken. We bezoeken de vuurtoren, die stamt uit 1878 en is ontworpen door dezelfde ingenieur die ook veel gebouwen op Robben eiland op zijn naam heeft staan. De lichtintensiteit van de vuurtoren is dankzij de moderne techniek toegenomen van een sterkte van 15.000 kaarsen naar een sterkte van 2.750.000 kaarsen. Ook het pinguïnrehabilitatiecentrum, wat daarnaast is gelegen, is bijzonder om te zien. In het pinguïncentrum worden zieke, zwakke en gewonde pinguïns opgevangen met als doel deze weer uit te zetten in het wild en zodoende de populaties op peil te houden.

U verblijft in Supertubes Guesthouse of vergelijkbaar.
Tsitsikamma - Suspension Bridge - Storms River
Dag 10: Jeffreys Bay - Tsitsikamma

Vandaag gaan we de beroemde Tuinroute verkennen. De Tuinroute dankt haar naam aan de weelderig groene bossen en heeft hiernaast ook nog spectaculaire kliffen en witte zandstranden. Niet voor niets is de Tuinroute ook één van de meest geliefde highlights van Zuid-Afrika. In de middag komen we aan in Tsitsikamma National Park. Hier zullen we allereerst een korte wandeling maken naar de hangende brug over de Storms Rivier.

U verblijft in Armagh Country Lodge & Spa of vergelijkbaar.
Plettenberg Bay
Dag 11: Plettenberg Bay / Knysna

Na ons ontbijt is er de mogelijkheid voor een korte wandeling of een boottochtje. Voor de echte avonturiers raden wij een Canopy Tour (zipline tour) of bungeejump aan. Vervolgens rijden we door naar Plettenberg Bay & Knysna! Plettenberg Bay is gelegen aan de Garden Route en is één van de mooiste badplaatsen aan de zuidkust. Het chique ‘Plett’ is de vakantiespeeltuin van de rijken. Plettenberg Bay stond vroeger bekend als Bahia Formosa wat “mooie baai” betekent in het Portugees. Hier in Plettenberg Bay vindt u kilometers lange gouden zandstranden en indrukwekkende lagunes. Dé ideale strandbestemming.

U verblijft in Waterfront Lodge of vergelijkbaar.
Plettenberg Bay
Dag 12: Plettenberg Bay / Knysna

Na het ontbijt maken we een korte stadstour door Knysna. In de middag kunt u zelf kiezen of u gaat ontspannen op een terras, winkeltjes bezoekt of het Featherbed Nature Reserve bezoekt. Een bezoek aan dit reservaat kunt u optioneel bijboeken en omvat een uniek stukje natuur gelegen op het westelijk puntje van de toegang naar de oceaan vanuit de lagune. U vaart met de boot over de lagune naar de Western Head waar een tour volgt met een gids door het reservaat. De gids informeert u over de flora en fauna en de geschiedenis van het gebied. Optioneel kunt u nog een wandeling/hike maken van zo'n 2,2 kilometer door het groene bos en langs de mooie kustlijn met de kleine grotten waar de Khoi-Khoi-mensen in vroeger tijden schuilden. Onderweg vertelt de gids u alles over dit uniek stukje natuur.

U verblijft in Waterfront Lodge of vergelijkbaar.
Swellendam
Dag 13: Swellendam

Vandaag rijden we naar Swellendam. Onderweg maken we een stop in het bijzondere plaatsje Mosselbaai. Daarna rijden we verder en zullen we aan het begin van de middag aankomen in Swellendam.

Swellendam is de derde oudste stad van Zuid-Afrika, na Kaapstad en Stellenbosch. Daardoor zijn er in het centrum van Swellendam veel historische gebouwen en monumenten te vinden. We maken deze middag met de gids een stadswandeling door het centrum van deze oude stad. We brengen een bezoek aan het Drostdy museum complex, deze bestaat uit een verzameling historische gebouwen waaronder het Drostdy gebouw, de Old Goal (de gevangenis), het Mayville gebouw en de Ambachtswerf. Er is ook een prachtige Kaapse tuin die ontworpen is in de negentiende eeuw. We maken een wandeling rondom de gebouwen van het museum die ons door mooie historische dorpstraatjes voert. Voor diegene die het leuk vinden kunnen we ook een wandeling maken langs de Breede Rivier en ons laten verrassen door de schoonheid en diversiteit van de natuur.

U verblijft in Aanhuizen Guest House of vergelijkbaar.
Hermanus - Whale watching
Dag 14: Hermanus

Na het ontbijt reizen we door naar Hermanus. Hermanus staat bekend om zijn prachtige walvisbaai. Hier spot u walvissen van dichtbij vanaf de ruige kuststrook of tijdens een avontuurlijke boottocht. In de omgeving kunt u ook skydiven, sandboarden, wildwater raften en shark cage diving. Hermanus is een gezellige kustplaats waar u heerlijk kunt dineren en kunt genieten van een adembenemend uitzicht op de oceaan.

