Dagen
11

“Fly In - Botswana en Zimbabwe in stijl”


Klasse
Ba
Co
Lu
Pr
Eigenschappen
vanaf
€ 4.171
Luxe
Krokodil
Okavango - Moremi crossing
Botswana
Moremi excursie
Cessna vlucht
Nijlpaarden
Maun - Sango Safari Camp
Okavango - Moremi crossing
Moremi antilope
Camp excursions
Camp excursions
Victoria Falls

Best of Travel heeft een unieke en avontuurlijke 11-daagse reis samengesteld naar Botswana en Zimbabwe! U start de reis met een bezoek aan de magische Victoria Watervallen! De watervallen zijn gelegen in de Zambezi, op de grens tussen Zambia en Zimbabwe en worden gerekend tot de 7 wereldwonderen! Gedurende uw reis brengt u een bezoek aan de mooiste wild- en natuurparken van Botswana zoals de Okavango Delta en Chobe National Park! Hier kunt u de grootste kudde olifanten van Afrika spotten! Op een spectaculaire manier reist u middels een cessna vliegtuig naar de volgende stop! Tijdens de vlucht ziet u de dieren door de delta vanuit de lucht, echt een onvergetelijke ervaring! Ook het schitterende safari gebied Moremi is in deze reis inbegrepen. Er zijn diverse manieren om deze reis te verlengen. U kunt bijvoorbeeld ook na uw reis een luxe camp bezoeken in de Makgadikgadi Pans. Een schitterend gebied waar u ook nog eens in een unieke kleinschalige tented camp overnacht. Ook hier kunt u wederom genieten van uitstekende safari excursies. Laat u inspireren door een van onze reisspecialisten om uw droomreis naar Botswana en Zimbabwe samen te stellen! Nieuwsgierig naar de ervaringen van onze klanten die Zuid-Afrika hebben bezocht en wilt u tevens inspiratie opdoen? Lees hier alle Zuid-Afrika reviews.


Vraag hier een offerte aan zodat we samen met u de perfecte reis kunnen creëren. 


Dag Vervoer Route Overnachting
1 Amsterdam - Johannesburg - Victoria watervallen
2 Victoria Watervallen Victoria Watervallen
3 Victoria Watervallen Victoria Watervallen
4 Chobe National Park Maun
5 Chobe National park Maun
6 Okavango Delta Maun
7 Moremi & omgeving Maun
8 Okavango Delta Moremi
9 Okavango Delta Moremi
10 Ochtendsafari/ Maun - Johannesburg - Amsterdam
11 Aankomst Amsterdam

Informatie

Inclusief:

  • Vlucht met South African Airways vanaf Amsterdam
  • Transfer bij aankomst
  • Entreegelden safariparken
  • 2 overnachtingen Victoria Falls met ontbijt
  • Transfer naar Kasane

Tijdens de safaridagen zijn de overnachtingen in comfort klasse safari kampen op basis van fully inclusive (de meeste safari activiteiten, de meeste drankjes en maaltijden zijn inbegrepen tijdens het safariprogramma) vluchten tussen de kamps per cessna vliegtuig.

Exclusief:

  • Reis-en annuleringsverzekering
  • Visumkosten Zimbabwe
  • Fooiengeld
  • Bemiddelingskosten € 35,00 per boeking
  • Calamiteitenfonds €2,50 per boeking

Prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en op basis van beschikbaarheid.

Afwijkende reisduur en/of invulling

Uiteraard kunnen wij voor u deze rondreis ook in een luxere variant boeken. Heeft u andere wensen en/of bijzonderheden? Wij stellen graag deze reis geheel naar uw wensen samen. Informeer naar de vele mogelijkheden bij Best of Travel.

Via de button Offerte kunt u de reis aanvragen en uw wensen kenbaar maken.

