085 2018466

Trouwen - Zuid Afrika

Denkt u aan een huwelijksreis, dan denkt u vaak aan palmbomen en witte stranden. Maar tegenwoordig zijn ook de ongewone bestemmingen als de Canadese Fjorden in trek bij (pas)getrouwde stellen. Daarnaast worden de klassieke strandbestemmingen vaak gecombineerd met een rondreis door bijvoorbeeld Zuid-Afrika of Amerika. Ook de stedentrips binnen of buiten Europa zijn erg populair!

.. Lees meer

Gefeliciteerd! U gaat trouwen of misschien bent u al wel getrouwd? Dan is het nu tijd om u perfecte huwelijksreis uit te gaan stippelen. Het is dan ook de taak van onze reisspecialist om te inventariseren wat voor beide belangrijk is, zodat het een onvergetelijke reis gaat worden. Mocht u nog geen inspiratie hebben dan hebben wij alvast 5 bijzondere trouwbestemmingen voor u op een rijtje gezet.

bruiloft


TOP 5 ULTIEME HUWELIJKS REISBESTEMMINGEN 1. Avontuurlijk Zuid-Afrika met prachtig Mauritius
  Zuid-Afrika en Mauritius een mooie combinatie voor diegene die graag op safari wil en de reis wil afsluiten met een verblijf op een tropisch eiland. Wie weet spot u de big 5! 

 2. Een romantische cruise door de Canadese fjorden
  Het maken van cruises wordt steeds populairder onder Nederlanders. Een cruise is ideaal als u graag luxe wil combineren met het ontdekken van de wereld én elkaar. 

 3. De Seychellen
  De Seychellen is een exclusieve bestemming. Witte zandstranden, blauw zeewater, palmbomen en een zwoel klimaat. De perfecte ingrediënten voor een gedroomde huwelijksreis!

 4. Afwisselend Sri Lanka met het paradijs op de Malediven
  Sri Lanka verrast zowel op het gebied van cultuur als natuur. De paradijselijke eilandengroep Malediven ligt op nog geen uur vliegen van Colombo. Poederwit zandstrand en een heldere oceaan met kleurrijke koraalriffen en vissoorten, ontspannen zult u hier zeker!

 5. Stedentrip New York
  Wat is mooier dan “the city that never sleeps” te ontdekken tijdens uw huwelijksreis? Bezoek bezienswaardigheden als het Vrijheidsbeeld, de Brooklyn Bridge, de vele wolkenkrabbers en het Central Park. New York it is!


Neem contact met ons op!
Heeft u na al deze inspiratie interesse in een kennismakingsgesprek bij Best of Travel? Neem direct contact op met onze Zuid Afrika specialist via het telefoonnummer 085-2018466 of vraag voor uw ultieme huwelijksreis een REISVOORSTEL aan. 

Individuele-rondreizen Trouwen - Zuid Afrika

Ad - Olifanten familie
Beleef Afrika
Tijdens deze 24-daagse rondreis ontdekt u de vele highlights die Zuid-Afrika te bieden heeft. Een mooie combinatie van een prachtige natuur, bijzondere cultuur en bruisende steden.
Boulders Beach
Het Zinderende Zuiden
Tijdens deze 17-daagse rondreis brengt u een bezoek aan alle hoogtepunten van het veelzijdige zuiden van Zuid-Afrika. U bezoekt onder andere Kaapstad, Hermanus, de wijnroute en u gaat op safari!
Chobe National Park
Fly in Botswana, Zimbabwe en Zuid-Afrika
Altijd al een exclusieve fly in reis willen maken door Zuidelijk Afrika? Dan is dit de ideale reis voor u! Deze prachtige 16-daagse Fly-in reis brengt u naar de meest bijzondere plekken in Zuid-Afrika, Botswana en Zimbabwe en zorgt voor een onvergetelijke