Akko
Bahai tempel Haifa
Caesarea aquaduct
Dode zee
Eilat
Golan Heigths
Haifa
Jaffa
Jeruzalem
lokale man
Mitzpe Ramon
Nazareth
Negev woestijn
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tiberias
Timna Park
Yad Vashem
Jeruzalem
Jeruzalem
Jeruzalem
Jeruzalem
Eilat
Akko
Bahai tempel Haifa
Caesarea aquaduct
Dode zee
Eilat
Golan Heigths
Haifa
Jaffa
Jeruzalem
lokale man
Mitzpe Ramon
Nazareth
Negev woestijn
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tiberias
Timna Park
Yad Vashem
Jeruzalem
Jeruzalem
Jeruzalem
Jeruzalem
Eilat

Reizen met Best of Travel door Israël

Israël is voor veel mensen ook leuk door de veelzijdigheid. Een rondreis, stedentrip, cultuur, geschiedenis en natuurlijk de badplaats Eilat niet te vergeten. Israël is daarom absoluut de moeite waard! .. Lees meer

Hulp nodig?

Onze Israël specialisten helpen graag!

Of bel ons op: 085‐2018466

Israël ligt in het Midden-Oosten, het ligt tussen Libanon, Syrië, Jordanië en Egypte. Natuurlijk kennen veel mensen Israël door wat zij gezien hebben op de televisie en de vele conflicten. Een vakantie naar Israël werd daarom lange tijd niet als een mogelijkheid gezien, wat super jammer is want het is een prachtig land! Je kunt er de heerlijke keuken proeven, de ongerepte natuur in en veel van cultuur zien.  
In Israël wonen ca. 9 miljoen mensen, het overgrote deel is Joods, maar ook veel mensen zijn Arabisch. Vanwege de geschiedenis van Israël leven deze twee culturen voor groot deel langs elkaar heen. 


In Jeruzalem kun je het beste de tweedeling van het land zien. Hier zijn nog meer volkeren die hun sporen hebben achter gelaten en dat zie je terug in vier etno-religieuze wijken, hier vind je de islamitische wijk in het noordoosten, de Joodse wijk in het zuidoosten, de christelijke wijk in het noordwesten en de Armeense wijk in het zuidwesten. 


De taal die in Israël gesproken wordt zal eraan liggen aan wie je het vraagt. De Joodse bevolking spreekt over het algemeen Hebreeuws, dit is overigens ook de officiële taal van Israël. De Arabische bevolking spreekt Arabisch. In de steden zoals Tel Aviv spreekt men overigens heel goed Engels.  


In Israël is veel te zien en te doen, er zijn wel honderden museums die je kunt bezoeken, naar de Dode Zee, de Klaagmuur en zo nog veel meer. Jeruzalem en Tel Aviv zijn sowieso de moeite waard en hier kun je je ook wel een paar dagen vermaken.  

Israël - Special Deals!

Er zijn helaas geen reizen gevonden die aan de opgegeven criteria voldoen. Wij maken graag een reisvoorstel voor je op maat.

Je geeft aan wat je wensen zijn en wij verwerken deze in een persoonlijk op maat gemaakte rondreis. Niets is ons te gek! Je kunt je reiswensen aan ons doorgeven via onze reizen op maat pagina of bel ons op +31 (0)85 2018466 en wij gaan direct voor je aan de slag.


Voor die speciale vakantie:

Wij regelen het

Geen zin, of tijd om je reis samen te stellen? Laat het door ons regelen!

Exclusieve reis

Deze reis wordt alleen bij Best of Travel aangeboden. Je vindt deze reis nergens anders.

Avontuurlijke reis

Voor de reiziger die ook buiten de gebaande paden durft te gaan!