Prijzen

Datum Prijs
Willekeurige vertrekdatum tussen: 01-jul-2018 en 31-aug-2018 € 5.134
Willekeurige vertrekdatum tussen: 01-sep-2018 en 31-okt-2018 € 4.171
Willekeurige vertrekdatum tussen: 01-nov-2018 en 31-dec-2018 € 5.134

Dag tot dag planning

Zimbabwe
Dag 1: Amsterdam - Johannesburg - Victoria watervallen
Uw prachtige rondreis gaat vandaag beginnen. U vliegt vanaf Amsterdam via Londen, München of Frankfurt naar Johannesburg in Zuid Afrika. Op deze luchthaven stapt u over op de vlucht naar de Victoria Watervallen in Zimbabwe, waar u de komende twee nachten zult verblijven in een sfeervolle guesthouse.
Victoria Falls
Dag 2: Victoria Watervallen
Welkom in Zimbabwe. Na aankomst op de luchthaven wordt u naar een sfeervolle bed and breakfast gebracht, gelegen nabij de Victoria Watervallen. Hier overnacht u de komende twee nachten. Gedurende dit verblijf kunt u in alle rust een bezoek brengen aan de beroemde Victoria Watervallen. Dit is een van de grootste attracties van Afrika en een van de meest spectaculaire watervallen ter wereld. De Victoria watervallen zijn de breedste watervallen van Afrika. Ze zijn 1708 meter breed en het water stort hier 100 meter naar beneden. Niet voor niets is dit een van de 7 wereld wonderen.
U verblijft in Amadeus Guesthouse of vergelijkbaar.
Victoria Falls
Dag 3: Victoria Watervallen
Vandaag heeft u de hele dag om de schitterende watervallen van zeer dichtbij te bekijken. Het is tevens mogelijk om een excursie met een gids te boeken. Het is ook zeer spectaculair om de watervallen vanuit de lucht te bekijken, dit kan per helikopter of per ultra light Delta vliegtuigje. Dit is echt een onvergetelijke ervaring.
U verblijft in Amadeus Guesthouse of vergelijkbaar.
Chobe National park
Dag 4: Chobe National Park
Een medewerker van onze lokale vertegenwoordiging brengt u vandaag per transfer overland naar Kasane toe. U verblijft hier twee nachten in het Chobe Elephant camp of gelijkwaardig. U overnacht hier in luxe tenten compleet met eigen douche en toilet. Er zijn in dit camp 12 tenten. Slapen in een tent is een unieke ervaring want u hoort 's nachts alle geluiden uit de Afrikaanse bush. Het horen brullen van een leeuw in de nacht is een van de meest bijzondere ervaringen die u kunt opdoen tijdens het maken van een safari. Diverse safari’s, maaltijden en de meeste lokale drankjes zijn inbegrepen. U heeft ruim de tijd om het schitterende Chobe National park te bezoeken. De komende dagen zult u onder begeleiding van een zeer deskundige gids (ranger) genieten van de mooie safari’s in dit gebied.
U verblijft in Chobe Elephant camp of vergelijkbaar.
Chobe National Park
Dag 5: Chobe National park
Na een vroeg ontbijt gaat u op gamedrive door de Afrikaanse bush. In Chobe maakt u grote kans om grote kudde olifanten tegen te komen maar ook wordt er regelmatig een luipaard of een groep leeuwen gespot. In de middag staat er een zalige brunch voor u klaar in het safari kamp. Na een heerlijke siësta staat er als activiteit een geweldige bootcruise over de Chobe Rivier op het programma. Op deze locatie ziet u bijna 100% zeker diverse kudde olifanten de rivier zwemmend oversteken. Maar ook ziet u hier nijlpaarden en krokodillen. U verblijft nog 1 nacht in het Chobe Elephant camp.
U verblijft in Chobe Elephant camp of vergelijkbaar.
Okavango Delta
Dag 6: Okavango Delta
Na uw ochtend safari en ontbijt reist u op een wel hele bijzondere manier naar uw volgende kamp. U wordt naar het vliegveld van Kasane gebracht en daar vliegt u met een Cessna vliegtuigje naar uw volgende overnachtingsadres in de Okavango Delta. De Okavango Delta is een uniek natuurgebied met een zeer bijzonder ecosysteem, volgens onze specialisten is dit één van de meest bijzondere natuurgebieden in Afrika. Tijdens de vlucht naar het camp maakt u grote kans om vanuit de lucht de dieren te zien lopen. Dit is een zeer spectaculaire ervaring. U landt op de dichtstbijzijnde airstrip en vervolgens rijdt u per jeep naar uw safari kamp. Na aankomst in het Sango safari camp (of een ander gelijkwaardig camp) in Moremi maakt u kennis met uw ranger en de andere gasten. U slaapt in een luxe safaritent, compleet voorzien van een eigen douche en toilet. Dit is wel heel comfortabel kamperen. Er zijn slechts 6 tenten in dit kleinschalige intieme camp. De meeste safari activiteiten, maaltijden en drankjes zijn inclusief. U verblijft 2 nachten in het Moremi gebied. De komende dagen gaat u de omgeving van Xakanaxa ontdekken middels enkele mooie Game Drive.