U verblijft in Baleia Guest Lodge of vergelijkbaar.
Hermanus - Beach front
Dag 15: Hermanus - Kaapstad

Na het ontbijt reizen we verder naar onze laatste stop. Deze laatste dagen van de rondreis gaan we Kaapstad en omgeving verkennen. We maken een stadstour per bus, waarbij we het Kasteel de Goede Hoop en het oudste gebouw in Zuid-Afrika zullen zien. Ook passeren we het stadhuis, het Old Mutual gebouw, de Groote Kerk en St. George Kathedraal waar Desmond Tutu 10 jaar aartsbisschop is geweest. Tot slot rijden we door de Bo-Kaap, de Maleisische wijk en ontdekken we de unieke cultuur, levensstijl en persoonlijkheid van de Kaapse moslimgemeenschap. Bij het Zuid-Afrikaans museum zullen we de bus verlaten om de stadstour te voet voort te zetten. We wandelen samen met onze gids door de Compagnies Tuinen, de oudste tuinen van Zuid-Afrika die gestart is door Jan van Riebeeck om de VOC schepen van verse groenten en fruit te voorzien. Via Greenmarket Square, met haar gezellige markt, komen we uit op Long Street met haar mooie Victoriaanse gebouwen. In de middag gaan we naar het Victoria & Alfred Waterfront, waar u naar hartenlust kunt winkelen, op het terras een wijntje kunt drinken of het Two Oceans Aquarium kunt bezoeken.

U verblijft in Rockwell Suites of vergelijkbaar.
Kaapstad
Dag 16: Kaapstad

Vandaag staat de Kaap Peninsula Tour op het programma. We bezoeken Houtbaai, waar we de mogelijkheid hebben om een boottochtje te maken naar Duikereiland waar een zeeleeuwen kolonie leeft (optioneel). Hierna vervolgen we de tour verder naar het Kaap de Goede Hoop Natuurreservaat, waar u Kaappunt bezoekt. Daarnaast bezoeken we Simon’s Town waar op Boulders Beach een pinguïn kolonie kunt bewonderen. Na deze dag volop genoten te hebben van Kaapstad rijden we terug naar het hotel. Vanavond kunt u op eigen gelegenheid lekker dineren in Kaapstad.

Optioneel ter plaatse bij te boeken: Boottocht Duikereiland, kosten ca. € 85 per persoon

U verblijft in Rockwell Suites of vergelijkbaar.
Kaapzicht - Tafelberg
Dag 17: Kaapstad

Na het ontbijt kunt u deze dag geheel naar eigen wens invullen! Er zijn nog voldoende excursies die u op eigen gelegenheid kunt ondernemen. Onze gids kan u een aantal tips geven als u er nog lekker op uit wilt gaan. Zo kunt u de Tafelberg beklimmen of een bezoek brengen aan Robben Eiland, waar Nelson Mandela jarenlang gevangen heeft gezeten (optioneel). Lunch en diner zijn op eigen gelegenheid.

Optioneel ter plaatse bij te boeken: Tafelberg beklimmen, kosten ca. € 15 per persoon Bezoek Robbeneiland, kosten ca. € 18 per persoon

U verblijft in Rockwell Suites of vergelijkbaar.
vliegtuig
Dag 18: Kaapstad - Amsterdam

De laatste dag is aangebroken! U kunt vandaag nog enkele activiteiten ondernemen of de laatste souvenirs inkopen. Aan het einde van de dag rijden we naar de luchthaven en vliegen we rechtstreeks naar Amsterdam. De reis is helaas ten einde maar u heeft ongetwijfeld enorm genoten. U heeft een koffer vol herinneringen om thuis van na te genieten!

Luchthaven - Gate
Dag 19: Aankomst Amsterdam

U komt vandaag aan op de luchthaven van Amsterdam. Wij hopen dat deze reis aan al uw verwachtingen heeft voldaan en wij helpen u graag weer met het organiseren van uw volgende droomreis!

Foto's & films

Kaapstad - Boulders Beach
Zuid Afrika Zuid Route
Slideshow Bekijken
Waterfront Kaapstad
Zuid Afrika - Kaapstad impressie
Slideshow Bekijken

Informatie

Hieronder vindt u algemene informatie over alle regio's die in de verschillende reisklasse voorkomen.

