Rondreizen


Bewegwijzering Wij bieden op onze site verschillende soorten rondreizen aan. U kunt kiezen uit een vooraf samengesteld arrangement of u stelt uw eigen rondreis samen. Indien u ervoor kiest om uw eigen reis samen te stellen kunt u aangeven wat u zeker wilt gaan doen tijdens uw verblijf. Welke excursies u wenst te gaan maken, welke plaatsen u gezien wilt hebben en in welke accommodaties u wilt verblijven. Duizenden tevreden reizigers zijn u voorgegaan en hebben prachtige reizen gemaakt naar Zuid-Afrika, Vietnam, Costa Rica, Namibie, Canada en nog veel meer! Benieuwd naar de reviews van onze klanten? U leest ze terug op onze reviewpagina.  Kies hoe u uw vakantie wilt beleven en aan de hand van uw aanvraag maken wij een complete en vrijblijvende reisvoorstel voor uw droomreis.

Soorten reizen

Het aanbod splitst zich op de websites tussen groepsrondreizen en individuele rondreizen. De groepsrondreizen gaan altijd onder begeleiding van een ervaren gids die u alle hoogtepunten van het land kan vertellen. Afhankelijk van de reis die u kiest is de reisleiding Nederlands- of Engelstalig. De samenstelling en groepsgrootte zijn ook per reis afhankelijk en er is een mogelijkheid dat u reist in een Internationaal gezelschap. De individuele rondreizen worden vaak uitgevoerd door middel van een huurauto. U kunt de reis samenstellen zoals u zelf wenst. Het grootste voordeel dat het individuele rondreizen biedt is de grote vrijheid die u heeft tijdens uw vakantie. Wilt u toch graag individueel rondreizen, maar durft u het niet aan om zelf rond te rijden dan kunt u altijd gebruik maken van een privé chauffeur of transfers. De kosten en mogelijkheden hiervan zijn afhankelijk van de bestemming.

Categorieen

Onze individuele rondreizen zijn net zoals de accommodaties onderverdeeld in 4 classificaties waarvan u de beschrijvingen hieronder vindt. Deze beschrijvingen gelden ter indicatie, dit kan per reis afwijken. Bekijkt u altijd de beschrijving bij de reis om te zien wat er bij de verschillende classificaties inbegrepen is. Heeft u vragen of weet u niet zeker welke classificatie het beste bij u past? Neemt u dan contact op met één van onze reisspecialisten.

Luxe | In onze luxe reizen zijn de meest bijzondere en mooie accommodaties opgenomen. Qua ligging en faciliteiten zijn ze uniek en een verblijf in één van deze accommodaties is een ervaring op zich. De hotels beschikken over vele faciliteiten en tijdens uw verblijf krijgt u vaak vele extra’s. Een voorbeeld kan zijn dat de accommodatie over een spa centrum beschikt waarbij u uit een diversiteit aan behandelingen kunt kiezen. Ook qua vervoer onderscheiden onze luxe reizen zich van de andere classificaties. Zo zijn enkele van onze luxe rondreizen in de basis al voorzien van een privé chauffeur met een uiterst comfortabel vervoermiddel. Andere reizen in deze classifactie onderscheiden zich juist door eigen vervoer in een luxe auto waarin u van alle gemakken bent voorzien. Alle luxe reizen kunnen wij geheel naar wens aanpassen.

Premium | De accommodaties in onze premium klasse zijn qua ligging unieker/beter dan degene in de comfort en basis categorie. Ze hebben vaak meer faciliteiten en bieden een betere service. Zo kunt u eens denken aan een ligging aan de voet van een berg, in het hart van een stad of een ligging in een uniek natuurpark. Uw vervoermiddel is vaak groter en luxer dan in de comfort en/of basis categorie. Uiteraard kunt u naar wens uw vervoermiddel up- en/of downgraden en kunnen wij een privéchauffeur voor u regelen.

Comfort| De accommodaties in de comfort klasse zijn eenvoudig maar goed van kwaliteit en met een centrale ligging. Bij uw verblijf zijn vaak geen extra’s inbegrepen. Ook het vervoer tijdens de rondreizen in de comfort klasse is prima maar niet extra luxe uitgerust of groot. Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw vervoermiddel altijd van goede kwaliteit is en zijn er mogelijkheden extra's bij te boeken.

Basis | In onze basis categorie beschikken de accommodaties over basis faciliteiten. Deze zijn zeer geschikt als u geen hoge eisen stelt. Wij kiezen hier vaak voor de goedkoopste huurauto's en waar mogelijk wordt er gereisd met het openbaar vervoer.