U verblijft in Sango Safari Lodge of vergelijkbaar.
Camp excursions
Dag 7: Moremi & omgeving
Na een heerlijk ontbijt gaat u weer nieuwe avonturen beleven in de Afrikaanse bush. Alle wilde dieren zijn aanwezig in de gebied. In het gehele gebied zult u ongetwijfeld vele kudde olifanten vinden. De leeuwen, luipaarden, grote kuddes buffels, zebra’s en natuurlijk de vele antilopeachtige zullen vast uw pad kruisen tijdens een van de tochten die u hier maakt. Ook is Moremi een goede plek om wilde honden te spotten. En de vogelliefhebbers zullen hier vooral erg genieten. Hier vindt u namelijk onder andere de Bijeneter, de Ijsvogels, African Fish eagles, Geel en Roodsnavel Tok en vele andere mooie vogels. Na de ochtendsafari geniet u van een brunch in het safarikamp. Lees lekker een boek of rust een beetje uit tijdens uw siësta. U overnacht nog 1 nacht in het Sango Safari kamp.
U verblijft in Sango Safari Lodge of vergelijkbaar.
Welpje
Dag 8: Okavango Delta
Na uw ochtendsafari en ontbijt wordt u naar de airstrip gebracht van uw accommodatie. Wederom per cessna vliegt u naar uw volgende camp. Soms moet het vliegtuig nog een rondje extra vliegen indien de landingsstrip “bezet” is. Het kan zo maar zijn dat er een troep leeuwen ligt te slapen op het asfalt. U overnacht in het comfortabele Moremi Crossing kamp of een andere gelijkwaardige accommodatie. De luxe tenten maken dit intieme camp tot een onvergetelijke ervaring. Ook hier zijn weer de meeste safari’s, maaltijden en drankjes inbegrepen. De Okavango Delta, waar dit camp ligt, is een zeer bijzonder moerasgebied. Het is de grootste binnenlandse delta ter wereld. De hele omgeving is bebost, met grasvlakten en waterkanalen. De komende dagen kunt u diverse leuke excursies maken zoals een boottocht met een mokoro (lokale houten kano), een wandelsafari of een jeep safari.
U verblijft in Moremi Crossing of vergelijkbaar.
Nijlpaard
Dag 9: Okavango Delta
Er staat u vandaag een heerlijke dag te wachten. De Okavango Delta, waar dit camp ligt, is een moerasgebied dat jaarlijks volloopt met water na de regentijd vanuit de bergen in Angola. Doordat het waterpijl stijgt ontstaan er veel eilandjes. Dit begint in mei en de meeste plekken staan volledig onder water in augustus. De hele omgeving is bebost, met grasvlakten en water kanalen. Wellicht maakt u een boottocht met een mokoro (lokale houten kano), een wandelsafari of een jeep safari. In de middag is het tijd voor een Afrikaanse siësta, geniet hier van alle rust in de omgeving. Het kan zo maar zijn dat er dieren in het kamp aanwezig zijn, de kamps zijn namelijk niet omheind dus de dieren kunnen tot in het kamp komen. In de namiddag gaat u weer op Game Drive, op zoek naar mooi wild. Vannacht is uw laatste overnachting in Moremi Crossing of gelijkwaardig.
U verblijft in Moremi Crossing of vergelijkbaar.
Zonsondergang
Dag 10: Ochtendsafari/ Maun - Johannesburg - Amsterdam
In de ochtend maakt u nog een laatste mooie safari. Het is dan echt tijd om afscheid te nemen van de bush in Afrika. U wordt naar de airstrip van uw kamp gebracht en u vliegt wederom per cessna naar Maun airport. Als u uw reis wilt verlengen dan reist u verder door het schitterende Botswana. Uw reisspecialist kan u hierover van alles vertellen. Anders vliegt u terug naar huis, met twee keer een overstap.
Okavango Delta
Dag 11: Aankomst Amsterdam
In de loop van de ochtend komt u aan in Amsterdam! Uw droomreis naar Botswana is helaas ten einde gekomen, vol met schitterende herinneringen aan de Afrikaanse bush.

