085 2018466

Verenigde Staten - Florida

Art Deco
Sunset
Miami Beach
Everglades
Seaworld Orlando
Miami Beach
Fort Myers
Ocean Drive
Magic Kingdom castle
cocoa Beach
Sunshine Skyway
Miami Ocean Drive
Key West
Coral Gables downtown
Snorkeltrip
Seaworld
Kennedy Space Center
Overseas Highway

Florida wordt ook wel de Sunshine State genoemd. De staat van zon, zee, strand, maar ook van natuurschoon, de ‘Space Coast’, themaparken en Disneyland! Florida ligt in de uiterste zuidoostelijke punt van de Verenigde Staten en heeft als hoofdstad Tallahassee. Alhoewel Tallahassee charmant en gastvrij is, is het lang niet de bekendste stad van de staat. De eerste en tweede plek behoren namelijk toe aan Miami en Orlando.

Miami is een populaire plek om vakantie te vieren en staat voornamelijk bekend om de hippe stranden als South Beach met kleurrijke strandwachtershuisjes, de trendy nachtclubs, restaurants en elegante boetiekjes. Ook indrukwekkende Holocaust Memorial, het sfeervolle little Havana (het Spaanse gedeelte waar Cubanen genieten van sigaren en goede muziek), Coral Gables, Coconut Grove (vroeger een verzamelplaats voor hippies) en het oude stadscentrum zijn de moeite waard. Orlando, de andere grote stad, staat voornamelijk bekend om de overvloed aan waanzinnige themaparken. Onder andere het grootste pretpark ter wereld, Walt Disney World, is hier te vinden. Disney World bestaat uit maar liefst vier sub themaparken (Magic Kingdom, Epcot, Disney’s Hollywood Studio’s en Animal Kingdom). Daarnaast kunt u voor veel familieplezier terecht in Universal Studio’s, maar ook Sea World en Discovery Cove zijn bij velen favoriet. In het zuiden van Florida ligt het Everglades National Park. Deze subtropische wildernis is het thuis van krokodillen, de Florida panter, vogels, reptielen, mangrovebossen, ondiepe baaien, tropische hardhoutbossen en zoutwater moerassen. Ideaal voor wandelingen, fietstochten, kamperen en varen. Ten zuiden van de Everglades liggen de Florida Keys, oftewel Key West en Key Largo. Deze groep van eilandjes zijn ‘the place to be’ voor een tropische vakantie waarbij snorkelen, surfen, vissen, zeilen, kajakken en duiken centraal staan.


Plan samen met onze specialist uw eigen reis!


Al uw wensen verzameld in een fantastische rondreis, wat uw keuzes ook zijn wij maken uw droomreis compleet! De mogelijkheden in Florida zijn ontelbaar! Verken de hoogtepunten en bezienswaardigheden van deze staat per huurauto, camper of ga op ontdekking met een plezierige groepsrondreis. Om de reis door Florida compleet te maken bieden wij daarnaast een scala aan excursies en unieke hotels. Onze reizen worden zorgvuldig geselecteerd en volledig op maat samengesteld. Dus of u nu een budget reis wilt maken, een middenklasse verblijf wenst of juist van luxe en exclusiviteit houdt, onze Amerika-specialisten adviseren en begeleiden u graag bij het maken van de juiste keuzes en stellen graag een uitgebreid reisvoorstel voor u samen. Zo bent u verzekerd van de droomreis van uw leven! Vraag een reisvoorstel aan of neem direct contact op met onze Zuid-Afrika specialist via het telefoonnummer 085-2018466.

Individuele-rondreizen Verenigde Staten - Florida

Miami Beach
Florida, Zon Zee en Strand
Florida, de Sunshine State van Amerika, onderscheidt zich van de andere staten en is het gehele jaar door een favoriete vakantiebestemming.