Dagen
8

“Business Experience China”


Klasse
Ba
Co
Lu
Pr
Cl
Eigenschappen
vanaf
€ 4.995
Luxe
China - Chengdu
China - Great Wall
China - Hong Kong
China - Pingyao
China - Streets
China - Tempel
China - Yangshuo
Xian

Maak kennis met het zakelijke leven in China tijdens deze 8-daagse Business Experience reis. Breng een bezoek aan vooraanstaande bedrijven en leer over het zaken doen met en in deze bijzondere bestemming. Raak geïnspireerd door top-sprekers en ervaren ondernemers en deel ervaringen met medereizigers.


Een bezoek aan een van China's meest indrukwekkende bouwwerken, de Chinese Muur, ontbreekt uiteraard niet! Dé perfecte combinatie van zakelijk inzicht en toeristische ontspanning.


Het programma van bedrijfsbezoeken in deze reis is altijd onder voorbehoud en kan ter plaatse worden aangepast indien noodzakelijk. 


Dag Vervoer Route Overnachting
1 Amsterdam - Hong Kong
2 Hong Kong Hong Kong
3 Hong Kong - Shenzhen Shenzhen
4 Shenzhen - Guangzhou Guangzhou
5 Guangzhou - Beijing Beijing
6 Beijing Beijing
7 Beijing Beijing
8 Beijing - Amsterdam

Informatie

Inclusief:

 • Overnachtingen in 4- en 5-sterren accommodaties inclusief ontbijt*
 • Transfers zoals beschreven
 • Ondersteuning door lokale gids/tolk
 • Begeleiding en masterclasses door Ed Sander
 • Ondersteunende begeleiding door Paul van Hek
 • Entree Harbour tour, PEAK, de Chinese Muur, Verboden stad, Hutong Foodie tour
 • Informatieavond en informatieboekje
 • 24/7 Contactpersoon

*U verblijft in een tweepersoonskamer. Reist u met twee personen? Dan betaalt de tweede persoon op uw kamer slechts € 4.295,-

Exclusief:

 • Intercontinentale vlucht | Deze kunnen we er voor u bij boeken
 • Visum China
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Eventuele toeslag voor een upgrade van uw Economy Class vliegticket 
 • Eventuele lokale extra's en maaltijden indien niet inbegrepen

Let op: Voor een visum voor China is vanaf heden een vingerafdruk vereist. Best of Travel kan uw visum verzorgen echter dient u altijd zelf naar Den Haag te reizen om daar uw vingerafdruk te bevestigen. 

Het programma van bedrijfsbezoeken in deze reis is altijd onder voorbehoud van eventuele wijzigingen indien noodzakelijk.

Prijzen

Datum Status Vertrek Prijs
Vertrek datum: 01-jan-2023 Volgeboekt Gegarandeerd € 4.995

Programma

Vliegtuig
Dag 1: Amsterdam - Hong Kong

Vanavond vertrekt u vanuit Schiphol richting Hong Kong. Met de directe KLM vlucht komt u de volgende dag aan in deze wereldstad.

China - Hong Kong
Dag 2: Hong Kong

Deze ochtend landt u in Hong Kong waar uw gids en lokale vertegenwoordiger u naar uw hotel brengt zodat u kunt opfrissen alvorens het programma in China van start gaat. Tijdens uw verblijf in deze stad slaapt u in een uitstekend 5-sterren hotel waar u tevens vandaag ook gaat dineren. Als eerst gaat u deze waanzinnige metropool ontdekken met de bus. Daarbij wordt u door 1 of 2 sprekers geïntroduceerd met het land China. Verder staat er nog een stadstour op de planning, hierbij bezoekt u een co-working place voor innovatieve startende bedrijven. Wat ook niet kan ontbreken is een tramrit naar de geweldige Victoria Peak met het beste uitzicht over de haven van de stad.

Je verblijft in The Mira Hong Kong of vergelijkbaar.
Shenzhen
Dag 3: Hong Kong - Shenzhen

In de vroege ochtend vertrekt u met de bus naar Shenzhen. Deze stad is het Silicon Valley van China, ervaar de stad tijdens een rondleiding waarbij verschillende ondernemers komen spreken en u de stad laten zien. Vandaag gaat u ook een aantal innovatieve bedrijven bezoeken zoals Huawei. Dit bedrijf is een innovatieve en toonaangevende leverancier van oplossingen voor informatie- en communicatietechnologie (ICT). Zij zijn gedreven door voortdurende innovatie en open samenwerking en hebben daarmee een competitieve ICT-portfolio van end-to-end oplossingen in telecom- en bedrijfsnetwerken, apparaten en cloud computing opgezet met meer dan 170.000 werknemers wereldwijd.