Foto's & films

Olifanten familie
Botswana en Zimbabwe natuurwonderen
Slideshow Bekijken
Chobe Game Lodge
Chobe National Park
Slideshow Bekijken
Makgadikgadi zoutvlaktes
Botswana - algemeen
Slideshow Bekijken

Regio-info

Landen
Chobe National Park
Botswana is het ultieme safari land. Hier kunt u genieten een van de beste safari ervaringen in Afrika. Uniek in Botswana is dat de natuurparken niet zijn omheind. ...lees meer>
Zimbabwe
Maak een unieke reis met Best of Travel door het prachtige Zimbabwe. De prachtige routes die Best of Travel voor u heeft samengesteld laten u kennis maken met een diversiteit aan landschappen en avontuurlijke gamedrives. Samen met u creëren we uw perfecte ...lees meer>
Regio's
Makgadikgadi zoutvlaktes
De regio Central ligt in het oosten van Botswana. Het is de grootste regio van Botswana op het gebied van bevolking en oppervlakte. ...lees meer>
Okavango Delta
Ngamiland is een regio in de North West provincie van Botswana. Hier zijn 2 grote wildparken gelegen, namelijk de Okavango Delta en Chobe National Park. ...lees meer>
Leeuw
Zambezi is een bestuurlijke regio in het land Namibië. Dit was voorheen de Caprivi-strook, en is een smalle strook in het noordoosten van Namibië. ...lees meer>
Steden
Zonsondergang
Maun is een stad in het noorden van Botswana en de hoofdstad van het North-West (Ngamiland) district. De stad trekt veel toeristen vanwege de nabijgelegen natuurparken. ...lees meer>
Moremi antilope
Het Moremi Game Reserve ligt in het oostelijke deel van de Okavango Delta en beslaat 1/3 deel van het totale oppervlak. De uitgestrekte moerassen, graslanden en rivieren trekken veel wild aan wat het tot een ideale safaribestemming maakt. ...lees meer>
Victoria Falls
De meest bekende en drukst bezochte bezienswaardigheid van Zimbabwe zijn de Victoria Watervallen. Deze watervallen staan op de werelderfgoedlijst en zijn gelegen in de rivier 'de Zambezi' op de grens van Zimbabwe met Zambia. ...lees meer>

Informatie

Vraag hier een offerte aan zodat we samen met u de perfecte reis kunnen creëren. 


Reisklasse: Luxe

Victoria Watervallen - Amadeus Guesthouse
Amadeus Guesthouse
Maun - Chobe Elephant Camp
Chobe Elephant camp
Okavango - Moremi crossing
Moremi Crossing
Maun - Sango Safari Camp
Sango Safari Lodge