Accommodaties


Strand van MaleisieAl onze accommodaties worden zorgvuldig geselecteerd door onze specialisten. Bij iedere reis staat aangegeven in welke accommodaties (of gelijkwaardig) u verblijft. Wij hebben het aanbod van de hotels en reizen verdeeld in vier classificaties: Basis | Premium | Comfort | Luxe U kunt een keuze maken welke hotels u het meeste aanspreken en welke u het beste vindt passen in uw rondreis. Denkt u eens aan een midden in de bush gelegen lodge of juist een leuk hotel in de stad. U stelt op deze manier zelf uw reis samen met de accommodaties die het beste bij u passen.

Classificaties

De verschillende tussen de diverse accommodatie classificaties vindt u hieronder. De beschrijvingen van de classificaties gelden als indicatie. Bij ieder hotel wordt de classificatie aangegeven en staat een duidelijke omschrijving. Een hotel kan in meerdere classificaties worden aangeboden. Hierbij geldt: hoe hoger de classificatie, hoe luxer de kamer en/of hoe meer er is inbegrepen.

Luxe | Onze luxe accommodaties zijn het meest bijzondere en mooi. Qua ligging en faciliteiten zijn ze uniek en een verblijf in één van deze accommodaties is een ervaring op zich. De hotels beschikken over vele faciliteiten en tijdens uw verblijf krijgt u vaak vele extra’s. Een voorbeeld kan zijn dat de accommodatie over een spa centrum beschikt waarbij u uit een diversiteit aan behandelingen kunt kiezen.

Premium | De premium accommodaties zijn qua ligging unieker/beter dan degene in de basis categorie. Ze hebben vaak meer faciliteiten en bieden een betere service. Zo kunt u eens denken aan een ligging aan de voet van een berg, in het hart van een stad of een ligging in een uniek natuurpark.

Comfort | De comfort accommodaties zijn eenvoudig maar goed met een goede centrale ligging. Bij uw verblijf zijn vaak geen extra’s inbegrepen.

Basis| De basis accommodaties beschikken over basis faciliteiten en zijn zeer geschikt als u geen hoge eisen stelt aan uw accommodatie.