Ooit gehoord van BYD? U gaat een van 's werelds grootste fabrikanten van auto's en bedrijfsvoertuigen bezoeken en zien (per monorail!) zij zijn zeker het meest innovatieve bedrijf op de markt voor elektrische auto's/bussen. BYD staat voor "Build Your Dreams". BYD is een hightechbedrijf dat zich toelegt op technologische innovaties. BYD werd opgericht in 1995 en is vandaag de dag uitgegroeid tot een wereldwijd bedrijf met 220.000 werknemers. Gedurende zijn 23 jaar van snelle groei heeft BYD een belangrijke rol gespeeld in industrieën die verband houden met elektronica, auto's, nieuwe energie en spoorvervoer. Van het genereren en opslaan van energie tot zijn applicaties, BYD is toegewijd aan het leveren van nul emissie-energie.

Je verblijft in Sheraton Shenzhen Futian Hotel of vergelijkbaar.
Guangzhao
Dag 4: Shenzhen - Guangzhou

Optioneel: Wanneer u een 1-op-1 meeting hebt met een Chinees bedrijf dat aansluit op uw bedrijf, mist u een halve dag van het groepsprogramma.


Vandaag ervaart u Guangzhou met de fiets, deze stad is onderdeel van de grootste metropool ter wereld met 65 miljoen mensen. Tijdens de tour voelt en ziet u de transformatie van historisch naar modern-zakelijk.


Na deze tour is het tijd om nog meer innovatieve bedrijven te bezoeken zoals WeChat.
Wellicht kent u de app Whatsapp, maar vandaag stapt u in de wereld van WeChat, onderdeel van Tencent. Waarschijnlijk is dit het meest innovatieve bedrijf ter wereld met meer dan 50% van zijn werknemers die werken in Research & Development. De missie van Tencent is om de kwaliteit van het menselijk leven te verbeteren via internetdiensten zoals instant messaging, e-commerce, zoekmachine, informatiebeveiliging, gaming en nog veel meer.
Daarna bezoekt u Xiweigas, dit is onderdeel van het Nederlandse familiebedrijf SHV Group. Tijdens het bezoek ontmoet u Maarten Bijl, CEO van SHV en spreker op het wereldwijde economische forum. Hij zal de kernaspecten over het zakendoen in China vanuit de praktijk toelichten. Het bedrijf Xiweigas heeft ongeveer 5.000 werknemers in China en richt zich op investeringen in energie en ontwikkeling. SHV Energy Group is momenteel ’s werelds grootste LPG-distributeurs en heeft meer dan 15.000 mensen in dienst en biedt veilige, effectieve oplossingen en diensten voor LPG, LNG en biobrandstoffen voor 30 miljoen klanten in 28 landen op drie continenten. Het bedrijf streeft ernaar om de gedecentraliseerde hernieuwbare schone energie te verkrijgen voor hun klanten.


Optioneel: U kunt een bezoek brengen aan 's werelds grootste golfbaan (Mission Hills - Shenzhen) met 12 keer 18 holes


Optioneel: U kunt een bezoek brengen aan de Evergrande Football School. 'S Werelds grootste voetbalacademie met meer dan 20 trainers geworven van Real Madrid.

Je verblijft in The Ritz-Carlton Guangzhou of vergelijkbaar.
Beijing - Tempel
Dag 5: Guangzhou - Beijing

Optioneel: Wanneer u een 1-op-1 meeting hebt met een Chinees bedrijf dat aansluit op uw bedrijf, mist u een halve dag van het groepsprogramma.


Vandaag bezoekt u 1 of 2 innovatieve productiebedrijven, Winstech is daar een van. U zult zien en leren hoe dit bedrijf synergieën creëert tussen innovatieve ontwerpen, bekwame techniek, efficiënte productiemethoden en concurrerende prijzen. Hun bedrijfsactiviteiten zijn: progressieve tools, single-hit tools en transfer tools evenals auto-onderdelen stempelen, elektronische onderdelen stempelen en polyform fabricage.


