085 2018466

Fly & Drive - Zuid Afrika

Luipaard in boom 2
Shamwari Game Reserve
Knysna
Safari
Blyde River Canyon
Plettenberg Bay
Ad - Buffel
Panorama route
Leeuw
Bourke Luck Potholes
Drakensbergen
Three Rondavels
Ad - Olifanten familie
Swaziland
Hermanus - Whale watching
Kaapstad - Waterfront
Kruger National Park

Geniet van de vrijheid in uw eigen huurauto! Een Fly & Drive is een vakantie die bestaat uit een vliegreis en autohuur, meestal in combinatie met hotelovernachtingen en excursies. Fly & Drives zijn individueel georganiseerde rondreizen waarbij u zelf bepaalt hoeveel kilometers u per dag maakt, waar u stopt voor een schitterend fotomoment of voor een heerlijke picknick.

.. Lees meer

Zuid Afrika is een perfecte en veilige bestemming om in eigen tempo rond te reizen. Wanneer u bij Best of Travel uw Fly & Drive boekt heeft u zelfs de mogelijkheid om een volledig voorgeprogrammeerde GPS te reserveren die u de weg wijst naar uw accommodaties en u tijdens het rijden informatie geeft over de omgeving en bezienswaardigheden.

fly drive

Een Fly & Drive door Zuid Afrika is een fantastische manier om het land te ontdekken doordat u zelf uw route kunt bepalen. Bij Best of Travel heeft u de mogelijkheid om een complete rondreis te boeken, maar u kunt er ook voor kiezen om uw vakantie uit bouwstenen te laten bestaan zoals vlucht, huurauto, hotels en excursies zodat uw reis volledig op maat wordt gemaakt. Tijdens onze Fly & Drives ontdekt u Amerika buiten de gebaande paden en geniet u van onze uniek geselecteerde accommodaties!


Plan samen met onze specialist uw eigen reis!


Al uw wensen verzameld in een fantastische rondreis, wat uw keuzes ook zijn wij maken uw droomreis compleet! Hieronder vindt u een aantal Fly & Drives. Wij kunnen uw Fly & Drive echter ook compleet op maat voor u samenstellen. Vraag een REISVOORSTEL aan of neem direct contact op met onze Zuid Afrika specialist via het telefoonnummer 085-2018466.

Individuele-rondreizen Fly & Drive - Zuid Afrika

Ad - Olifanten familie
Beleef Afrika
Tijdens deze 24-daagse rondreis ontdekt u de vele highlights die Zuid-Afrika te bieden heeft. Een mooie combinatie van een prachtige natuur, bijzondere cultuur en bruisende steden.
Kruger National Park
Voortreffelijk rondje Noord
Tijdens deze 16-daagse rondreis reist u door adembenemende wildreservaten (waaronder het Kruger National Park) en komt u oog in oog met de ‘Big 5’.
Boulders Beach
Het Zinderende Zuiden
Tijdens deze 17-daagse rondreis brengt u een bezoek aan alle hoogtepunten van het veelzijdige zuiden van Zuid-Afrika. U bezoekt onder andere Kaapstad, Hermanus, de wijnroute en u gaat op safari!