Bergstam
kinderen
loopbrug
Monnik
Neushoorn
Rijstvelden
Tempel
uitzicht
uitzicht2
Uitzicht3
uitzicht4
Bergstam
kinderen
loopbrug
Monnik
Neushoorn
Rijstvelden
Tempel
uitzicht
uitzicht2
Uitzicht3
uitzicht4

Reizen met Best of Travel door Nepal

Nepal staat bekend om de Himalaya, de sherpa’s, de bijzondere kloosters, hun eigenaardige cultuur en de nog mooiere natuur... Lees meer

Hulp nodig?

Onze Nepal specialisten helpen graag!

Of bel ons op: 085‐2018466

Nepal staat bekend om de Himalaya, de sherpa’sde bijzondere kloosters, hun eigenaardige cultuur en de nog mooiere natuur. Nepal is sinds de jaren '50 open voor buitenlandse toeristenSindsdien heeft het een grote groei gemaakt en trekt het vele toeristen die op zoek zijn naar cultuur en avontuur. In Nepal vind je het allemaal 


Nepal heeft een uiterst uniek landschap door de ligging tussen India en Tibet. Je vind hier de uiterste van subtropische bossen tot de sneeuw op de toppen in de bergen van de HimalayaNet zo bijzonder als het landschap zijn wel de inwoners. Nepalese inwoners zijn vriendelijk, open en nieuwsgierig. Het boeddhisme speelt dan ook een belangrijke rol in de samenlevingDaarnaast heeft het land ook zo hun eigen unieke tradities en cultuur kunnen vormen doordat het nog nooit een kolonie is geweestDaardoor is Nepal een land wat veel mensen weet te intrigeren.  


Waarom een reis via Best of Travel?
Wanneer je bij Best of Travel een (rond)reis naar Nepal boekt wordt alles van A tot Z voor je geregeld. Je hoeft je geen zorgen te maken over tickets, accommodaties, entreebewijzen en vervoer binnen Nepal. 
- Best of Travel zorgt dat al jouw wensen centraal staan.
- Best of Travel bezorgt je een unieke ervaring 
- Best of Travel neemt alle zorg uit handen 
- Best of Travel is aangesloten bij ANVR, SGR & Calamiteitenfonds


Neem contact met ons op! Met Best of Travel beleef je Nepal op een andere intense manier en doe je dingen die je anders nooit had beleefd. Hieronder vindt je enkele voorbeelden van rondreizen die je met ons kunt maken. Op deze website vind je slechts een selectie aan van de rondreizen die wij aan kunnen bieden.


Bekijk hieronder ons reis aanbod of vraag een reisvoorstel aan zodat we samen met jou de perfecte reis kunnen creëren! 


Wil je liever een persoonlijk gesprek met een van onze Nepal specialisten?
Kom gerust eens langs in een van de aangesloten reisbureaus om samen met een specialist jouw droomreis waar te maken. Travelcenter de Wit is gevestigd in Veghel, Gemert, Heesch, Rosmalen en Uden. 

Nepal - Special Deals!

Er zijn helaas geen reizen gevonden die aan de opgegeven criteria voldoen. Wij maken graag een reisvoorstel voor je op maat.

Je geeft aan wat je wensen zijn en wij verwerken deze in een persoonlijk op maat gemaakte rondreis. Niets is ons te gek! Je kunt je reiswensen aan ons doorgeven via onze reizen op maat pagina of bel ons op +31 (0)85 2018466 en wij gaan direct voor je aan de slag.


Voor die speciale vakantie:

Exclusieve reis

Deze reis wordt alleen bij Best of Travel aangeboden. Je vindt deze reis nergens anders.

Avontuurlijke reis

Voor de reiziger die ook buiten de gebaande paden durft te gaan!

Expeditiereis

Tijdens deze reizen verblijf je veelal in Mobile Camps.