Vandaag vliegt u van Guangzhou naar Beijing en u zal in de avond arriveren in deze stad.

Je verblijft in Zhaolong Hotel by Hyatt of vergelijkbaar.
China - Beijing
Dag 6: Beijing

Na het ontbijt in het hotel bezoekt u 1 of 2 bedrijven. Uit de intakegesprekken worden 1 of 2 van deze bedrijven voor u geselecteerd: Fokker Elmo, Eurobakery, Suitsupply, Sennheiser of Slim vrachtcentrum. Na deze bedrijfsbezoeken zult u Peter Pronk ontmoeten, woonachtig in Beijing en eigenaar en CEO van 1421 Consulting Group. Peter is een inspirerende spreker die verteld over de do’s en don’ts van het zaken doen in China en met Chinezen. 

Je verblijft in Zhaolong Hotel by Hyatt of vergelijkbaar.
China - Great Wall
Dag 7: Beijing

Op deze vroege ochtend vertrekt u met de bus om de Chinese Muur te bezoeken. In een 2 uur durende rit waar u onderweg adembenemende landschappen tegenkomt, rijdt u naar het Mutianyu-gedeelte. Dit is een van de best bewaarde plaatsen om ‘’een van de zeven wereldwonderen’’ te bezoeken.
In de middag staat er nog een bezoek aan de Verboden Stad gepland. Onder begeleiding van een Engels-sprekende gids komt u van alles te weten over onder andere de geschiedenis van de Verboden Stad.
Vanavond gaat u genieten van een privé Hutong foodie-tour. De tour draait om eten en drinken maar u zult grappige dingen te weten komen en geweldige verhalen horen. Tijdens de tour worden er 5 restaurants bezocht waar u wordt verwelkomd voor een maaltijd in een verborgen Hutong-huis en onbeperkt het bier kan proeven van de Hutong brouwerij.

Je verblijft in Zhaolong Hotel by Hyatt of vergelijkbaar.
vlieg1
Dag 8: Beijing - Amsterdam

Vandaag verlaat u samen met de groep het prachtige land China. Na een directe vlucht landt u weer op Schiphol

Foto's & films

China - Beijing
China - Algemeen
Slideshow Bekijken

Informatie

Hieronder vind je algemene informatie over alle regio's die in de verschillende reisklasse voorkomen.

Regio-info

Landen
Beijing - Tempel
Ontdek het land van uitersten, van berggebieden en moderne steden. Het land met een interessante geschiedenis die terug te zien is in onder andere de bouwwerken als de Chinese Muur, maar ook het land van de toekomst, met hypermoderne steden en innovatieve ...lees meer>
Regio's
Beijing - Tempel
Beijing is tevens een stadsprovincie en valt dus niet onder de andere provincies in het land. Beijing wordt omgeven door de provincies Hebei in het Noorden, Westen en Zuiden. In het Oosten wordt Beijing tevens omsloten door de provincie Tianjin. ...lees meer>
Steden
Beijing - Tempel
Peking oftewel Beijing is één van de grootste steden ter wereld en tevens de hoofdstad van China. Naast de grote hoeveelheid internationale toeristen is Beijing tevens een populaire vakantiebestemming voor de lokale bevolking. De stad is gelegen in het Noo ...lees meer>
China - Streets
Guangzhou is de hoofdstad van de provincie Guangdong. ...lees meer>
China - Shenzhen
Shenzhen ligt in de provincie Guangdong en wordt ook wel het Silicon Valley van China genoemd. ...lees meer>

Informatie

De accommodaties (of gelijkwaardig) die tijdens de diverse reisclassificaties voorkomen worden hieronder uitgebreid beschreven. Heeft u nog vragen of specifieke wensen omtrent een accommodatie? Geef dit tijdig aan, wij houden daar graag rekening mee bij het maken van uw reisvoorstel.


Reisklasse: Luxe

Sheraton Shenzhen - buitenkant
Sheraton Shenzhen Futian Hotel
The Mira - Buitenkant
The Mira Hong Kong
Ritz Carlton - buitenkant
The Ritz-Carlton Guangzhou
Zhaolong - buitekant
Zhaolong Hotel by Hyatt