Regio-info

Landen
Kruger NP
Zuid-Afrika; alle pracht van de wereld in één land. Deze wonderbaarlijke bestemming biedt u een overvloed aan betoverende landschappen die Zuid-Afrika tot een onvergetelijke vakantiebestemming maken. Niet alleen de landschappen maken Zuid-Afrika zo speciaa ...lees meer>
Regio's
Jeffrey's Bay
De Oost Kaap provincie in Zuid-Afrika ligt tussen de Westkaap en Kwazulu Natal. Bent u op zoek naar spanning en avontuur? Dan is dit de ideale bestemming met volop avontuurlijke mogelijkheden. ...lees meer>
Vrijstraat
De provincie Vrijstaat, wat in het verleden de Oranje Vrijstaat vormde, ligt in het hart van Zuid-Afrika. De hoofdstad is Bloemfontein, wat tevens ook de rechterlijke hoofdstad van zuid Afrika is. Geniet van de prachtige valleien. ...lees meer>
Hermanus - Whale watching
West-Kaap wordt ook wel de 'fairest cape' genoemd, oftewel de mooiste kaap. Dit heeft onder andere te maken met het heerlijke klimaat, de woeste ligging aan de Atlantische Oceaan en meer dan 1000 kilometer aan onbedorven stranden. ...lees meer>
Steden
Addo NP
Niet ver van Port Elizabeth, in het hart van de Sundays River Valley, ligt de plaats Addo. De plaats is voornamelijk bekend vanwege het gelijknamige Addo Elephant National Park. Dit prachtige wildpark ligt slechts op een steenworp afstand. ...lees meer>
Albertinia
Albertinia is een klein dorp in de provincie West Kaap aan de voet van de Langeberg bergketen. ...lees meer>
Graaff Reinet
Graaff-Reinet is de op drie na oudste stad (gesticht in 1786) van Zuid-Afrika en wordt met recht het juweel van de Karoo genoemd. ...lees meer>
Hermanus - Beach front
Hermanus is een kustplaats in het zuiden van Zuid-Afrika waar veel toeristen komen om walvissen te spotten. ...lees meer>
Jeffrey's Bay
Jeffreys Bay staat bekend als het surfwalhalla van Zuid-Afrika en is daardoor een zeer geliefde stop langs de Garden Route. ...lees meer>
Kaapstad - Waterfront
Kaapstad, één van de mooiste steden ter wereld. Dit komt door de uitzonderlijk mooie ligging, de vele bezienswaardigheden en het altijd aangename klimaat. Een must see in Kaapstad is de Tafelberg. ...lees meer>
Knysna
Knysna  is één van de mooiste dorpjes  aan de Gardenroute (Tuinroute) door Zuid Afrika en wordt ook wel ‘de parel van Zuid-Afrika’ genoemd. ...lees meer>
Oudtshoorn
Oudtshoorn staat beter bekend vanwege haar struisvogelfarms en de Cango Caves (grotten). ...lees meer>
Stellenbosch - wijngaarden
Stellenbosch is het hart van de beroemde Zuid-Afrikaanse wijnbouw. Wandelen door het historische centrum of bezoek één van de vele wijngaarden. ...lees meer>
Swellendam
Swellendam is gelegen in de West-Kaap en na Kaapstad en Stellenbosch de oudste stad van Zuid-Afrika. ...lees meer>
Tsitsikamma - Suspension Bridge - Storms River
Tsitsikamma National Park, beter bekend als één van de mooiste natuurparken van Zuid-Afrika. Tsitsikamma is een park dat erg aantrekkelijk is voor de actieve reiziger, want behalve de mooie natuur van het park staat het zeker ook bekend om de tal van (spor ...lees meer>

Informatie

De accommodaties (of gelijkwaardig) die tijdens de diverse reisclassificaties voorkomen worden hieronder uitgebreid beschreven. Heeft u nog vragen of specifieke wensen omtrent een accommodatie? Geef dit tijdig aan, wij houden daar graag rekening mee bij het maken van uw persoonlijke reisvoorstel.


Reisklasse: Comfort

Swellendam - Aanhuizen Guest House
Aanhuizen Guest House
Oudtshoorn - Africamp Tented Lodge 2
Africamp Klein Karoo
Tsitsikamma - Armagh Country Lodge
Armagh Country Lodge & Spa
Hermanus - Baleia Guest House
Baleia Guest Lodge
Stellenbosch - Baruch Guest House
Baruch Lodge
Albertinia - Garden Route Game Lodge
Garden Route Game Lodge
Graaff Reinet - Karoopark Guest House
Karoopark Guest House
Addo - Kronenhoff - huis
Kronenhoff Guesthouse
Kaapstad - Rockwell Suites 1
Rockwell Suites
Jeffrey's Bay - Supertubes Guesthouse
Supertubes Guesthouse
Kynska - Waterfront lodge
Waterfront Lodge